Kdo bo dobil, hamasovci al civilisti ?No in zakaj se potem nekaj repenčite in želite drugačen razplet? Pač bodo dobili kar iščejo. In kje je zdaj problem?
Kdo vse podpira Hamas?Kdo bo dobil, hamasovci al civilisti ?
Če torej Palestino smatraš kot državo, potem bi moral tudi Kosovo.Narobe. Palestina je mednarodno priznana država, ki jo priznava 136 držav ZN. Pa tudi, če nebi bila, nima veze, bi bila pa tam kako druga država, ki ni Izrael.
In če Izrael udari čez svoje meje, ki so mu jih začrtali, pomeni, da je nekoga napadel in okupiral.
Kot bi našga Andija poslušal...To sem gledal včerej, kere buče prodaja. Pobili so še tisto malo mladine v Izraelu katera je bila proti nasilju.
Napisali so, da 50% palestincev podpira hamas. Se pravi imajo že močno oprane glave in jim obljuba o posmrtnem življenju s štiridesetimi devicami pomeni katarzo. Z njimi ni več rešitve v kratkem roku.Kdo bo dobil, hamasovci al civilisti ?
Sem ze vceraj /nedeljo napisal isto. Reskiral bodo svojih jurja , za nasprotnikovih Mio. Mogoce celo za "dokoncno" rešitev.Mogoče namerno dopustili, da imajo sedaj razlog za totalno ofenzivo na Gazo in posledično zravnano z zemljo.
To je samo špekulacija, židje nebi nikoli dopustili, da bi zasegl opremo in generala ter vojaško osebje...... v temi so bili tudi ameriški obveščevalci. Še enkrat ne delajte zarot....Sem ze vceraj /nedeljo napisal isto. Reskiral bodo svojih jurja , za nasprotnikovih Mio. Mogoce celo za "dokoncno" rešitev.
Ja, saj Kosovo Slovenija priznava kot samostojno državo.Če torej Palestino smatraš kot državo, potem bi moral tudi Kosovo.
Ja, saj Kosovo Slovenija priznava kot samostojno državo.
V svetu pa Kosovo priznava manj držav kot Palestino.
In neglede ali je Kosovo mednarodno priznano ali ne, npr Makedonija nima pravice napast in zasest del Kosova. Se strinjaš?
Podobno mnenje kot ga imaš ti do židov in muslimanov imajo tudi američani (zahod) o Rusih in Ukrajincih.Kdo vse podpira Hamas?
Sicer pa vseeno, sem že napisal pa bom še enkrat. Oboji niso vredni nič, ne židje ne muslimani. Vsi so zblojeni verski fanatiki, taki nimajo kaj početi na tem svetu. Moje skromno mnenje.
Ali lahko daš link, kjer sem to dvoje trdil?Mene zanima, ali ti kot ti priznavaš obstoj Kosova kot samostojno državo. Zanima me zato, ker v temi o Ukrajini si pisal nekaj čisto drugega.
Torej ugotavljava, da Makedonija nima pravice napast Kosovo. Kaj pa Srbija? Zanje si trdil, da lahko in smejo.
Danke Frau Merkel iz desničarske vlade. In desničarske vlade EU. In hvala poslancem EPP v EU parlamentu, ki so tam v večini.to je tista nevarnost, ki bo(je) EU+UK zadela nepripravljeno. Seveda pa to ustreza Putinu, ker se bo sedaj EU morala temeljito ukvarjati z notranjimi zadevami...
Sem ze vceraj /nedeljo napisal isto. Reskiral bodo svojih jurja , za nasprotnikovih Mio. Mogoce celo za "dokoncno" rešitev.