Jao, policaji...!!! (posilstvo v kočevju)

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
si pa res en nestrpnez,
a po tvoje smo vsi, ki zagovarjamo pravicnost in enakost pred zakoni, cepci?

Tudi tako bi lahko rekli, zagovarjate nekaj kar ne obstaja.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
tu, govorim za Neapelj in okolico, se pa tak zdi, da so pac cigani ciganom pozgali

to je tvoj komentar na požige v italiji?
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
ja sej to... mi smo pa lepi in prijazni... pa glej kaj nam delajo..

osebno sem sicer zelo tolerantne narave in čist nč rastist or whatever ampak tole s ciganarijo pri nas je pa total 2 much :\

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
So pa "problematiko" vsaj rešili. Verjetno enkrat za vse čase...

seveda si pozabil na to, da se bodo tile cigani vračali v svojo domovino čez slovenijo.....emmm
in doma bodo hitreje kot so mislili!!!

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
po moje nebojo nehal,

zdej bojo zacel, da so na zahteve cigotov poneverli zdravniske izvide,

me prav zanima, kak bi tukajsni nestrpnezi reagirali, ce bi se njih, brez osnov okrivilo za kaznivo dejanje
in bi dozivljali lince brez koncne obsodbe ustreznih organov

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Ni bilo posilstva.Lahko nehate zganjat histerijo.

Ne morem verjet, da nekaj takega napišeš.
Telesna bolečina se pozdravi in tudi pozabi, travme pa lahko (upajmo da ne) ostanejo celo življenje.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Ni bilo posilstva.Lahko nehate zganjat histerijo.

Seveda je ni bilo, če pa je ravnateljica rekla da je ni. Ona že ve. Pa zdravnik se je tudi zmotil, ko je najprej videl raztrgan himen. Pa policija je tudi rekla da naj si svojga varnostnika nabavijo.

Ma vse skupaj mi smrdi, da se je cel sistem obrnil stran od punce. Pizdamaterna pa taka država, ki ne ščiti svojih državljanov.!!!!!

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Rezultat je enak,ne glede na storjeno dejanje
crazy1.gif

Ne bi pa bil presenečen,če bi res kaj prikrili javnosti.Na žalost.
Ali mogoče kdo misli,da bi jim bilo treba dat bakreno medaljo zato,ker so samo ustrahovali?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
ah kaj je s tabo, to je vse skupi fake, tamala je samo mal preveč attention whore, pač dobi premalo pozornosti s strani staršev, sošolcev, itd... pa si je zmislila da so jo 3 cigančki mal našponal na wcju pol je pa še zdravnika podkupila...

stupid-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
»Domnevni storilec prizadete deklice sploh ni poznal.«

Ma ne no ... kaj če koga posiliš, ga moraš prej spoznat, it na kavico, malo poklepetat????.

Ravnateljičeve besede: »Želim si, da pristojne službe čim prej pojasnijo ta primer in ga končajo – v dobro te deklice in vseh drugih na naši osnovni šoli,«

No njene bsede bi se lahko še nadaljevale: " Pa da mi že dajo mir, ker se mi ne da ukvarjat s tem. Imam bolj pomembne posle. Moram aranžman za na mizo kupit...."

Tak sem divji nad njeno aroganco, da bi jo tako okoli kepe primazal, da bi ji vrat zavilo---