Janša opran izmišljenih obtožb

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kako si zdej najdu grajbosa etiketirat.

maš eno novo etuiketirko na voljo, pa preverjaš kako dela.

model, ki govori o neopredlejenih, neoteženih..sigurno ni ne levi ne desni..pa ga nikol nisem videl

JA ja on govori o neopredeljnih, o neetikitah ampka sicer zardi tebe oz. zardi mojih mnenj daje meni etiketo, ker se ne strinjam z njegovo!
Meni so že mnogi hoteli dat etiketo pa ni šlo.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
tudi če tebe izločiva (pa čeprav se je tu začelo) še vedno ostanemo pri etiketah!

Ja ja dovolj za kar nekaj časa!
btw prebral več kot 2x če se ne najdeva se pač ne.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Lol, ko obtožijo JJ, vsi leviičarji svršijo do onemoglosti, še mal pa bi jih skup potegnil. A ko taisti človek reče da se je zlagal in da je res denar nakazal na kompas ipd. potem pa spet ni vredu
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Liniæ se je medtem že opravičil vsem, ki jih je v svoji javni obrambi pred obtožbami javno imenoval, torej tudi predsedniku SDS-a Janezu Janši.
Opravičil se je samo zato, ker jih je v obtožbah imenoval, jest iz tega ne vidim nobenega priznanja ali celo dokaza, da se dejanja niso zgodila, še manj pa da se konstrukti podirajo kot domine.

Pač opravičil se je samo zato, ker je nekatere v obtožbah imenoval in za nič drugega. Ni rekel da se je lagal. Lahko jih pač nebi imenoval, kar ne pomeni da se dejanja niso zgodila. lahko so se, lahko se niso, jest ne vem, ampak to nima veze s tem, ali je Linič za osebe povedal z imenom ali jih ni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Lol, ko obtožijo JJ, vsi leviičarji svršijo do onemoglosti, še mal pa bi jih skup potegnil. A ko taisti človek reče da se je zlagal in da je res denar nakazal na kompas ipd. potem pa spet ni vredu
smile-1.gif

Zanimiva združba, lažejo, kradejo, prirerajo dokumente in vsi so v tej zgodbi.

A bistvo ostaja, ni denarja in ni orožja, akterji pa so polni premoženja in imajo krasne vikende v nravnih parkih.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Liniæ se je medtem že opravičil vsem, ki jih je v svoji javni obrambi pred obtožbami javno imenoval, torej tudi predsedniku SDS-a Janezu Janši.
Opravičil se je samo zato, ker jih je v obtožbah imenoval, jest iz tega ne vidim nobenega priznanja ali celo dokaza, da se dejanja niso zgodila, še manj pa da se konstrukti podirajo kot domine.

Pač opravičil se je samo zato, ker je nekatere v obtožbah imenoval in za nič drugega. Ni rekel da se je lagal. Lahko jih pač nebi imenoval, kar ne pomeni da se dejanja niso zgodila. lahko so se, lahko se niso, jest ne vem, ampak to nima veze s tem, ali je Linič za osebe povedal z imenom ali jih ni.
Sem mislil, da noben ne bo opazil.
smirk-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Se pravi, da se je Lindiæ opravičil, ker je govoril resnico?

In katera dejanja natančno so se zgodila?
Lindiæ, bivši direktor rafinerije, visok funkcionar SDP (bivša partija), nakaže 800.000 DEM Kompasu (znan pralnica Udbinega denarja), katerega direktor je visok funkcionar UDBE Egon Conradi - in ta denar naj bi bil namenjen Janši in Bavčarju (osebno) za nakup orožja. Po sodelovanju med ministrstvima za obrambo Slovenije in Hrvaške je denar vrnjen - Lindiæ pa je danes v preiskavi.

Ja, iz tega povsem logično sledi, da sta hotela Janša in Bavčar ogoljufati Lindiæa, Lindiæ pa se je opravičil samo zato, ker je govoril resnico.

Tele hrvaške zgodbice so pa hitro pokvarljivo blago. Tomuliæ, Manoliæ, Lindiæ - rok uporabe: največ 3 dni.

