Bi malo razložil tole referenco na Abd Malik bin Marwana?V bistvu v tej zgodovinski slikovni knjigci ne-muslimani ubijejo muslimane (Abd Malik Marwan ipd)
Bi malo razložil tole referenco na Abd Malik bin Marwana?V bistvu v tej zgodovinski slikovni knjigci ne-muslimani ubijejo muslimane (Abd Malik Marwan ipd)
V knjigci je kako ubije dva mohamedova ucenca (tisto z glavami)Bi malo razložil tole referenco na Abd Malik bin Marwana?
Sm najdu lepso slikco, k se bolj citljivo vidi, ne gre ocitno za to zgodbo, ampak neka siitsko-sunitska vojna, ko se med sabo rezejo.V knjigci je kako ubije dva mohamedova ucenca (tisto z glavami)
Pise da sta glavi od Omar Bin Saada in Ubajdallah bin Ziyada.To mi je povedal google lens. Mrtvi šiiti, ki jih je dal obglaviti sunitski kalif.
Tko kot ostale religije. V Tori je v bistvu ful vec ubijanja kot v Koranu, s tem da v slednjem gre predvsem za mascevanje(vrnitev oko za oko ipd).Religija miru
bližnji vzhod je glede branja in razumevanja izjemno temeljit.Tko kot ostale religije. V Tori je v bistvu ful vec ubijanja kot v Koranu, s tem da v slednjem gre predvsem za mascevanje(vrnitev oko za oko ipd).
V bistvu je pa potem cist od ljudi na konc odvisn, kaj so prebral in kaj razumel.
Tko kot ostale religije. V Tori je v bistvu ful vec ubijanja kot v Koranu, s tem da v slednjem gre predvsem za mascevanje(vrnitev oko za oko ipd).
V bistvu je pa potem cist od ljudi na konc odvisn, kaj so prebral in kaj razumel.
Imami tud neRabini ponavadi ne random eksplodirajo.
Men je isto, kukr ce vrzes bombo pa zbezis, tko kukr izraelci delajo. V bistvu pr arabcih pol ne rabs iskat krivca pa ga kaznovat k se ze samSeveda ne, njihovi sledilci pa.
še bolj zanimiv smisel imaš ti za številke.....koga = cca 40000mi je zanimivo ko Plaestinci, Libanonci itd brez težav koga pospravijo so vsi tiho, ko recimo Izrael koga čokne je pa halo..zanimivo
Japonci so morali dve atomski fasat direkt v fris, da so se umirili. Torej kaj zdaj predlagaš glede muslimanov, da se jih odvadi teh bedarij, če si že začel primerjave delat?Men je isto, kukr ce vrzes bombo pa zbezis, tko kukr izraelci delajo. V bistvu pr arabcih pol ne rabs iskat krivca pa ga kaznovat k se ze sam
Sicer so pa to delali tud Kitajci pr japoncih, pa Japonci z avioni, pa Tamilski tigri, Ceceni pa noben to ne omenja. Glede na 2 miljardi muslimanov je v bistvu zlo zanemarljiva cifra, da bi to potem tako posploseval da vsi to delajo.
Japonci so se ze pred atomsko umirl, po bombardiranju tokija in udelezbi rusov, bombi sta bla bolj za realtime testiranje in da skrajsajo cajt do brezpogojne predaje. Ja to je zlo pametno da vrzejo se na hamas pa hesbolah, 100km stran od sebe. Kera brihta. Se v evropi bi cutl posledice.Japonci so morali dve atomski fasat direkt v fris, da so se umirili. Torej kaj zdaj predlagaš glede muslimanov, da se jih odvadi teh bedarij, če si že začel primerjave delat?
Mimogrede, jaz sem za, da se uporabi enako terapijo, kot pri Japoncih.
"Fadi Alameh, libanonski poslanec šiitske stranke Gibanje Amal in direktor zadevne bolnišnice Al Sahel, je za Reuters povedal, da Izrael podaja lažne trditve, ter pozval libanonsko vojsko, naj obišče bolnišnico in se prepriča, da so na območju objekta samo operacijske sobe, bolniki in mrtvašnica. "
Ne mi Cipra zjebat, mam že vplačano smučanje!sej manjso fsipaš, ne rabiš zravnat še cipra poleg in pol egipta, ali?