Izrael - Palestina

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.005
9.529
113
Govoriš o Izralcih, ki izbirajo izključno hamasovce, a ne.
Novica o obglavljenih dojenčkih je bla res izmišljotina, zgodbe o otrocih s šusom v glavo in zvezanimi rokami, postrelljene cele družine, izrezan in zaboden nerojen otrok, mama s šusom v glavi. Vse to pa ni več hec in žal večina govorcev, ki sicer ima argumente za Palestince, tukaj pogori, ker za to ni nikakršnega opravičila. Hamas je tukaj naredil za Palestino strel v kolena.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.880
-1.353
63
Novica o obglavljenih dojenčkih je bla res izmišljotina, zgodbe o otrocih s šusom v glavo in zvezanimi rokami, postrelljene cele družine, izrezan in zaboden nerojen otrok, mama s šusom v glavi. Vse to pa ni več hec in žal večina govorcev, ki sicer ima argumente za Palestince, tukaj pogori, ker za to ni nikakršnega opravičila. Hamas je tukaj naredil za Palestino strel v kolena.
Že na samem začetku sem napisal, da je bil napad hamasa napaka. In da bodo zaradi tega nastradali predvsem nedolžni, na obeh straneh. In zdaj mi forumski skrajneži očitajo da podpiram hamasove poboje.
Sem pa objavil povezavo, da je mnogo posnetkov, ki se tu gor pojavljajo fake.

In ja, ponavljam se.

krko

Guru
5. sep 2010
2.759
1.444
113
1000002677.jpg

• Haha
Reactions: sixpower

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Samo dodal sem link, da vsi raznorazne video objave, ki jih tako vztrajno objavljate in lajkate, niso vse resnične. Razumljivo?
Zdaj pa pluj dalje na svoji ladiji norcev.
V tej temi nisem objavil nobenega videa in nobenega linka. Tako da ne, ni razumljivo ker najmanj kar pocnes je to da generaliziras. Pac enostavno ni cas za jokajoce zgodbe in romantiko. Teroristi so napadli izrael, pobili veliko stevilo ljudi in izrael je napovedal vojno in jo tudi zacel izvajati. Nato se najdete mehke duse, ki dvomite da je bilo 260 ljudi pobitih, da saj v bistvu ni tako hudo ker so palestinci res ubogi in se borijo ze od leta 1948 in tako dalje. Spomnim se takih kalibrov leta 2015, ko se nas je 10 ukvarjalo s 1600 migranti, ki so vsakih 5 min zaceli z novo neumnostjo (od metanja stvari, voitja, prerivanja), do mene p je prisla neka NVO aktivistka in izjavila da pricakuje da uredimo tezave s stranisci, ker da moski ne bodo hodili na isti wc kot zenske. Ko sem jo vprasal ce naj na vagon se en skret nasvasam je rekla da je to ne zanima in da sem nesramen.

dej glej spanske telenovele, slovenija ima talent in podobne nepommebne stvari in tam imej 200 svojih mnenj in jih izrazaj itd. Tu gre pa za vojno. In (zal) nikogar ne zanima kaj ti ali pa jaz misliva. Nikogar ne zanima zalostna zgodba palestinske deklice ki bo umrla preden je dobro zacela ziveti. Odgovornost za to nosijo “njeni” politicni voditelji. In tega ne mores resiti na nacin da z nasimi metodami (pogovor, argumentacija) prepricujes ljudi ki leta 2023 v imenu boga kamenjajo zenske, jih zavijajo v rute itd.
Svet ni pravicen. Zal ampak tako je. In raje vidim da se izrael ukvarja s pucanjem ljudi ki me zelijo ubiti (ja, ti in jaz sva nevernika) kot pa da se s tem sranjem ukvarjam v lastni domovini.

glede ladje norcev pa: ce ne bi bilo vas nastopajocih, bi to redno linijo ukinili. Saj ves - ponudba/povprasevanje.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
No dečko povej, česa ga obtožuješ. Jst ne vem, kaj so počeli.

