Izrael - Palestina

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Narobe. Palestina je mednarodno priznana država, ki jo priznava 136 držav ZN. Pa tudi, če nebi bila, nima veze, bi bila pa tam kako druga država, ki ni Izrael.
In če Izrael udari čez svoje meje, ki so mu jih začrtali, pomeni, da je nekoga napadel in okupiral.
Če torej Palestino smatraš kot državo, potem bi moral tudi Kosovo.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Sem ze vceraj /nedeljo napisal isto. Reskiral bodo svojih jurja , za nasprotnikovih Mio. Mogoce celo za "dokoncno" rešitev.
To je samo špekulacija, židje nebi nikoli dopustili, da bi zasegl opremo in generala ter vojaško osebje...... v temi so bili tudi ameriški obveščevalci. Še enkrat ne delajte zarot....

Židom je odgovarjal status kot je bil. Je pa fact, tudi če sedaj potamanijo ves Hamas, se bo celica zopet gradila. Problem ni Hamas ampak Iran, ki bo rekrutiral nove ljudi in pumpal z njihovo bolano filozofijo.

Kar bo sedaj je par let čistega miru, potem pa jovo na novo. Razen če govorimo o scenariju, da tam Palestincev več ni.... Kar pa seveda dvomim.
Direktor obveščevalne službe pa se sooča tam z ogromno nejevolje in celo grožnjami. Tko da.....

Zaspali so po domače, ležernost niko nam ne može ništa je problem, skoraj večino teh vojaških velesil...
Samo poglej Rusijo, kako so padli na gobec, računali da bodo v parih dneh pregazili Ukrajino....

simpl je odgovor....

Če bi pa sesuli Iran, bi pa bil step forward..... Tukaj bi direktno presekali tem nomadom peruti pri financiranju in oboroževanju te teroristične celice, tako govorim za Hamas, Hezbolah in druge paravojaške teroristične organizacije.

• Všeč mi je
Reactions: hermann

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.522
-3.609
113
Če torej Palestino smatraš kot državo, potem bi moral tudi Kosovo.
Ja, saj Kosovo Slovenija priznava kot samostojno državo.
V svetu pa Kosovo priznava manj držav kot Palestino.

In neglede ali je Kosovo mednarodno priznano ali ne, npr Makedonija nima pravice napast in zasest del Kosova. Se strinjaš?

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Ja, saj Kosovo Slovenija priznava kot samostojno državo.
V svetu pa Kosovo priznava manj držav kot Palestino.

In neglede ali je Kosovo mednarodno priznano ali ne, npr Makedonija nima pravice napast in zasest del Kosova. Se strinjaš?

Mene zanima, ali ti kot ti priznavaš obstoj Kosova kot samostojno državo. Zanima me zato, ker v temi o Ukrajini si pisal nekaj čisto drugega.

Torej ugotavljava, da Makedonija nima pravice napast Kosovo. Kaj pa Srbija? Zanje si trdil, da lahko in smejo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.522
-3.609
113
Kdo vse podpira Hamas?
Sicer pa vseeno, sem že napisal pa bom še enkrat. Oboji niso vredni nič, ne židje ne muslimani. Vsi so zblojeni verski fanatiki, taki nimajo kaj početi na tem svetu. Moje skromno mnenje.
Podobno mnenje kot ga imaš ti do židov in muslimanov imajo tudi američani (zahod) o Rusih in Ukrajincih.
Zato jim tudi pošiljajo orožje, in se veselijo, da se pobijajo med sabo. Žrtve pa se štejejo v stotisočih. Več ko se jih pobije, toliko bolje za njih.
In tudi naši "ukrofili" podpirajo pošiljanje orožja in boj do zadnjega ukrajinca in podpirajo zelenega, ki je prepovedal pogajanja, da se nebi tole sranje prehitro končalo.

Ko bodo oboji izčrpani bodo pa poceni pokupili ali zasegli kar bo vrednega ostalo - zemljo, rudnike, tovarne...pa še poljaki bodo zasedli svoj del.... Sebi podložno vlado so pa že postavili, tako da s tem ne bo težav.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.522
-3.609
113
Mene zanima, ali ti kot ti priznavaš obstoj Kosova kot samostojno državo. Zanima me zato, ker v temi o Ukrajini si pisal nekaj čisto drugega.

Torej ugotavljava, da Makedonija nima pravice napast Kosovo. Kaj pa Srbija? Zanje si trdil, da lahko in smejo.
Ali lahko daš link, kjer sem to dvoje trdil?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.522
-3.609
113
to je tista nevarnost, ki bo(je) EU+UK zadela nepripravljeno. Seveda pa to ustreza Putinu, ker se bo sedaj EU morala temeljito ukvarjati z notranjimi zadevami...
Danke Frau Merkel iz desničarske vlade. In desničarske vlade EU. In hvala poslancem EPP v EU parlamentu, ki so tam v večini.
Refugees Welcome - Wir schaffen es. Se še spomnite?
Se še spomnite, kako so policaji vozili nezakonite migrante od ene do druge meje, jim organizirali prevoze, hrano, oskrbo...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Sem ze vceraj /nedeljo napisal isto. Reskiral bodo svojih jurja , za nasprotnikovih Mio. Mogoce celo za "dokoncno" rešitev.

so tud izjavili, da se bo bombardiranje nadaljevalo, navkljub grožnjam o usmrtitvah talcev. Torej, za talce je malo možnosti... če pridejo vojaki do njih še mogoče, drugače pač grejo, ko zadane.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N