Je bolj naravno biti samski ali v zvezi?

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ne poznam ljudi, ki so samski in srečni. Vsi tiščijo v neke veze, pa čeprav mogoče na silo. Ženske so večinoma zagrenjene, tipi ga pa džongajo
nahrung002.gif

Mogoče Svetlana Makarovič in Jan Plestenjak, pa še za ta dva se mi zdi, da ni vse čisto v redu z njima
wink-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Naravno je širiti svoje gene naprej, torej precej vseeno ali z vezo ali brez.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
On je srečen šele zdaj, ko je spet eno našel. To samo potrjuje povedano.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Verjetn je tud razlika, al si res čist sam v življenju (brez družine, sorodnikov, prijateljev), al samo samski (zgolj nimaš nobenga resnega razmerja trenutno).

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ker poznaš zgolj 0,000... ...0001% svetovne populacije in ker svetnovna populacija, ki jo poznaš ni reprezentativen vzrec potem je to ugibanje popolnoma brez pomena.

nikola tesla je bil meneda zelo srečen samski. celo otepal se je žensk, ker je rekel, da bi mu pokvarile življensko idilo v kateri je v mitu stvarjal. in ustvaril je marsikaj.

Nazadnje urejeno:

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Ce bos ti taki majster v zivljenju kot je on bil, se lahko zaraji mene s steno menis

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Tu gre samo za pritisk druzbe, da kao moras bit v vezi, da je to normalno in potem doloceni podlezejo temu in na vso silo silijo v neko vezo. Ce gledam po sebi, sem imel obdobja ko sem bil samski, pa mi nikoli ni bilo slabo, ker sem si naredil da je bilo vrhunsko. Prpblem pa je ce sedis doma in se smilis sam sebi. Bila pa so obdobja v vezi, ki so bila grozna. Definitivno nekaj let vrzenih v kos. Vse je odvisno od tega kako si postljas...sami si kujemo usodo

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ja ampak zakaj pa nebi bil srečen v pogovoru z golobi?

sicer pa biti naraven in biti srečen nista neločljiva pojma. in kaj je sploh naravno? smisel je nekaj pustiti za sabo. če si žival je to nedvomno potomstvo. če živiš v civilizaciji je to gotovo nek prispevek k civilizaciji, ta prispevek ni nujno potomstvo. v tem smislu je tesla zapustil mnogo več kot nek mormon za 20-imi froci in petimi ženami.
v kolikor ima zate življenje smisel potem ne vem zakaj bi morali biti v zvezi. vsak si izbere svojo pot. če pa vidiš ljudi v zvezi pa si nesrečen zaradi njih... ja potem si pa zrel za psihologa.
aja pa, da si nebo kdo napačno prdstavljal in rekel, da so ljudje v zvezi manj vredni. sploh ne. niso pa niti superiorni ostalim.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
jst sm samski in sem srečen kar se tiče partnerskega življenja. Res da se mi včasih zalušta kaka masaža, crklanjem al pa skuhano kosilo... ampak na drugi strani so pa tegobe, ko ti nekdo najeda, teži in pa vsiljuje svoje želje, pa oh in sploh njene težave...ma dej, že svojih težav mam dost, ne da se mi še z njo ukvarjat. Že sam sem ob polni luni prava sitnoba, ne da se mi še njene tečne riti poslušat.
Večina časa mi enostavno paše tišina in to je super, da sem samski. Vsaka, ki pa pride na obisk, je imam pa po treh urah v stanovanju čisto dovolj in sem prav vesel, ko se spoka domov.
cheer.gif

Skratka plusi in minusi so na obeh straneh, odvisno od posameznika kaj mu paše in koga ima za partnerja.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
jst sm samski in sem srečen kar se tiče partnerskega življenja. Res da se mi včasih zalušta kaka masaža, crklanjem al pa skuhano kosilo... ampak na drugi strani so pa tegobe, ko ti nekdo najeda, teži in pa vsiljuje svoje želje, pa oh in sploh njene težave...ma dej, že svojih težav mam dost, ne da se mi še z njo ukvarjat. Že sam sem ob polni luni prava sitnoba, ne da se mi še njene tečne riti poslušat.
Večina časa mi enostavno paše tišina in to je super, da sem samski. Vsaka, ki pa pride na obisk, je imam pa po treh urah v stanovanju čisto dovolj in sem prav vesel, ko se spoka domov.
cheer.gif

Skratka plusi in minusi so na obeh straneh, odvisno od posameznika kaj mu paše in koga ima za partnerja.

Verjetno "nje" še ni blo, ane?
grims-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Men gre na ..... da je 3/4 bab nekih energijskih vampirjev....

V smislu tukaj sem...sedaj me pa zabavaj...

In če se ti ne da ( etak
smile-1.gif
) pol sitnarjo do onemoglosti

Nazadnje urejeno:

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Podpis. Se pa najdejo tudi med ''moškimi'' taki. Užaljenost, ker ne odpisuješ, ker se ti ne da, užaljenost, ker ne govoriš, ker se ti ne da/nimaš kaj za povedati, užaljenost...
uf-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Men gre na ..... da je 3/4 bab nekih energijskih vampirjev....

V smislu tukaj sem...sedaj me pa zabavaj...

In če se ti ne da ( etak
smile-1.gif
) pol sitnarjo do onemoglosti

Jaz takim pravim da so "mlinski kamen okrog vrata"
smile-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
Ce bos ti taki majster v zivljenju kot je on bil, se lahko zaraji mene s steno menis

Hotel sem napisat še, da je umrl sam in zapuščen.
Tehnično genijalnost lahko pustimo ob strani. Na koncu mu ni preveč koristila. Da debatiramo v kontekstu debate, ki ni na temo, a je boljša enosmerna ali izmenična napetost.
tongue-1.gif