Izrael - Palestina

trance0

Fizikalc
13. jan 2013
498
51
28
Slovenija
Jude bi Arabci zlahka izbrisali z obličja Izraela, če ne bi za njimi stal svetovni policaj ZDA, ki podpira vsako svinjarijo na svetu.

Najboljša rešitev bi bila, da se celotno območje Izraela izprazni in razglasi za mednarodno prosto območje brez stalnih prebivalcev. Nekakšen spomenik na prostem. :fredi: Jude pa lahko preselijo v Nemčijo, ZDA, Slovenijo, ... :evil:

trance0

Fizikalc
13. jan 2013
498
51
28
Slovenija
To se zgodi, če desetletja zatiraš in pobijaš ljudstvo, ki si mu ukradel vse ozemlje in človekove pravice. "Civilizirani" Nemci so med drugo svetovno vojno delali še hujše svinjarije. "Demokratični" Američani so iztrebili skoraj vse domorodne Indijance, katerim so pokradli vse ozemlje, gospodarstvo celotnega južnega dela ZDA pa je temeljilo na izkoriščanju suženjske delovne sile. "Razviti" svet je zadnji v vesolju, ki ima komu pravico moralizirati glede česar koli!

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.968
6.224
113
blizu močvirne prestolnice
Ne nakladaj. Sem dal v drugi temi lepo kaj so domorodci delali z drugimi domorodci. Izrael je branik Zahoda pred temi hordami,res pa ko se bo vse naredilo kot mora,bodo tile konci zopet naši.

• Haha
Reactions: jest5

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
To se zgodi, če desetletja zatiraš in pobijaš ljudstvo, ki si mu ukradel vse ozemlje in človekove pravice. "Civilizirani" Nemci so med drugo svetovno vojno delali še hujše svinjarije. "Demokratični" Američani so iztrebili skoraj vse domorodne Indijance, katerim so pokradli vse ozemlje, gospodarstvo celotnega južnega dela ZDA pa je temeljilo na izkoriščanju suženjske delovne sile. "Razviti" svet je zadnji v vesolju, ki ima komu pravico moralizirati glede česar koli!
Whataboutism v vsem svojem sijaju. In s tem, ko bi ti Žide pobil, si toliko boljši od njih, kajne?

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in damirj

trance0

Fizikalc
13. jan 2013
498
51
28
Slovenija
Kje sem napisal, da bi jaz Jude pobil? Jaz bi jih izselil iz Izraela, ker tja ne sodijo in jih tam ni bilo skoraj dva tisoč let! Potem so se pa po 2. svetovni vojni spomnili super ideje, da bi Judom dali državo med samimi Arabci! Zakaj jim je niso dali na območju Nemčije in izselili par milijonov Nemcev v korist Judov?? Nemci si po 2. svetovni vojni države sploh zaslužili niso, a so jo vseeno dobili!

• Objave ne odobravam
Reactions: Gavran

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Smo pa ja malo napredovali v teh 70-100 letih o čemer sedaj pišeš. Nekateri pa izgleda niste nič napredovali.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Kje sem napisal, da bi jaz Jude pobil? Jaz bi jih izselil iz Izraela, ker tja ne sodijo in jih tam ni bilo skoraj dva tisoč let! Potem so se pa po 2. svetovni vojni spomnili super ideje, da bi Judom dali državo med samimi Arabci! Zakaj jim je niso dali na območju Nemčije in izselili par milijonov Nemcev v korist Judov??
Narobe je, da so zemljo kar dali. Židi ne bi bili židi, če ne bi kar velik del te zemlje kupili, potem so pa imeli krila in zasedli še več. Palestinci bi morali takrat reagirat, zdaj je prepozno.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in 8888

trance0

Fizikalc
13. jan 2013
498
51
28
Slovenija
Narobe je, da so zemljo kar dali. Židi ne bi bili židi, če ne bi kar velik del te zemlje kupili, potem so pa imeli krila in zasedli še več. Palestinci bi morali takrat reagirat, zdaj je prepozno.
Nikoli ni prepozno! Še tisoč ali milijon let se lahko množijo in upirajo Judom, če se tako odločijo. Dejstvo je, da so ZDA vojaško podpirale Jude, sicer bi ti crknili, preden bi sploh nastal Izrael. Brez podpore ZDA, Izrael ne bi niti nastal niti obstal.

• Objave ne odobravam
Reactions: Gavran

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.136
-360
63
Kje sem napisal, da bi jaz Jude pobil? Jaz bi jih izselil iz Izraela, ker tja ne sodijo in jih tam ni bilo skoraj dva tisoč let! Potem so se pa po 2. svetovni vojni spomnili super ideje, da bi Judom dali državo med samimi Arabci! Zakaj jim je niso dali na območju Nemčije in izselili par milijonov Nemcev v korist Judov?? Nemci si po 2. svetovni vojni države sploh zaslužili niso, a so jo vseeno dobili!
A ti migrante ki plazijo v Evropo podpiraš?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.244
113
Palestinci v ZDA:

Palestinci v Gazi:
az2zxnq_700bwp.webp