Jaz bi jo vkradel :)

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Izgleda da ga je Prekmurka dala na hladno, kot včerajšnji bograč!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Izgleda da ga je Prekmurka dala na hladno, kot včerajšnji bograč!

Pred meseci že. (kuraz mi je v tuje lape pado)
evil.gif
Skenslala me je ko malega maltežana.

Sicer pa zadovoljen, ker novi model je hujši z več fukkondicije. Win-win.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
..treba se je prodat mojster ... fejkaj ...laži prigovarjaj ... postavi se v vlogo prodajalca kateri želi najbolje prodati izdelek oz storitev.. ma ni, da ne bi skapirala da pri tebi dobi dodano vrednost ki jo pri zdajšnjem nima..

Kaj se tiče fejkov in nakladanja sem mojster, tu ni kaj. Vložim jo ko filano papriko.

Ovira bi znala bit to, ker ve kje in kaj delam, mam nekoliko specifično službo ki ženskam ki hočejo poštenega fanta ne pašejo...

morda je pa tu problem...filanih paprik se namreč Ne vlaga
ne-ne-1.gif

zato ti pa ne gre od rok.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Mah, ukradel bi bejbo tipu, čez nekaj mesecev bi pa itak ugotovil, da mu ni kaj dost do nje in da je čist navadna bejba.

Zapomnite si pobje: vsaka je dobra, dokler ni tvoja.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Js bi pa Mxa lepo prosla, ko je tak izkušen pa to... da bi mi neki svetoval...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.029
113
Bom ti jaz namesto njega, 9x19 HP, nastavi med nos in usta da gre v male mozgane.

Ni za kaj.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
kaj sem jaz kaj zamudo ? mX: ti si spet na tržišču, al isces zamnejavo ?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
bilokak bos menjal, na koncu bo vedno isto. ko se udomacijo zacnejo branit teritorij, lajat ... itd.

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
....in bo ta novi pisal na alter:

ne samo pubeci on si je res ne zasluži, samo se vozi sem pa tja, noben prav ne ve, kaj dela, hodi domov zjutraj skoraj nezavesten, popoldan pa samo wii-ja in psp nabija, tisto ono razumeš res si je ne zasluži...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
....in bo ta novi pisal na alter:

ne samo pubeci on si je res ne zasluži, samo se vozi sem pa tja, noben prav ne ve, kaj dela, hodi domov zjutraj skoraj nezavesten, popoldan pa samo wii-ja in psp nabija, tisto ono razumeš res si je ne zasluži...
evil.gif
... ni resen, se laže, škrat ji seže samo do jošk,...
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mx mojster, zakaj ne vpršš na ZS

punco morš obdelat na drug način..ne jo vlagat, puti, da se sama vlozi.
najprej se mal..psoznas..pol vprasas kako to, da je velikokrat tako zaskrbljena, zamisljena..mogoče celo nerazpoložena. pa cez par takih klepetov..da to je res neznosno..da si ne predstavljas, da bi bejba pri tebi, ob tebi bila tako zaskrbljena, slabovoljna, da to je neki na odnosu. a si zihr da vse stima.. a se pogovarjta veliko, mu poves za tezave al on sam tebe mori s tezavam, kaj te pa moti na njemu....in tko ta negativizem, kjer si ti pozitivc.

ce babo vprasas zakaj si s tipom dobis same pluse, ker si zenske vedno lazejo, al pa so plusi bedni, ker sem navajena, ke rmi sede,

ce vprasa kaj ti ni vsec..in to po intenzivni terapiji..je treba sam se pokrov zapret in je vlozena.