Izrael - Palestina

mistique

Guru
16. jun 2009
13.667
1.471
113
Emona / Carnium
Od kod pa to enačenje? Sem kaj spregledal? :D Od (tudi samooklicanega) strpneža se pričakuje, da bo dejansko strpen, ne pa da bo (oz. mora biti) tiho. Pa tudi nestrpen je v bistvu lahko pa še glasen po vrhu, ima do tega vsi pravico, samo potem nekako nima smisla, da se ima (predstavlja) za strpnega kajne? :D
No to slednje je zadnja leta konkreten problem (v obliki dvojnih meril) s strani nekaterih.

#TolerantLeftIsNotSoTolerantAfterall

P.s. Lepo, da nobnega ne sovražiš. Palestinci, Židje, premnogi levičarji pa še kdo na drugi strani si te lahko vzamejo za vzor :srce:
Jah enačenje je iz tega, da ne vem o kom tomi govori :evil: Bere se, kot, da so levičarji neki poštirkani hipiji...Kaj pa je pričakovana strpnost v omenjenem primeru mržnje proti židom? Ker je nekdo strpen mora oz. ne sme kaj?

Če se nekdo (no data available) samookliče za strpnega, obenem pa izkazuje sovraštvo (no data avilable), je to zares nenavadno. Mora biti nekaj fest narobi...
Če pa je to nek medijsko vodljiv nedonošenček ovit v palestinsko kefijo, pa bi upal staviti, da v tem primeru ne gre za levičarja, ampak za nekaj veliko hujšega in bolj nevarnega :evil: