Izrael - Palestina

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Očitno si ti velik zagovornik naših povojnih pobojev, kjer za prav tako šlo za maščevanje, kot sedaj v Gazi, kjer naj bi bili Hamasovci vsi, od dojenčkov naprej.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: Gavran in mirsi

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Očitno si ti velik zagovornik naših povojnih pobojev, kjer za prav tako šlo za maščevanje, kot sedaj v Gazi, kjer naj bi bili Hamasovci vsi, od dojenčkov naprej.
banditi so hamasovci.....

ta horda je prisotna še danes... Ni čudno da so na napačni strani. Čeprav imajo rep med nogami in kimajo zahodu...
Zraven probajo še folku krast, kar so z žulji zaslužili.

to je to bizi...
Vemo kje si ti.. pri hordi, sam dol pa nočeš iti... Kar pogumno.

ps Palestinci Hitlerja obožujejo...

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.500
122
63
samo Hamas je terorist.... bil in bo.
Palestincem ni za verjet dober dan.

Vpraš Libanonce, Jordance in Egipčane, če že ne verjameš Izraelcem.
Drugače, kaj pričakuješ, ko nekdo tako začne...

rožice?
Se v nobeni vojni okupiranec ni bil imenovan za terorista, razen ko ti mediji perejo glavo in non stop ponavljajo :)
Sem prasal Libanonce, Jordance, Egipcane in Sirijce, noben nima problemov s palestinci med njimi.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Se v nobeni vojni okupiranec ni bil imenovan za terorista, razen ko ti mediji perejo glavo in non stop ponavljajo :)
Sem prasal Libanonce, Jordance, Egipcane in Sirijce, noben nima problemov s palestinci med njimi.
Zakaj zid potem... če ni problemov? Vojne, v Libanonu državljanska vojna, v Jordaniji vojska...

Aja pozabu PLO, Bratovščina, Hamas....

Sej Izrael tudi nima problemov z Izraelci, sem prašal Palestinca.. bil je crknjen who cares...
NI zaninikal..

ps zakaj Arabske države nočejo sprejeti Palestinskih beguncev?

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: bizi, jest5 in 8888

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
V bolnišnici Al Šifa, največji bolnišnici v Gazi, so danes ustavili vse dejavnosti, saj je zmanjkalo zalog goriva za električne generatorje. V okolici bolnišnice sicer potekajo intenzivni spopadi med izraelsko vojsko in pripadniki skrajnega palestinskega gibanja Hamas, poročajo tuje tiskovne agencije.
direktor bolnišnice Al Šifa Mohamad Abu Salmija je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa potrdil, da je delovanje bolnišnice ustavljeno. Po njegovih besedah je bila bolnišnica tarča izraelskega napada, po katerem je v kompleksu izbruhnil požar.
Izraelska vojska je za napad obtožila Hamas in dejala, da je bolnišnico pomotoma zadela raketa Hamasovih borcev, ki so sicer ciljali izraelske vojake.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.138
-369
63
Ti si moj krščen duš vprašal. Pelji si jih domov, če so tako vredu. To je narod, ki ni navajen delat, živijo od tega kaj dobijo in delajo pizdarije.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: map in jest5

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Izraelske zrtve: 1400 (ce jim verjames), od tega 350 IDF vojakov, kup izraelskih civilistev, ki so jih IDF apachiji do 9h zjutraj veselo raketirali, ko so bezali (po slikah ki so na netu gre za par 100 avtov, pa kup talcev, ki so jih skupaj s hamasovci isto ubili med tem, ko so se vracali z njimi v gazo)

Palestinske zrtve (Gaza): 11000 (med njimi 4000 otrok in 100 UN delavcev)
(Zahodni breg): par 100, vecinoma od priseljencev (neznano stevilo)

Pa se zdavnaj ni konec.

Optiplex, kdo je po tvoje vecji terorist ?

Na eni strani imaš tipe, ki začno napad in to izključno s pobijanjem civilov, če je kakšen vojak vmes je zgolj slučajno.
Na drugi strani imaš napadenega, ki hoče področje očistiti napadalcev, ki so njihov primarni cilj, civili, ki jih prvi zelo verjetno uporabljajo kot živi ščit, pa so žrtve zgolj slučajno in nemamerno. Pri tem seveda ne smemo zanemariti večkrat omenjenega dejstva, da prvi uporabljajo civilne zgradbe, tudi bolnice, za napade na vojsko.

Res, kdo je terorist???

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.500
122
63
Na eni strani imaš tipe, ki začno napad in to izključno s pobijanjem civilov, če je kakšen vojak vmes je zgolj slučajno.
Na drugi strani imaš napadenega, ki hoče področje očistiti napadalcev, ki so njihov primarni cilj, civili, ki jih prvi zelo verjetno uporabljajo kot živi ščit, pa so žrtve zgolj slučajno in nemamerno. Pri tem seveda ne smemo zanemariti večkrat omenjenega dejstva, da prvi uporabljajo civilne zgradbe, tudi bolnice, za napade na vojsko.

Res, kdo je terorist???
A mislis, da bi vojaske zgradbe se obstajale, ce bi bile ? A zivi scit si ze videl ? Jaz ga se nisem, zgolj PR izraelcev ze desetletja. In ne, pri izraelcih ne gre
za napako, taki so bili ukazi, sele po 2 urah so dobili drug ukaz, naj bolje selektirajo tarce. Mogoce zato, ker je en IDF-ovec iz opazovalnice javil, naj nehajo streljat na njih, cist detajlov ne vem. In kaj imajo civilisti na zahodnem bregu s hamasom, ce se sprehajajo po cesti, pa jih priseljenci veselo streljajo, vojska pa vse to le opazuje ? Navaden genocid.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman