To je bil samo en tak primer.....Boško Buha!
Ne zdej drame delat
Ne zdej drame delat
Za začetek imaš toliko otrok kot jih lahko nahraniš, izobraziš tiste ki jih imaš, potem gre pa počasi po naravni poti....
Številko daj delit z vsaj 20. Kot tisti famozni napad na bolnico, kjer je bilo na tisoče mrtvih, pa islamofili so JDAM slišali na posnetkih, bolnica je implodirala...
Kaj pa otroci, ki z bombami jurišajo na nemške bunkerje?
Kaj pa otroci, ki z bombami jurišajo na nemške bunkerje?
Pepe balans.Drži se teme, če si slučajno tega sposoben. Sicer pa ne piši.
Ti nimaš nobene pravice, mene označevati za ksenofoba.Saj, pa je vprašanje na mestu. Ti Pepe trdiš, da palestinske mame vzgajajo teroriste. Torej je tebe mama vzgojila v ksenofoba. Kje je tu problem?
Pri Izraelcih tudi dekleta branijo domovino. V času študija sem poznal eno prijetno Izraelko, ki je bila na študijski izmenjavi v Sloveniji. Mislim, da je obvezni vojaški rok služila tri leta. Mogoče je sedaj kaj krajše. Mi smo takrat preživeli v JLA 1 leto.običajni moški so na fronti.
ženske in otroci so pa ponavadi v zaledju, kar pomeni, da je nasprotnik ciljal civiliste.
Nepismen? Kje točno sem to napisal?S kakšno pravico, pa imaš ti označevat vse palestince za teroriste? Sicer, pa če ti etiketa "ksenofob" glede na tvoj način pisanja ne odgovarja, se lahko umakneš iz razprave.
Ženske vzgojijo teroriste. Ženske vzgojijo moške, ki zahtevajo burko.
Evropa se ne pusti jebatJa povej to celi afriki ki hodi gor.
Poglej priponko 73881
To je tvoj citat. Tisti (tudi) si iz riti naknadno privlekel.Ženske vzgojijo teroriste. Ženske vzgojijo moške, ki zahtevajo burko.
zapri oči pa gasa
Evropa se ne pusti jebat
kateri fronti? misliš ulica in dretje? ker tam ni videt žensk in otrok. al misliš to plavanje kolpi? ker tam tudi ni videt žensk in otrok, razen ko kdo utone..običajni moški so na fronti.
ženske in otroci so pa ponavadi v zaledju, kar pomeni, da je nasprotnik ciljal civiliste.
Vseeno nisi razložil, kaj točno v mojem citatu ne drži in nisi razložil, kje sem napisal, da so vsi Palestinci teroristi?To je tvoj citat. Tisti (tudi) si iz riti naknadno privlekel.
Vseeno nisi razložil, kaj točno v mojem citatu ne drži in nisi razložil, kje sem napisal, da so vsi Palestinci teroristi?
Razloži svoje blodnje ali pa se opraviči.
senjorčeksej se jo držim.
Če druge ženske vzgajajo teroriste in moške, ki zahtevajo burko, ali potem naše ženske tud vzgajajo ksenofobe?
Al pridejo take ideje v glavo kasneje, skozi odraščanje?
Tole so podatki iz izraelske strani kaj naj bi imel Hezbolah v skladiščih, v primeru da bi prišlo do njihovega napada.
Poglej priponko 73894
Čeprav številke za rakete dosega 150-300 km zgledajo kar nerealno imeti 10 tisoče raket z bojnimi glavami 500 kg.