res ni dvoma, da se teroristi vedno skrivajo za civilisti?ni dvoma, da se teroristi vedno skrivajo za civilisiti oz. da med teroristi in civilisti tako in tako ni nobene razlike, ker so eno in isto
Iranci? Nimajo s čim.Zakaj niso branili Gaze?
Ne pozabi, da v Iranu vre, narod pa je zatiran.Koliko je kaj raket ostalo Iranu?
Ne! Izrael ne bo pozabil. Pa čeprav ima Iran 10x več ljudi.
Ne pozabi, da v Iranu vre, narod pa je zatiran.
Pred mnogo leti sem imel kar nekaj poslovnih partnerjev v Iranu in nekaj kontaktov je še ohranjenih.A to si na CNN prebral?
Jaz sem dobrih 10 let nazaj uletel na en žur, sredi Teherana...takoj sem dobil Heinekena v roke. Balentajns, Čivas,...sam povej. Ful so gostoljubni...do gostov! Sploh, če rečeš: JUGOSLAVIJA! JUGO SLAVIJA JUUUUGOOO SLAVIJAAAPred mnogo leti sem imel kar nekaj poslovnih partnerjev v Iranu in nekaj kontaktov je še ohranjenih.
Problem je, da to niso vehabije, ampak fantje v Levis kajbojkah...prebivalci evropskega mesta. Tema...Vehabije v Bosni....
Slavje v Sarajevu ob iranskem napadu na Izrael (VIDEO)
Iranska vojska stražarjev Islamske revolucije je dejala, da je 90 odstotkov raket zadelo cilje.www.slovenskenovice.si
Ste posle prekinili zaradi sankcij ali kaj drugega?Pred mnogo leti sem imel kar nekaj poslovnih partnerjev v Iranu in nekaj kontaktov je še ohranjenih.
V bistvu ja, ker je bilo prekomplicirano dokazovat da ni namenjeno vojaškim in jedrskim programom in premala dodana vrednost.Ste posle prekinili zaradi sankcij ali kaj drugega?
Ne pozabi, da v Iranu vre, narod pa je zatiran.
Ja, tu vsaj to javno pokažejo, musliji pa jih po protestih javno obesijo 30 in vi plešete.
Najbrž tudi to da je izraelcev 9.5mio, irancev pa 88 mio. Iran je vseeno nekaj drugega kot hamas in hezbolah in njihovo garažno orožje
Mi smo še upali na omilitev sankcij (2015), vendar nismo imeli možnosti, ker je bančni sektor, kamor smo vstopali predstavljal finančno ogrodje za vsa iranska "državna" podjetja. Pogodbe smo imeli pa že podpisane...V bistvu ja, ker je bilo prekomplicirano dokazovat da ni namenjeno vojaškim in jedrskim programom in premala dodana vrednost.
Islam je uničil to državo!