Izrael - Palestina

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Za začetek imaš toliko otrok kot jih lahko nahraniš, izobraziš tiste ki jih imaš, potem gre pa počasi po naravni poti....

Ja povej to celi afriki ki hodi gor.
1698131080512.png

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Številko daj delit z vsaj 20. Kot tisti famozni napad na bolnico, kjer je bilo na tisoče mrtvih, pa islamofili so JDAM slišali na posnetkih, bolnica je implodirala...

kva? tip sprašuje, zakaj se poroča le o ženskah in otrocih in ti privlečeš ven deljenje z 20 in bolnico, kjer naj bi bilo na tisoče mrtvih.... (kjer si itak spet v temo brcnil, ampak ok, ker delajo prsti hitreje kot glava)

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.090
113
običajni moški so na fronti.

ženske in otroci so pa ponavadi v zaledju, kar pomeni, da je nasprotnik ciljal civiliste.
Pri Izraelcih tudi dekleta branijo domovino. V času študija sem poznal eno prijetno Izraelko, ki je bila na študijski izmenjavi v Sloveniji. Mislim, da je obvezni vojaški rok služila tri leta. Mogoče je sedaj kaj krajše. Mi smo takrat preživeli v JLA 1 leto.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Tole so podatki iz izraelske strani kaj naj bi imel Hezbolah v skladiščih, v primeru da bi prišlo do njihovega napada.
1698134310744.png

Čeprav številke za rakete dosega 150-300 km zgledajo kar nerealno imeti 10 tisoče raket z bojnimi glavami 500 kg.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.090
113
S kakšno pravico, pa imaš ti označevat vse palestince za teroriste? Sicer, pa če ti etiketa "ksenofob" glede na tvoj način pisanja ne odgovarja, se lahko umakneš iz razprave.
Nepismen? Kje točno sem to napisal?

Ženske vzgojijo teroriste. Ženske vzgojijo moške, ki zahtevajo burko.

Bom samo zate napisal bolj razumljivo.
Ženske vzgojijo (tudi) teroriste. In ženske vzgojijo (tudi) tiste, ki jim zapovedujejo burke. Nekatere muslimanke vzgojijo otroke, ki nič od tega tega ne počnejo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Vseeno nisi razložil, kaj točno v mojem citatu ne drži in nisi razložil, kje sem napisal, da so vsi Palestinci teroristi?
Razloži svoje blodnje ali pa se opraviči.

ne drzi to, da zenske vzgajajo teroriste.

ce ne razumes - ali je tvoja mama tebe vzgajala kot ksenofoba, ali si to postal kasneje, ko si si sam ustvaril nek pogled na svet?

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: tomi in jest5

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.090
113
Verjamem, da si neizobražen in skupaj z drugim bluzatorjem v tej temi ne veš, da človek dobi večino vzorcev svojega obnašanja v najzgodnejših letih. Ko je pri muslimanih večina vzgoje na materi. Po puberteti v tradicionalni muslimanski družini prevzame moški (vsaj pri teh, ki živijo pri nas in jih poznam), ampak takrat se te stvari več ne gradijo.
Žal to ni tema v kateri bi vas lahko to izobrazili.
Tudi ni tema, kjer bi vas lahko opismenjevali, priznam, da sem s svojim trudom tudi sam naredil napako.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
sej se jo držim.

Če druge ženske vzgajajo teroriste in moške, ki zahtevajo burko, ali potem naše ženske tud vzgajajo ksenofobe?

Al pridejo take ideje v glavo kasneje, skozi odraščanje?
senjorček
v nindže jih vzgajajo..
1698138713489.png

Izraelci jih probajo preusmert v gradbenike, poligon jim prpravljajo...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.090
113
Številke so verjetno glede na vir pretirane, vseeno pa je neverjetno, kako lahko resna vojaška oprema prehaja meje in države to prodajajo raznim skupinam. Še dobro, da EU s svojo finančno pomočjo palestinskim projektom to trgovino tudi pomaga financirati. Očitno ima običajno prebivalstvo precej malo od te pomoči.

Tole so podatki iz izraelske strani kaj naj bi imel Hezbolah v skladiščih, v primeru da bi prišlo do njihovega napada.
Poglej priponko 73894

Čeprav številke za rakete dosega 150-300 km zgledajo kar nerealno imeti 10 tisoče raket z bojnimi glavami 500 kg.