Izkušnje Toptime servis (HTC)

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:

- punca na sprejemni je bila ulala
grin1.gif

Rekel, bi da moraš fotoaparat probat, da ti ni delal
bonk.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Prav pogledal bom, prodajalec v MC Citypark me je še posebej opzoril, da naj bi imel BB samo eno leto garancije.
confused-1.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Tudi moj Touch HD je imel samo 1 leto garancije navkljub temu, da je bil kupljen pri Mobitelu.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Tudi moj Touch HD je imel samo 1 leto garancije navkljub temu, da je bil kupljen pri Mobitelu.

isto pri meni.
2 leti in 1 dan nazaj.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Aha. Tukaj je bil uvoznik še CHS in so nudili samo 12 mesečno garancijo. Kar je prek Toptime ima pa 24 mesečno.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Jaz sem nad njihovim delom močno skeptičen.

Telefon poslan na servis 15.10 vrnjenega dobil 5.11. Menjali nekaj reči in sami posodobili programsko opremo.
6.11 prva napaka, ki jo aparat javlja. OK čakam nekaj dni ker ni bila moteča in napaka se pojavlja vse pogosteje.
24.12 gre aparat na servis in že 28.12 aparat vrnejo!! Razlika v hitrosti servisa neverjetna...
Ugotovitev:
Mennajva dela x nima nobene veze z napako zarei katere je bil poslan na servis...ponovno ponastavitev programske opreme (zakaj?)
in seveda glavna ugotovitev aparat prišel v stik z vodo garancija ne velja več.
Aparat vrnjen dela brez napake...

HALO??
Potem tukaj nekaj ne štima. Zakaj potem aparat dela in je bil popravljen, če so pravla igre, da se telefona ne popravlja, če je fizično poškodovan ali v stiku z vodo.

Telefon ni bil nikoli v vodi vlagi..sploh pa uporablja se v enakem režimu vse obdobje torej tudi po prvem servisu.

Iz tega sklepam, da je bil aparat odprt in nestrokovno zaprt. Po prvem servisu je vanj prišla vlaga in HOP garancija ne velja več...

To je za mene nateg brez primere.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Na hitro ti povem, da ni potrebe, da bi bil aparat v vodi da bi prišlo do vlage. Vlaga se naredi že ko imaš aparat v žepu in si 15min zunaj na minusu (npr. čakaš bus), potem greš v lokal kjer je toplo oz. vroče... tako večkrat narediš in ni vrag da ne bo vlage v aparatu.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.902
113
je kdo slučajno imel pri njih na popravilu herota zaradi slabo odzivnega ekrana v spodnjem delu? Problem je, ker malo dela, malo ne. In kot zakleto seveda pri njih bo delal. je pa znana napaka, ampak vprašanje če je tudi njim "znana"
rolleyes-1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Na hitro ti povem, da ni potrebe, da bi bil aparat v vodi da bi prišlo do vlage. Vlaga se naredi že ko imaš aparat v žepu in si 15min zunaj na minusu (npr. čakaš bus), potem greš v lokal kjer je toplo oz. vroče... tako večkrat narediš in ni vrag da ne bo vlage v aparatu.

Ja samo preden je bil prvič na servisu je te intervale čakanja avtobusa hribolazenja....brez težav zdržal. Ko je prišel iz servisa pa je bilo po njihovem vsega konec v 5 dneh...Prvič je šlo za tehnično napako v tipkovnic, ki so jo odpravili.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ne vem, noče nič slabega, ampak se mi zdi da so bolj kot ne "amaterji" (pa ne čisto dobesedno vzet). Sami niso (vsaj meni so tako odgovorili po 14 dneh) nikoli se srečali s praskami na fotoaparatu in zato ne vedo kako bi jih odstranil. Lahko pa zamenjajo zadnjo stran za 80, 00 EUR. To pa vedo.