Izrael - Palestina

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.326
3.001
113
Lublana
Obišči stran
Smradi Islamski.
Mimogrede baje McD podpira Izraelsko vojsko. Na Facebooku cel kup islamskih ćefotov poziva k bojkotu McD. Ravno zaradi tega sem po daljšem času sem šel z veseljem po malico v Maca, čeprav mi neki ni do njihove hrane. Ampak, je teknila ob misli, da z vsakim grizom pade islamist. :valjamse:
No zdaj se pa zgražajte nad mojim zapisom in kako sem nor in žleht, medtem, ko zagovarjate islamske opice, ki jim je pa vse dovoljeno.

Aja, pa pri dnevniku sem videl nekaj posnetkov iz Gaze. Tisti najbolj dramatični so zagotovo zaigrani, videti so, kot tipični staged tiktok filmčki. Ajd, da se to pojavlja na socialnih omrežjih ampak, da je pa to v Dnevniku... Butli! Jebo vas islam.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.500
122
63
Smradi Islamski.
Mimogrede baje McD podpira Izraelsko vojsko. Na Facebooku cel kup islamskih ćefotov poziva k bojkotu McD. Ravno zaradi tega sem po daljšem času sem šel z veseljem po malico v Maca, čeprav mi neki ni do njihove hrane. Ampak, je teknila ob misli, da z vsakim grizom pade islamist. :valjamse:
No zdaj se pa zgražajte nad mojim zapisom in kako sem nor in žleht, medtem, ko zagovarjate islamske opice, ki jim je pa vse dovoljeno.

Aja, pa pri dnevniku sem videl nekaj posnetkov iz Gaze. Tisti najbolj dramatični so zagotovo zaigrani, videti so, kot tipični staged tiktok filmčki. Ajd, da se to pojavlja na socialnih omrežjih ampak, da je pa to v Dnevniku... Butli! Jebo vas islam.
Povej to katermu 5letnemu decku, ki hodi k verouku vsak dan al pa mlajsi redovnici.
Nobena vera ni brez masla za usesi...

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.326
3.001
113
Lublana
Obišči stran
Povej to katermu 5letnemu decku, ki hodi k verouku vsak dan al pa mlajsi redovnici.
Nobena vera ni brez masla za usesi...
Kdaj sem rekel, da nima? Nisem krščen, nikoli hodil v cerkev, vzgojen precej antikrščansko in antireligijsko nasplošno. Zato mi ne seri s tem whataboutismom. Kaj to je edino, kar lahko poveš v zagovor islamskih ničvrednih podgan?
Pa če ima deček pri 5ih letih težave pri verouku so za to krivi njegovi zahojeni starši, ki so ga poslali tja. Islamistu pa nič nočeš, brigaš se zase in lepo živiš...potem pa on, brez, da bi ga kdo klical pride sem in nam serje. Pa kar ene džamije si postavljajo pa neka svoja pravila, pa radi bi imeli kar več pravic, kot mi. Naj jih potamanijo tam v Gazi, kot ščurke!

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.500
122
63
Kdaj sem rekel, da nima? Nisem krščen, nikoli hodil v cerkev, vzgojen precej antikrščansko in antireligijsko nasplošno. Zato mi ne seri s tem whataboutismom. Kaj to je edino, kar lahko poveš v zagovor islamskih ničvrednih podgan?
Pa če ima deček pri 5ih letih težave pri verouku so za to krivi njegovi zahojeni starši, ki so ga poslali tja. Islamistu pa nič nočeš, brigaš se zase in lepo živiš...potem pa on, brez, da bi ga kdo klical pride sem in nam serje. Pa kar ene džamije si postavljajo pa neka svoja pravila, pa radi bi imeli kar več pravic, kot mi. Naj jih potamanijo tam v Gazi, kot ščurke!
Bodisi nisi razumel med vrsticami, al si pa se premlad

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
A mislis, da bi vojaske zgradbe se obstajale, ce bi bile ? A zivi scit si ze videl ? Jaz ga se nisem, zgolj PR izraelcev ze desetletja. In ne, pri izraelcih ne gre
za napako, taki so bili ukazi, sele po 2 urah so dobili drug ukaz, naj bolje selektirajo tarce. Mogoce zato, ker je en IDF-ovec iz opazovalnice javil, naj nehajo streljat na njih, cist detajlov ne vem. In kaj imajo civilisti na zahodnem bregu s hamasom, ce se sprehajajo po cesti, pa jih priseljenci veselo streljajo, vojska pa vse to le opazuje ? Navaden genocid.
Posneto je ko Hamas strelja na lastne ljudi pri evakuaciji....
Še enkrat kdo je napadel? Kaj so mislili da bo. Zakaj je v vsaki javni ustanovi, šolah, mošejah polno orožja. Zakaj streljajo iz tam.

Očitno bi ti rad videl da so to potem safe cone uni pa lahko streljajo po mili volji... Lej brezveze. Še enkrat Hamas so Palestinci, PLO so palestinci, Bratovščina so Palestinci...

tej gamadi ne morš pomagat, lahko pa sebi z brute force, da nimaš pizdarij. Zato zid v Egiptu, zato Arabci nočejo te gamadi kot begunce. EU bo pa kmal mela pizdarijo, se že dviga horda in dela pizdarije.

Na koncu bo edina rešitev Izrael way.. Švedžani to spoznavajo, zdej vojska, deportacija... A je treba da do tega pride?
V vagone pa nazaj, za zid...

Druge rešitve ni....

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Posneto je ko Hamas strelja na lastne ljudi pri evakuaciji....
Še enkrat kdo je napadel? Kaj so mislili da bo. Zakaj je v vsaki javni ustanovi, šolah, mošejah polno orožja. Zakaj streljajo iz tam.

Očitno bi ti rad videl da so to potem safe cone uni pa lahko streljajo po mili volji... Lej brezveze. Še enkrat Hamas so Palestinci, PLO so palestinci, Bratovščina so Palestinci...

tej gamadi ne morš pomagat, lahko pa sebi z brute force, da nimaš pizdarij. Zato zid v Egiptu, zato Arabci nočejo te gamadi kot begunce. EU bo pa kmal mela pizdarijo, se že dviga horda in dela pizdarije.

Na koncu bo edina rešitev Izrael way.. Švedžani to spoznavajo, zdej vojska, deportacija... A je treba da do tega pride?
V vagone pa nazaj, za zid...

Druge rešitve ni....
In zato je v Jordaniji, ki ima 11 milijonov prebivalcev, 2 milijona palestinskih beguncev- Koliko bi jih šele bilo, če bi jih marali. :bonk:

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
In zato je v Jordaniji, ki ima 11 milijonov prebivalcev, 2 milijona palestinskih beguncev- Koliko bi jih šele bilo, če bi jih marali. :bonk:
Zavajaš... To jih imajo od prej. So jih pa z vojsko tudi precej pregnali...

ps nočejo jih več videt!

niti Egipt...

že vejo zakaj!
So pa invazivni kot podgane, tukaj ko jih enkrat imaš gre to po podganje....

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Seveda jih imajo od prej, saj jih sedaj Izraelci nočejo izpustiti iz Gaze. Raje jih hočejo na srednjeveški način izstradati do smrti. :bonk:

• Objave ne odobravam
Reactions: hermann

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Seveda jih imajo od prej, saj jih sedaj Izraelci nočejo izpustiti iz Gaze. Raje jih hočejo na srednjeveški način izstradati do smrti. :bonk:
kakšen srednjeveški način

pa lej kok majo orožja.... neomejeno, kako da ni za hrano..... Slovenija ni sposobna imeti takega arsenala v žnj letih...
Sej če mal bol pogledaš je vse zavaleno več ali manj.

Krulijo pa ko svinje... pa mahajo...
Očitno jim ni hudega.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Koliko časa ga moraš kuhati in koliko kalorij ima kak AK47? :bonk:
575€ kruha.....
krucefiks koplejo se.....

Denar je, kalorij imajo pa preveč. Glede nato, da več ali manj nč ne delajo, jim prekleto dobr gre, kot našim pedalčkarjem...
lufta lufta lufta..
pa ne crkne, to je to...

Samo če pogledamo kok EU in ZDA da tej gamadi keša. Bi se moral mastit ko prasci..