Vosu si, ampak res.
2500 neto ima razvijalec odprtokodnih rešitev za virtualizacijo, ki ima poleg ogromno prakse tudi kakšno šolo končano.... Recimo kakšen univerzitetni študij, ne pa tehnični višješolski...
Ti, se mi zdi, lapaš nekaj iz interneta, jaz pa ti povem iz prakse, ko sem preučeval možnosti in preračunaval opcije ter sešteval pluse in minuse. Konkretno za tvojo repliko... Sem ti samo napisal koliko je 2000 bruto na letni ravni. Enostavna matematična operacija, ki ti jo izvrže tudi kalulator katerega link sem ti podal. In nič več. In, kolikor mi je jasno, se v razvitem svetu pogovarjajo o BRUTO letni plači, ne šljivi razviti svet tvoje razlage in NETO. Ker BRUTO je tisti, ki ga delodajalec nameni zate. Ostalo so pa že odhodki, tako kot položnice. Če tega nisi sposoben dojeti in dojeti kje dejansko tiči problem...
Me zanima kako bi se ti pogovarjal v AbuDabiju oz. Emiratih...
Najbolje da se umiriš, nehaš žalit in se posvetiš goveji župci, tenstanmu krompirju, govedini iz župe in mastni zeleni solati ob podlagi glasbe "naši poslušalci čestitajo in pozdravljajo".
Bo manj škode.