Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Danes te gledajo dobesedno kot zaostalega (mojčas smo takim rekli da so iz Ambrusa, ki je bil pojem zaostalosti v 70 in 80 letih prejšnjega stoeltja), če prijaviš da nimaš GSMja in da se ti zdi ta naprava nepotrebna...
Vsi zvečer bulimo v ekrane, nekateri jih imajo še v spalnici... Kdaj ste se nazadnje pogovarjali s svojim partnerjem o biločem namesto da bulite odtujeno v ekran? Kdaj ste se nazadnje s svojimi otroki namesto da bi buljili Big Bruh igrali družabne igre (Enka, Monopoli, Človek ne jezi se). S tem mislim prave igre, ne na konzolah/računalnikih?
Kdaj ste v nedeljo (ali soboto ali prostem dnevu) po kosilu namesto da kavč peglate pred televizorjem raje odšli na sprehod v bližnji gozd, park, skratka bili na svežem zraku? Kdaj ste nazadnje namesto v šoping center šli zapravljat prosti čas na izlet (ogledati grad, soline in podobno)?
Bogami, ko sem bil otrok smo to počeli. Sedaj nas imajo sosedje za neprilagojene, ker to še zmeraj poizkušam prakticirati...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Danes te gledajo dobesedno kot zaostalega (mojčas smo takim rekli da so iz Ambrusa, ki je bil pojem zaostalosti v 70 in 80 letih prejšnjega stoeltja), če prijaviš da nimaš GSMja in da se ti zdi ta naprava nepotrebna...
Vsi zvečer bulimo v ekrane, nekateri jih imajo še v spalnici... Kdaj ste se nazadnje pogovarjali s svojim partnerjem o biločem namesto da bulite odtujeno v ekran? Kdaj ste se nazadnje s svojimi otroki namesto da bi buljili Big Bruh igrali družabne igre (Enka, Monopoli, Človek ne jezi se). S tem mislim prave igre, ne na konzolah/računalnikih?
Kdaj ste v nedeljo (ali soboto ali prostem dnevu) po kosilu namesto da kavč peglate pred televizorjem raje odšli na sprehod v bližnji gozd, park, skratka bili na svežem zraku? Kdaj ste nazadnje namesto v šoping center šli zapravljat prosti čas na izlet (ogledati grad, soline in podobno)?
Bogami, ko sem bil otrok smo to počeli. Sedaj nas imajo sosedje za neprilagojene, ker to še zmeraj poizkušam prakticirati...
- ekran je samo v dnevni, je pa res da bulim malo več internetaCitat:
Uporabnik Roberto pravi:
Vsi zvečer bulimo v ekrane, nekateri jih imajo še v spalnici... Kdaj ste se nazadnje pogovarjali s svojim partnerjem o biločem namesto da bulite odtujeno v ekran?
- uf, redno. In ko potem spremljam vikend gužve, je v naravi precej več ljudi kot v Interšparu.Citat:
Kdaj ste v nedeljo (ali soboto ali prostem dnevu) po kosilu namesto da kavč peglate pred televizorjem raje odšli na sprehod v bližnji gozd, park, skratka bili na svežem zraku?
- v šoping center grem zapravljat samo denar, nikoli časa.Citat:
Kdaj ste nazadnje namesto v šoping center šli zapravljat prosti čas na izlet (ogledati grad, soline in podobno)?
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Saj ravno zato...
Velika večina nas sedi cel dan za nekim računalom. Potem sediš doma... A si se kdaj pogledal, v kakšni meri si zaseden, kako imaš napete mišice...
Ma brez veze, vsakemu svoje.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Citat:
Uporabnik punca pravi:
Samo včasih so ljudje hodili prej domov. Okoli 14:30. Danes pa so službe malo daljše, in ko prideš domov skuhaš, poješ in je že tema. Ni časa za sprehode...
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Si se pač odločil, da boš živel povprečen slovenski lajf "žena, pes, otroci, pufi". Normalno, da ti za rekreacijo zmanjka časa.