Izpisek telefosnkih klicev

Svedr

Pripravnik
13. apr 2010
75
0
6
Hoj, je kakšen strokovnjak pri simobilu ali mobitelu da bi mi za primerno vsoto evrov poslal izpisek klicev za določeno številko ?
Ne , ne morem jit sam , ker ni moja številka !
cool-1.gif

Svedr

Pripravnik
13. apr 2010
75
0
6
ne ne ni to....... debata je bila, pa tudi sam težko verjamem, da imajo tipčki ki so zaposleni pri telefonskih operaterjih dostop do vseh podatkov.
mar ni to kako zaščiteno, al lahko kar brskajo pa firbcajo ?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Svedr pravi:
ne ne ni to....... debata je bila, pa tudi sam težko verjamem, da imajo tipčki ki so zaposleni pri telefonskih operaterjih dostop do vseh podatkov.

o tem lahko samo sanjaš!

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Svedr pravi:

o tem lahko samo sanjaš!

O tem, da je zaščiteno ali o tem, da lahko firbcajo?
tongue-1.gif

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
368
231
43
Kingston town
KSZ
Zaposleni na prodajnih mestih vidijo klicane številke lih tolk k ti k dobiš domov specifikacijo klicev. Iz prve roke
wink-1.gif

Drgač pa da bi ti šel kr en tko pošiljat je malo verjetno ker še tist trenutek ostane brez službe
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Torej bi bil samo en človek na celotnem Telekomu, ki bi imel dostop do vseh teh informacij? In ko pride dnevno par sto zahtevkov za razčlenjen račun bi vse on delal?
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Osebe, ki imajo dostop, imajo sklenjen tudi aneks k pogodbi glede zaupnosti podatkov, če nimajo definirano v pogodbi sami. In upam, da res nikjer ne obstaja kak [cenzura], ki bi si upal to naprej posredovati ...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Cawo študentje ne dobijo nobene pogodbe
wink-1.gif

pri nas dobijo to pogodbo za podpisat vsi,.. vsaj v mojem sektorju,.. in beleži se vsak dostop,..
b

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Na prodajnih mestih imajo se najmanj dostop do klicev, le do osebnih podatkov za posamezno cifro.
Tudi v klicnih centrih nimajo tega, zgolj kaksen vodja, ki vidi samo prve tri stevilke ponavadi, zadnje tri so skrite.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
precej dobro mi je poznan sistem a vse ni za na forum,..
dejstvo je, da se ne splača goljufati saj sankcije hitro priletijo,..
b

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Saj je tako, vsaj kjer jaz vem in kot je že borovnica povedal.