javna uprava bolani ali ? *DELETED*

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.534
7.050
113
Ooo, to pa ne! Samo v njemu ni problem. Je v teti na JU in vseh nas, pa verjetno še marsikomu, če mu je zgodbo predstavil tako kot tu. Mislim, moraš biti pa res perla, da celo na forumu, kjer prav tli mržnja do JU in raznih tet tam, ne najdeš razumevanja... Dejansko naj proba tam, kjer so ljudje na višji ravni, rahlo noret (njegove besede) pa razpravljat ali je to počel upravičeno ali ne, pa naj poroča, a so ga samo nekam pošiljali ali dejansko tudi poslali.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Meni pa je pomembno, če nekdo kar tako obtožuje kup uporabnikov tega foruma.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.340
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Meni pa je pomembno, če nekdo kar tako obtožuje kup uporabnikov tega foruma.

O čem ti to?
confused-1.gif
Sem malo zamudil vse skupaj, zdaj je pa že vse zbrisano.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Ja gospa mu je jasno razložila, da ne more odjaviti rezidentstva, dokler ima familijo tu in jasno tudi ekonomske interese, žena mu je verjetno doma brezposelna skrbi za otroke dobiva doklade, socialno , on bi pa zato se rad pri nas odklopil, pa to ne gre. Me prav veseli, da so se naši birokrati le naučili, kako se dela, ja ko bo pa tudi ženo pa otroke vse gor preselil, potem mu bodo pa to z veseljem dali, samo potem bodo tudi gor vsi k zdravniku hodili, po doklade ........

Prav se mi je polepšal dan, ko vidim, da le nekaj prav dela naša JU mislim prav glede na ostale delavne davkoplačevalce .

kdk

Fizikalc
25. feb 2014
198
29
28
okoli MB
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Smt živi v SLO, je pa očitno prijavljen v Avstriji.
Najverjetneje bo to, ker E401 je potrdilu o sestavi družine za dodelitev družinskih dajatev in ga izpolni: CITIRAM "...urad, ki je pristojen za zadeve osebnega statusa v državi STALNEGA prebivališča družinskih članov" .

Drugače pa Avstrija izplača samo razliko med Slovenskim otroškim dodatkom in Avstrijskim ter zahtevajo potrdilo o otroških dodatkih v Sloveniji, tudi če je ta 0 EUR.
Če so stalno prijavljeni v Avstriji in živijo v Sloveniji pa bi tako ali tako morali imeti dovoljenje za bivanje v Sloveniji ali pa živijo pri nas ilegalno. V tem pogledu je "teta" imela prav
sprasujem se.gif
ko mu je rekla, da bi se morali vsi izseliti.