Očitno si ti velik zagovornik naših povojnih pobojev, kjer za prav tako šlo za maščevanje, kot sedaj v Gazi, kjer naj bi bili Hamasovci vsi, od dojenčkov naprej.
banditi so hamasovci.....Očitno si ti velik zagovornik naših povojnih pobojev, kjer za prav tako šlo za maščevanje, kot sedaj v Gazi, kjer naj bi bili Hamasovci vsi, od dojenčkov naprej.
On je bil enkrat dol in zdaj vse ve kako stvari potekajo.Nisem vedel, da si ti tam doli.
Misliš na safariju?Nisem vedel, da si ti tam doli.
Po čem pa to sklepaš? Po številu mojih objav v tej temi? A koga prepričujem v svoj prav? Ali kaj drugega od naštetega?Ti pa ocitno iz oddaljene lokacije ves se vec...
aljo predvsem sam sebe prepričuješ v svoj prav...Po čem pa to sklepaš? Po številu mojih objav v tej temi? A koga prepričujem v svoj prav? Ali kaj drugega od naštetega?
S tabo se nimam namena ukvarjat. Furaj ti svoj debilizem dalje.aljo predvsem sam sebe prepričuješ v svoj prav...
Tako kot meni ne odgovarjaš več.
je to tvoj zadnji odgovor?S tabo se nimam namena ukvarjat. Furaj ti svoj debilizem dalje.
Se v nobeni vojni okupiranec ni bil imenovan za terorista, razen ko ti mediji perejo glavo in non stop ponavljajosamo Hamas je terorist.... bil in bo.
Palestincem ni za verjet dober dan.
Vpraš Libanonce, Jordance in Egipčane, če že ne verjameš Izraelcem.
Drugače, kaj pričakuješ, ko nekdo tako začne...
rožice?
Zakaj zid potem... če ni problemov? Vojne, v Libanonu državljanska vojna, v Jordaniji vojska...Se v nobeni vojni okupiranec ni bil imenovan za terorista, razen ko ti mediji perejo glavo in non stop ponavljajo
Sem prasal Libanonce, Jordance, Egipcane in Sirijce, noben nima problemov s palestinci med njimi.
V bolnišnici Al Šifa, največji bolnišnici v Gazi, so danes ustavili vse dejavnosti, saj je zmanjkalo zalog goriva za električne generatorje. V okolici bolnišnice sicer potekajo intenzivni spopadi med izraelsko vojsko in pripadniki skrajnega palestinskega gibanja Hamas, poročajo tuje tiskovne agencije.
direktor bolnišnice Al Šifa Mohamad Abu Salmija je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa potrdil, da je delovanje bolnišnice ustavljeno. Po njegovih besedah je bila bolnišnica tarča izraelskega napada, po katerem je v kompleksu izbruhnil požar.
Izraelska vojska je za napad obtožila Hamas in dejala, da je bolnišnico pomotoma zadela raketa Hamasovih borcev, ki so sicer ciljali izraelske vojake.
Pozabli so še povedat, da so imeli 4 ure časa za evakuacijo.Bolnišnica brez elektrike, nedonošenček umrl
Otroška enota za intenzivno nego ne deluje več. V njej je 39 novorojenčkov.www.zurnal24.si
Ti si moj krščen duš vprašal. Pelji si jih domov, če so tako vredu. To je narod, ki ni navajen delat, živijo od tega kaj dobijo in delajo pizdarije.Se v nobeni vojni okupiranec ni bil imenovan za terorista, razen ko ti mediji perejo glavo in non stop ponavljajo
Sem prasal Libanonce, Jordance, Egipcane in Sirijce, noben nima problemov s palestinci med njimi.
Izraelske zrtve: 1400 (ce jim verjames), od tega 350 IDF vojakov, kup izraelskih civilistev, ki so jih IDF apachiji do 9h zjutraj veselo raketirali, ko so bezali (po slikah ki so na netu gre za par 100 avtov, pa kup talcev, ki so jih skupaj s hamasovci isto ubili med tem, ko so se vracali z njimi v gazo)
Palestinske zrtve (Gaza): 11000 (med njimi 4000 otrok in 100 UN delavcev)
(Zahodni breg): par 100, vecinoma od priseljencev (neznano stevilo)
Pa se zdavnaj ni konec.
Optiplex, kdo je po tvoje vecji terorist ?
gledal zdaj par novih videjev čiščenja. skor vsaka hisa/objekt ima luknjo in rove. ko podgane. bizarno.
A mislis, da bi vojaske zgradbe se obstajale, ce bi bile ? A zivi scit si ze videl ? Jaz ga se nisem, zgolj PR izraelcev ze desetletja. In ne, pri izraelcih ne greNa eni strani imaš tipe, ki začno napad in to izključno s pobijanjem civilov, če je kakšen vojak vmes je zgolj slučajno.
Na drugi strani imaš napadenega, ki hoče področje očistiti napadalcev, ki so njihov primarni cilj, civili, ki jih prvi zelo verjetno uporabljajo kot živi ščit, pa so žrtve zgolj slučajno in nemamerno. Pri tem seveda ne smemo zanemariti večkrat omenjenega dejstva, da prvi uporabljajo civilne zgradbe, tudi bolnice, za napade na vojsko.
Res, kdo je terorist???