izginule teme

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
al sem slep al pa je tema o tisti lažni prerokovalki zginla... pa tako zabavna je bila. saj bi lahko dali obe temi v spam. ne vem kaj brišete teme brezveze. dobre teme, zabavne teme. tisto brezpredmetno kreganje pa puščate.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Preveč se je drla.
evil.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.272
3.910
113
Zabavna je bila toliko kot Tof ob stoti zaporedni ponovitvi istega vica.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik skala pravi:
al sem slep al pa je tema o tisti lažni prerokovalki zginla... pa tako zabavna je bila. saj bi lahko dali obe temi v spam. ne vem kaj brišete teme brezveze. dobre teme, zabavne teme. tisto brezpredmetno kreganje pa puščate.

Res al kaj?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.200
3.825
113
Brisal sem jaz (oziroma premaknil v kanto, tako da se še da pogledat če kdo kaj nujno rabi). Eno temo, tisto o najstnikih, ki nekam grejo, sem pustil v spamu, a jo je zgleda potem umaknil en drug mod.

Zakaj? Kršenje pravil. Uporabnik se je cel čas drl, teme niso bile za nikamoro, poleg tega je uporabnik odprl več accountov, kar je proti pravilom. Poleg tega sem dobil več prošenj naj se nekaj ukrene.

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj tisto ni blo niti za kanto
smile-1.gif

si ziher da je janševik oz po tvoje suzica? podoben model dela zdrahe na nekem drugem forumu in je dalekooo stran od od omenjenega forumaša. Ne vem če se svet vrti samo okrog suzice

PS kot dokaz si preberi tisto temo ki je niso pobrisali in preberri si enega izmed caplovih postov. Tud on dopušča isto možnost kt jast

I

Izbrisan uporabnik #488

Keri pa je bil? Saj so pokazali ip gabrovke, kaj maš tu za modrovat
smile-1.gif

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Lažna prerokovalka je moški iz Komende, ki povsod kamor pride natedi štalo!!

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
to ne bistvo. bistvo je da se je tema razvila v lepo debato.

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
to ne bistvo. bistvo je da se je tema razvila v lepo debato.
Torej, če je bila lepa debata, je rezime, da modiji nimajo smisla za lepo!
sprasujem se.gif