izi bosanska tema

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Ni nujno da je Pravoslavna, pa kaj če se je poročila s Srbom! Res pa smo isti, saj tako Protestanje, kot Pravoslavni in Katoliki verujemo v istega Boga, razlike so majhne, katere pa žal nekateri iskoriščajo. Žal. Se pravi da prihaja iz Afrike vsaj po priimku, tist glede UNPROFORJA ni bilo mišljeno kot žalitev, temveč zato ker je bilo takrat veliko govora kako so se začeli črnčki roditi.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ni nujno da je Pravoslavna, pa kaj če se je poročila s Srbom! Res pa smo isti, saj tako Protestanje, kot Pravoslavni in Katoliki verujemo v istega Boga, razlike so majhne, katere pa žal nekateri iskoriščajo. Žal. Se pravi da prihaja iz Afrike vsaj po priimku, tist glede UNPROFORJA ni bilo mišljeno kot žalitev, temveč zato ker je bilo takrat veliko govora kako so se začeli črnčki roditi.

Pa zeleni tvoji prijatelji tudi verujejo v istega boga. Kdo ima zdaj prav od vas degenerikov?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
@blackjack
467716-post_slo.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sramota, da ploskaš turkom, ste že pozabili kaj so delali z vami?

Z nami?
Kolikor je meni znano so Turki tam nek do Iga so prišli,... zato so ižanci vsi temni pa bolj zajebani od bosancev.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sramota, da ploskaš turkom, ste že pozabili kaj so delali z vami?

Z nami?
Kolikor je meni znano so Turki tam nek do Iga so prišli,... zato so ižanci vsi temni pa bolj zajebani od bosancev.
Ne sam do iga, tut proti Urhu in Golovcu so se pririnli, kar poglej jih tam po Rudniku.
wink-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Lahko pogledaš, pri nas so prišli iz bohinjskega konca, sicer pred 300 leti pa vendar ti tokrat ni uspelo mene potunkati.

Motoristic, ni čudno da Srbi izgubljajo zemljo, če imajo v svojih vrstah ogromno izdajalcev!

Še nekaj tisto niso bili pravi turki temveč uni kateri so obrnili hrbet Kristusu in se spreobrnili za svojo korist!