Ej isto sem razmišljal sam nisem znal poiskat....sem mislil da je neka slika od PicasaKot Frida kahlo, a brez kakršnegakoli talenta...
Če ti baba lapa nataknjena na kol, potem je problem predvsem pri tebi.Za tiste, ki imate/ste imeli štajerke..kako ob tej šprahi sploh pridete/obdržite erekcijo? Resno vprašam
Vidim, da so altermanekeni spet pogledali na plano. Obrvi res zgledata kot dve jezni gosenici, drugače pa vizualno niti ne bi bila napačna. Seveda pa se oglašam v temi, kjer alter jebachi visoki 1,90 s popolnoma izklesanimi telesi, plavimi očmi in valovitimi lasmi samo izbirajo katero supermanekenko bodo danes podrli.
Se opravičujem, grem naprej iskat kakšno debelo, majhno in grdo babo, ki ne bo z gnusom gledala mojih krivih zob, pleše in kakšne kile preveč.
Narisani bi še šli, ampak ti dve sta.... ŽIVI ?!? This shit is scarry ! Vprašanje, ki se pri tem neprestano vsiljuje je: kakšna je šele situacija spodaj?Če ne bi bila tolk napacana pa bi imela malo manjše obrvi narisane bi še zgledala.
zaseka Imaš popolnoma prav, zdaj pa bodi dec in pobriši prosim nepotrebne komentarje iz fotoreportaž, kjer si po nepotrebnem žalil dobrega uporabnika, da bomo še dobili dobre prispevke. Prosim.
Za tiste, ki imate/ste imeli štajerke..kako ob tej šprahi sploh pridete/obdržite erekcijo? Resno vprašam. Al pa se zjutraj zbudiš pa ti s tem glasom reče "dobro jutro". Pa to te vse mine.
Popolnoma enakega mnenja smo mi za ženske iz centralnega dela slo, še posebej prestolnice.
Najbolj pa ne razumem, kako se lahko na takšnih babjih YouTube videih pojavljajo desci - no, v bistvu papki v vlogi fantov oz. partnerjev. Ker normalnemu descu takšna servilna vloga niti pod razno ne pritiče, ti primerki delujejo ubogo, patetično, ponižano, odveč. Skratka... na ta način se prostovoljno kastrirajo, pa se tega očitno niti ne zavedajo.
Če bi bilo to res kar praviš, bi dotični raje počel kaj drugega, kot pa ocenjeval njene cunje...Ahh, Nino pa ja deluje kot pravi štajerski jebač.
Priznam, še en njen video sem pogledal.
Se strinjam. Cistokrvne stajerke in ljubljancanke so pogreb.