Kdaj boš objavil printscreen domnevnega nadlegovanja? Daj, da vsi vidijo. Do takrat pa kar mirno popaj prstke dol s svojim endvatri mačkom.
ti marsikaj ne veš zato pa pišeš bedarije. raje se malo izobrazi. lahko začneš z iskanjem kje se najde privatna sporočila.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa

B81

22. jul 2007
37.667
10.952
113
Mozgani se pred stresom in trpljenjem branijo tako, da "pobrisejo" informacijo, ki zanje ni vec resnicna.
Malo slabsi primer je stockholmski sindrom pri ugrabitvah.

Po domace, lazje je verjet, da ena huda informacija ni resnicna, ker nam je tako lazje.

• Haha
Reactions: aljoman

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.880
-1.353
63
ti marsikaj ne veš zato pa pišeš bedarije. raje se malo izobrazi. lahko začneš z iskanjem kje se najde privatna sporočila.
Ne skrbi, sem precej dobro izobražen. Med drugim imam privatna sporočila. Ampak si me ti obtožil nadlegovanja tebe, zato objavi že to nadlegovanje v slikovni obliki. Bo šlo?

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.664
3.940
113
Ljubljana
hmpg.net
Izraelci se izgledajo strinjajo z vsemi pravimi Alteraši, ki jim je jasno, kdo je kriv, da so jih ujeli nepripravljene: Izraelska vlada

Pa sedaj že Američani govorijo, da so Izraelci vedeli, da bo Hamas napadel

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Izraelci se izgledajo strinjajo z vsemi pravimi Alteraši, ki jim je jasno, kdo je kriv, da so jih ujeli nepripravljene: Izraelska vlada

Pa sedaj že Američani govorijo, da so Izraelci vedeli, da bo Hamas napadel

Je povsem možno, netanjahu ima probleme s svojo vlado. Pokvarjeni do obisti so obojni in so kar lepo za skupaj, Zame pretehta dejstvo da Izraelci v nasprotju s palestinci ne napadajo izključno civilnih ciljev po vsem svetu in potem to predstavljajo kot svojo "borbo". Če bi namesto na nedolžne civile palestinci napadali vojaške cilje v izraelu namesto da se gredo nek mednarodni terorizem, bi pa še enkrat razmislil o svojem stališču.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.005
9.529
113
Že na samem začetku sem napisal, da je bil napad hamasa napaka. In da bodo zaradi tega nastradali predvsem nedolžni, na obeh straneh. In zdaj mi forumski skrajneži očitajo da podpiram hamasove poboje.
Sem pa objavil povezavo, da je mnogo posnetkov, ki se tu gor pojavljajo fake.

In ja, ponavljam se.
Pust skrajneže. Vseen mamo lohk neskrajneži debato.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.135
11.003
113
kod Džej-Zija
Je povsem možno, netanjahu ima probleme s svojo vlado. Pokvarjeni do obisti so obojni in so kar lepo za skupaj, Zame pretehta dejstvo da Izraelci v nasprotju s palestinci ne napadajo izključno civilnih ciljev po vsem svetu in potem to predstavljajo kot svojo "borbo". Če bi namesto na nedolžne civile palestinci napadali vojaške cilje v izraelu namesto da se gredo nek mednarodni terorizem, bi pa še enkrat razmislil o svojem stališču.
Netanjahujeva politika zadnjih 10 let je podpora Hamasu z namenom rušenja Fataha, spodkopavanja Abasa in palestinske državnosti. Napisal že nekajkrat. In to ni skrivnost, ker je Netanjahu sam propagiral tako politiko.

Meni je iskreno žal, da je tisti idiot leta 1995 ubil Jicaka Rabina, ker smo bili takrat najbližje miru na BV. Za njim so uletavali skoraj sami ultradesničarski norci. Za nameček je Netanjahu izrazito skorumpiran, zato potreba po pravosodni reformi. Vse to, torej njegovi osebni interesi, so oslabili Izrael. Pri tem je bedak še podpiral Hamas. Ker je Netanjahuju skoraj uspelo doseči normalizacijo odnosov s Savdsko Arabijo, je bilo za Hamas nujno, da tu poseže vmes, ker bi sicer postal odveč.

O gnoju od Hamasa pa tudi ne bi, ker je jasno, da je njim interes kasirati iranski denar, briga njih za ljudstvo. S tole noro potezo so spet osmislili svoj obstoj (vsaj v očeh Palestincev), da je to na škodo ljudstva, pa tu zanje ni pomembno. Pomemben je denar in pomembno je sovraštvo, ostalo jih ne zanima.