Novica o obglavljenih dojenčkih je bla res izmišljotina, zgodbe o otrocih s šusom v glavo in zvezanimi rokami, postrelljene cele družine, izrezan in zaboden nerojen otrok, mama s šusom v glavi. Vse to pa ni več hec in žal večina govorcev, ki sicer ima argumente za Palestince, tukaj pogori, ker za to ni nikakršnega opravičila. Hamas je tukaj naredil za Palestino strel v kolena.Govoriš o Izralcih, ki izbirajo izključno hamasovce, a ne.
Že na samem začetku sem napisal, da je bil napad hamasa napaka. In da bodo zaradi tega nastradali predvsem nedolžni, na obeh straneh. In zdaj mi forumski skrajneži očitajo da podpiram hamasove poboje.Novica o obglavljenih dojenčkih je bla res izmišljotina, zgodbe o otrocih s šusom v glavo in zvezanimi rokami, postrelljene cele družine, izrezan in zaboden nerojen otrok, mama s šusom v glavi. Vse to pa ni več hec in žal večina govorcev, ki sicer ima argumente za Palestince, tukaj pogori, ker za to ni nikakršnega opravičila. Hamas je tukaj naredil za Palestino strel v kolena.
Ti pa si ponosni naslednik, kajneda?Sedaj sta samo v tvoji buči.
saj vemo kaj so počeli njegovi starši.Ti pa si ponosni naslednik, kajneda?
No dečko povej, česa ga obtožuješ. Jst ne vem, kaj so počeli.saj vemo kaj so počeli njegovi starši.
V tej temi nisem objavil nobenega videa in nobenega linka. Tako da ne, ni razumljivo ker najmanj kar pocnes je to da generaliziras. Pac enostavno ni cas za jokajoce zgodbe in romantiko. Teroristi so napadli izrael, pobili veliko stevilo ljudi in izrael je napovedal vojno in jo tudi zacel izvajati. Nato se najdete mehke duse, ki dvomite da je bilo 260 ljudi pobitih, da saj v bistvu ni tako hudo ker so palestinci res ubogi in se borijo ze od leta 1948 in tako dalje. Spomnim se takih kalibrov leta 2015, ko se nas je 10 ukvarjalo s 1600 migranti, ki so vsakih 5 min zaceli z novo neumnostjo (od metanja stvari, voitja, prerivanja), do mene p je prisla neka NVO aktivistka in izjavila da pricakuje da uredimo tezave s stranisci, ker da moski ne bodo hodili na isti wc kot zenske. Ko sem jo vprasal ce naj na vagon se en skret nasvasam je rekla da je to ne zanima in da sem nesramen.Samo dodal sem link, da vsi raznorazne video objave, ki jih tako vztrajno objavljate in lajkate, niso vse resnične. Razumljivo?
Zdaj pa pluj dalje na svoji ladiji norcev.
Siromak, kaj misliš da se bizi ne zna sam branit?saj vemo kaj so počeli njegovi starši.
ti marsikaj ne veš zato pa pišeš bedarije. raje se malo izobrazi. lahko začneš z iskanjem kje se najde privatna sporočila.No dečko povej, česa ga obtožuješ. Jst ne vem, kaj so počeli.
Kdaj boš objavil printscreen domnevnega nadlegovanja? Daj, da vsi vidijo. Do takrat pa kar mirno popaj prstke dol s svojim endvatri mačkom.
Govoriš o Izralcih, ki izbirajo izključno hamasovce, a ne.
Ne skrbi, sem precej dobro izobražen. Med drugim imam privatna sporočila. Ampak si me ti obtožil nadlegovanja tebe, zato objavi že to nadlegovanje v slikovni obliki. Bo šlo?ti marsikaj ne veš zato pa pišeš bedarije. raje se malo izobrazi. lahko začneš z iskanjem kje se najde privatna sporočila.
Izraelci se izgledajo strinjajo z vsemi pravimi Alteraši, ki jim je jasno, kdo je kriv, da so jih ujeli nepripravljene: Izraelska vlada
Israelis blame gov’t for Hamas massacre, say Netanyahu must resign - poll
An overwhelming majority of 86% of respondents, including 79% of coalition supporters, said the surprise attack from Gaza is a failure of the country's leadership.www.jpost.com
Pa sedaj že Američani govorijo, da so Izraelci vedeli, da bo Hamas napadel
Pust skrajneže. Vseen mamo lohk neskrajneži debato.Že na samem začetku sem napisal, da je bil napad hamasa napaka. In da bodo zaradi tega nastradali predvsem nedolžni, na obeh straneh. In zdaj mi forumski skrajneži očitajo da podpiram hamasove poboje.
Sem pa objavil povezavo, da je mnogo posnetkov, ki se tu gor pojavljajo fake.
In ja, ponavljam se.
Netanjahujeva politika zadnjih 10 let je podpora Hamasu z namenom rušenja Fataha, spodkopavanja Abasa in palestinske državnosti. Napisal že nekajkrat. In to ni skrivnost, ker je Netanjahu sam propagiral tako politiko.Je povsem možno, netanjahu ima probleme s svojo vlado. Pokvarjeni do obisti so obojni in so kar lepo za skupaj, Zame pretehta dejstvo da Izraelci v nasprotju s palestinci ne napadajo izključno civilnih ciljev po vsem svetu in potem to predstavljajo kot svojo "borbo". Če bi namesto na nedolžne civile palestinci napadali vojaške cilje v izraelu namesto da se gredo nek mednarodni terorizem, bi pa še enkrat razmislil o svojem stališču.
potem je bolje, da se sama kar na privat menitaPust skrajneže. Vseen mamo lohk neskrajneži debato.