Izkušnje Toptime servis (HTC)

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Zdravo!

Kakšne so vaše izkušnje z servisom pri popravilu HTC aparatov?

V koliko je kdo serviser pri tem podjetju se priporočam na ZS. Imam vprašanje. Hvala
smile-1.gif

lp

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
S HTC-ji sicer ne, ker delajo tako, kot je treba :)

So mi šli pa zelo na roko v programu Option in Plantronics (AimHigh, na enakem naslovu).

lp

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
S HTC-ji sicer ne, ker delajo tako, kot je treba :)

So mi šli pa zelo na roko v programu Option in Plantronics (AimHigh, na enakem naslovu).

lp

Ni čisto tako, vsaj za Desire - napaka na senzorju za temperaturo pri določeni seriji matičnih plošč povzroča samodejno resetiranje telefonov, ...... o tem je kar nekaj govora na forumih in žal je tudi moj podlegel temu in je pravkar na servisu v popravilu.....

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Če bo zamenjava matične pomagala, se ne pritožujem. Kaj češ, to je sestavni del življenske dobe izdelka.

Glede izkušenj s samim servisom, pa napišem ko bo aparat popravljen, trenutno imam samo rahlo neprijetno izkušnjo z osornim oz. bolj zelo hladnim odnosom referentke za pultom pri prevzemu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
A to ti bodo pod garancijo popravli? Se menja cela maticna in se s telefona vse pobrise, al se sam senzor menja?

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
2 leti nazaj, ko sem jaz kupil svojega htcja je bila garancija se vedno samo eno leto. zato sprasujem.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
2 leti nazaj, ko sem jaz kupil svojega htcja je bila garancija se vedno samo eno leto. zato sprasujem.

Če misliš HTC Touch HD, ima 100% dve leti garancije.

edit: če je bil kupljen pri m@

Nazadnje urejeno:

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Touch HD, kupljen pri mobitelu.
Na garancijskem listu pise:

Garancija velja 1 (eno) leto od dneva nakupa, kar dokažete s pravilno izpolnjenim in potrjenim garancijskim listom in kopijo računa.

tudi meni je to čudno?!

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
aja, pozabu povedat, da je bil kupljen na firmo. verjetno zato samo eno leto..

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
A to ti bodo pod garancijo popravli? Se menja cela maticna in se s telefona vse pobrise, al se sam senzor menja?

Definitivno bo popravilo v garanciji. Po tujih forumih sem bral, da se menja cela matična. Kaj bodo dejansko naši naredili javim, ko dobim aparat nazaj, močno pa dvomim, da se bodo spravili lotati nov senzor na obstoječo matično...

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
No, danes sem aparat prevzel - poslan je bil na tovarniško popravilo, zamenjana je matična plošča (seveda izgubljeni vsi podatki, kar pa ni problem - večina jih je na SD kartici, ostalo pa reši backup).

Pozitivno:
- aparat deluje
cool-1.gif

- na servisu so naložili najnovejši SW
- punca na sprejemni je bila ulala
grin1.gif

- ekran je bil zaščiten s folijo

Negativno:
- pokrovček baterije je preliman z lepilnim trakom (telefon dobiš ovit v delovni nalog)

Pod črto pozitivna izkušnja vseeno pa upam, da jih nikoli več ne vidim
smile-1.gif