BravoA sem jaz edini tukaj, ki mu je Kaja simpaticna? Vkljucno z njenimi obrvmi, sladkim naglasom in zgoscenim nabijanjem. V resnici ima cisto dober flow. Je kdo od vas ze kdaj poskusil kaj v kamero povedat? Probajte in boste potem na youtuberje drugace gledali.
video poglej. Itak da je dobra ce si star 15 let. ce pa si 30 plus je pa prioriteta začepit usta in obrnit na trebuh.Bravo
Sicer nisem pogledal videa, ampak wtf pa ji manjka ce si oci malo spuca...
Obrvi res zgledata kot dve jezni gosenici,
Dobra tema za magistrsko. Mogoče se je kdo loti... Zanimiva bi bila primerjava zaslužkov YT z drugimi platformami...Fasal gripo, posledično imam preveč časa in me je tale tema spodbudila da pogledam še ostale SLO YT-barje.
Razne Kaj(Y)e, Afne, Alenke,Lane, yxv Fammily, do raznih mehanikov in domačih nalagačev tako ali drugače.
Komentiral raje ne bi, me pa zanima a je dejansko od teh kdo uspel, da je res nekaj zaslužil oz. od tega lahko živi.
Fasal gripo, posledično imam preveč časa in me je tale tema spodbudila da pogledam še ostale SLO YT-barje.
Razne Kaj(Y)e, Afne, Alenke,Lane, yxv Fammily, do raznih mehanikov in domačih nalagačev tako ali drugače.
Komentiral raje ne bi, me pa zanima a je dejansko od teh kdo uspel, da je res nekaj zaslužil oz. od tega lahko živi.
po mojem živijo, ampak posredno. pa verjetno še kje kaj potegnejo ino pogoltnejo, da je nekaj fizičnega keša, da se da kruh kupit.
en mini cheat sheet za vse, ki se vam je uspelo prebiti ven z 80's, ampak ste nekako obticali v 90's
Evo....
Od samih ogledov nič ne služijo, jih pa potem razne firme plačajo v oglaševalske namene. Kolegica ima blog za mlade mamice, razne trgovine, toplice, jo potem plačujejo, da v svojih blogih in youtube posnetkih omeni njihov izdelek ali firmo. Živi samo od tega, prihodka ima letno 30.000eur kot s.p., zraven pa še brezplačno prejme kar nekaj artiklov, ki jih testira oz. reklamira v svojih blogih/posnetkih.