Je golf plus letnik 2013 z 1.2 TSI motorjem za kupit?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Potemtakem bom svojega švabskega kurjača lahko kar dobro prodal. Me pa tudi skrbi kaj kupiti, ker bi ga vseeno menjal za avto, ne pa sesalec

tony

Guru
23. jul 2007
9.780
1.556
113
bil pred par dnevi pri prodajalcu rabljenih, ded na robu obupa, da dizlov in bencinarjev v tujini več ni za dobit, da ne ve kaj bo čez 2 meseca prodajal. samo še hibridi + ev so na dražbah. baje.
Hja, bo pa hibride prodajal vsem, ki morajo dnevno do Makedonije in nazaj... Toliko časa, da bo kupec že lepo daleč, bo tudi vsak švabski hibrid zdržal :-D

krko

Guru
5. sep 2010
2.787
1.475
113
bil pred par dnevi pri prodajalcu rabljenih, ded na robu obupa, da dizlov in bencinarjev v tujini več ni za dobit, da ne ve kaj bo čez 2 meseca prodajal. samo še hibridi + ev so na dražbah. baje.
Tale o dražbah ne drži. Dobi se vse sorte vozil, so pa končne cene vozil za katere se prodajo na dražbah precej visoke in je težko narediti dober profit.

• Všeč mi je
Reactions: Garfildd in Hanzi

krko

Guru
5. sep 2010
2.787
1.475
113
Potemtakem bom svojega švabskega kurjača lahko kar dobro prodal. Me pa tudi skrbi kaj kupiti, ker bi ga vseeno menjal za avto, ne pa sesalec
Če je obstoječi avto 4-cilinderc z dvema litroma prostornine, ga obdrži. Sploh če ni pretirano star in je varnostno na dobrem nivoju.
Vse kar je novejšega je vse večji in večji jajc....veliko denarja za zelo malo muzike.

• Všeč mi je
Reactions: tony