Ampak brez skrbi, kar tako naprej - nekaj se bo že prijelo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kok ste vi smešni

model ubije človeka
pride sojenje
ima opcijo: ne, kretena sem fentu in bi ga spet
gospa, meni ej tkao hudo, jaz sem popolnoma an tleh, ne vem kaj mi je bilo, da sem kaj takega naredil, se opravičujem vsem prizadetim..

kaj izbereš.

tko je tudi ta.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Janša je v teh orožarskih zadevah kriv, da kar smrdi.... Basta.
Ampak bi se pa jaz hudo čudil, če bi bil obsojen. Je le že leta in leta visok politični funkcionar, povrh vsega so vedno bolj ali manj iste face v parlamentu in v politiki nasplošno. Ma logično je, da ne bo nič uradnega prišlo v javnost, dovolj časa je bilo od takrat, da vse, kar je nevarnega, izgine in da so vsi vpleteni lepo tiho, da le ne bo kakšnega sranja tudi za njih.
Vem za kar nekaj ljudi, enega tudi bežno poznam, ki so bili še kako (po krivem) vpleteni - s podtikanjem določenih dokumentov - ampak so pa lahko srečni, da so še med živimi. Morajo pa v zameno za lajf bit lepo tiho in se delat, kot da nič ni bilo...

Ko bo tisti človek, ki se ga omenja, vse te skrivnosti dal v javnost, me zanima reakcija zagovornikov božanstva JIJ. Verjetno ga bodo še naprej zagovarjali, čeprav bo kar smrdelo od tega sranja...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ko bodo Janšeta imeli pun [censored], mu bodo obesili pedofilijo ali posilstvo (to je očitno zadnje čase najboljše orožje za diskreditacijo nasprotnikov), orožarskih in drugih afer nihče ne bo niti omenil.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
torej, če veš, da je kriv, imaš zagotovo neizpodbitne dokaze...na plan z njimi! ali pa te bomo od sedaj naprej klicali lažnivec, deal?
wink-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ne vem.
Vem le, da ni zanikal prejšnjih izjav.

Eni seveda ti "vidijo".
suzica&co : "vidimo stvari, ki jih ni"

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.507
5.706
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Ko bodo Janšeta imeli pun [censored], mu bodo obesili pedofilijo ali posilstvo (to je očitno zadnje čase najboljše orožje za diskreditacijo nasprotnikov), orožarskih in drugih afer nihče ne bo niti omenil.

Ampak a ni zanimivo......pred kakim cca tednom nazaj je bil Magajna oproščen vseh obtožb......če ne bi slučajno prebral na LPP busu na LCDju v zgornjem desnem kotu kjer skrivajo STA "črtice" tega sploh ne bi vedel
13.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.507
5.706
113
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Brihten kot si, bi lahko vedel, da je veliko ljudi politično neopredeljenih. Je.be se jim za leve, desne, rdeče, črne... Pomembno jim je, da država funkcionira.
Pa da ne boš slučajno rekel, da mu lezem v rit, ker...
10.gif

Ampak zanimivo....jebe se jim za sistem.......stokajo pa jokajo pa še vseeno čez sistem
13.gif

Jaz jim pravim hebivetri......hippyi( me spominjajo in tud ponavad so kaki svobodni umetniki po duši).....hm....kako pa jim praviš sam
sprasujem se.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
To, da se je prodajalo orožje Hrvaški in Bosni preko Slovenije in da je tudi Slovenija iz svojih zaplenjenih zalog prodajal je jasno, PA madona saj je bil to naš interes, da ne dobimo še 1x predvrata dobil JLA in ostalih krovželjnežev.

Iz keterga vrtca pa ste??? A mislite da se je orožje prodajalo in premikalo brez vednosti zahoda, brez vednosti vse pomembnih igralcev v Sloveniji????????? Če to vrjamete vam častim žgance! JIh rabite.
Torej zahod je vedel in vsi naši pomembni igralci so vedeli torej minimalno: Obrambni minister, Notrananji minister, Predsednik vlade in predsednik države. Hecna podrobnost je, da je v času ko se je orožje prodajalo bilo več obrambnih,notranjih ministrov in več predsednikov vlad (povsod vsaj dva) samo predsednik republike je bil en sam. samo podorbnost.

Torej ni vprašanje ali se je orožje prodajalo ampak je probelm, da se trdi je se Janša okrostil s tem. Problem je ker do sedaj v 20 letih niso našli Janši nobenega posebnega premoženja in razen nekih dvomljivih izjav niso našli nobenega dokaza, da se je okorstil. Hec je v tem, da tisti, ki ga ne marajo zaradi tega ali drugega razloga je vseeno ali obstaja dokaz kriv je ker se je rodil oz ker se še ni umaknil.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ne vem.
Vem le, da ni zanikal prejšnjih izjav.

Eni seveda ti "vidijo".
suzica&co : "vidimo stvari, ki jih ni"

Madona Stein, tak birhten dec se ozira na Suzica and co???? Spanspan and co. je čisto isto samo drugo plat medalje vidi.
Razočaran!