Citat:
Uporabnik skala pravi:
al sem slep al pa je tema o tisti lažni prerokovalki zginla... pa tako zabavna je bila. saj bi lahko dali obe temi v spam. ne vem kaj brišete teme brezveze. dobre teme, zabavne teme. tisto brezpredmetno kreganje pa puščate.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj tisto ni blo niti za kanto
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Keri pa je bil? Saj so pokazali ip gabrovke, kaj maš tu za modrovat
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ok daj mi link če ti ni težko
Lažna prerokovalka je moški iz Komende, ki povsod kamor pride natedi štalo!!Citat:
Uporabnik skala pravi:
al sem slep al pa je tema o tisti lažni prerokovalki zginla... pa tako zabavna je bila. saj bi lahko dali obe temi v spam. ne vem kaj brišete teme brezveze. dobre teme, zabavne teme. tisto brezpredmetno kreganje pa puščate.
to ne bistvo. bistvo je da se je tema razvila v lepo debato.Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Lažna prerokovalka je moški iz Komende, ki povsod kamor pride natedi štalo!!Citat:
Uporabnik skala pravi:
Torej, če je bila lepa debata, je rezime, da modiji nimajo smisla za lepo!Citat:
Uporabnik skala pravi:
to ne bistvo. bistvo je da se je tema razvila v lepo debato.Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Uporabnik skala pravi: