Ena redkih drugače. Večina porušenih večjih stavb - če ne kar vse ostale, vsaj kolikor jih je bilo posnetih - je padlo "na postran".Sem kar presenečen, da se tale zgradba tako "nadzorovano" sesede zaradi teh izstrelkov...
Kakih dvajset let nazaj smo gledali, kako sta se dva nebotičnika v New Yorku tako "nadzorovano" sesedla. Po osmicevi teoriji sta imela v kleti skladišče razstreliva.Sem kar presenečen, da se tale zgradba tako "nadzorovano" sesede zaradi teh izstrelkov...
Modro. Pomagaš, daš denar in daš več moči ljudem, ki so ti naklonjeni.
Lep zadetek! Izgleda da tehnologija dobr sluzi. Prov lepo je gledat kako precizno zadanejo cilj, ne pa nesposoben Hamas k z raketo v 20% zadane svoje, v 70% fali, 10% pa zadand nek random cilj.
Zakaj pa potem Izraelci tako stokajo, če Hamas zadane več svojih kot nekih tujih ciljev ???? Ob takem izkupičku bi morali bit veseliLep zadetek! Izgleda da tehnologija dobr sluzi. Prov lepo je gledat kako precizno zadanejo cilj, ne pa nesposoben Hamas k z raketo v 20% zadane svoje, v 70% fali, 10% pa zadand nek random cilj.
Prvina naše človeške narave je izločanje tekmecev z bolj ali manj "poštenimi" metodami. Človeške aktivnosti so zmeraj pogojene s tem, da bi na koncu imeli več. Tudi ko gre za humanitarno dejavnost. Ni nujno, da pri "več" gre za materialno plat, tu je širša prepoznavnost, "junaštvo", pohvale od drugih, "dobropis" pri bogu ...ampak vseen je malo hinavsko, a ni?
Ker je vse zarota in "inside job". Saj veš ,11 september...Sem kar presenečen, da se tale zgradba tako "nadzorovano" sesede zaradi teh izstrelkov...
Lej...muslimanski svet ne pozna fitnessov in vodenih vadb....ampak višek energije pa vseeno mora nekam it...primerjava s sportom mi pa ni ravno primerna.