...vem da to delajo, ni mi pa jasno kako???...Citat:
celo letnik se da popraviti ......
a je to kaj povezano s tem, ker večina avtov iz uvoza ima letnik prve registracije januar pa letnico?
...vem da to delajo, ni mi pa jasno kako???...Citat:
celo letnik se da popraviti ......
Vidim, da si še vedno na istemCitat:
Uporabnik alkoholik pravi:
na k. mi gre ker eni "gonijo" famo da v sloveniji vsi nategujejo v nemčiji pa samo med in mleko.
Citat:
mtl u bistvu glede na količino je pri meni nategov zelooo malo
aja pa tako, da nekdo ki je izgledal "pošten hans" je najbolj natregnil, nekdo, ki je izgledal sumljiv polna usta pa se je izkazal za zaupanja vrednega,in kupujem ogromno od njega zdaj na zaupanje...
Khm. Lej, vedno sem za hece in debato in mi je popolnoma vseeno, kaj ti misliš in kako komentiraš. Se pa hec konča, ko začneš o meni lagati. Torej, da sva si na jasnem: nikjer in nikdar nisem trdil, da so vsi prodajalci rabljenih vozil pri nas nateguni. Bo jasno?Citat:
jaz čist razumem, da hoče MTL povedat da v sloveniji vsi nategujejo, vlačjo klump
Citat:
issue je pa kaj natančno? kaj naj bi to pomenilo?
Nategne te lahko samo tisti, kateremu zaupašCitat:
mtl u bistvu glede na količino je pri meni nategov zelooo malo
aja pa tako, da nekdo ki je izgledal "pošten hans" je najbolj natregnil, nekdo, ki je izgledal sumljiv polna usta pa se je izkazal za zaupanja vrednega,in kupujem ogromno od njega zdaj na zaupanje...
Nekje sem zasledil, nisem pa povsem prepričan, da je v Nemčiji kazen 1,00 EUR za vsak prevrteni kilometer - zna biti nekaj tudi v zakonodaji.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Si prepričan, da je v zakonodaji problem ali je problem samo v izvajanju zakonodaje?