Iz Italije

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
ušeč mi je recimo tale C5 ...kolk me pride če grem sam po njega, kolk bi prišlo če mi ga pripeljejo ljudje, ki se s tem ukvarjajo....skratka kolk denarja rabim v žepu, predno ga grem registrirat?

recimo, da kupujem v salonu, ne privat....

aja, a Italijani tudi vrtijo kilometre al je pri njih to bolje urejen kot pri nas?

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik kwa pravi:

aja, a Italijani tudi vrtijo kilometre al je pri njih to bolje urejen kot pri nas?

Italjani še celo servisev ne delajo
grin1.gif

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Si pogledal, kje točno je prodajalec ... da niso še kakšna trupla v njem prevažali
grin1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
Haha samo res...

Sem bil 14 dni nazaj dol na jugu... niti en avto ni cel. Vse zbito do amena pa kar s taširokim salotejpom skup zlimajo
smile-1.gif
Res je pa tudi, da takega prestiža kot je c5 na cesti ne vidiš. To ne vem kje skrivajo.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Pri italjanih se izogibati belih avtomobilov pa se potem je treba dobro pogledati, da kje ni ostal napis ali pa vsaj zbledel pleh pokaze polizia municipale
grims-1.gif

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Na Siciliji je precej običajno da ob manjšem karambolu krivec (včasih tudi oškodovanec) ne izstopi iz avta in pelje naprej kot da se nič ni zgodilo. Videno v živo dvakrat v enem dnevu.
bonk.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
jop jop

pa avti ko so parkirani so naslonjeni en na drucga, pa se noben ne sekira
grin1.gif

na nek način mi je celo všeč njihov odnos

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Italijani so park senzorje izumili ze 30 let od tega....malo naprej,malo nazaj ko rukne je to to....mocno odsvetujem nabavo vozila v Italiji

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
jaz sem dozivel italjana z A6 v portorozu ki se je zrinu na parking. ki je bil 10cm daljsi od njegove limuzine...

je pac tolk casa rinu da sta se oba avta dovolj premaknila da je "padu" notr...

pa ne govorimo o kaki stari A6....up to date novi....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst sem bil pa s svojim "problematičnim" francozom iz italije zelo zadovoljen:)
avto je bil kot nov. Kaj me briga, če je bil barvan. Rjavel ni, pa vleklo ga tudi ni v nobeno stran... Torej za kaj ga ne bi kupil?

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
imel sem C5 1 iz Italije....prodal, ko je imel 500 000 km....v petih letih odpovedala jermenica in alternator + redni servisi...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
819
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Jaz sem pred leti skoraj bankrotiral na laguni pripeljani iz ITA...Pač nepremišljen nakup. Tolk zjeb*anega avtomobila ne najdeš v slo..Avto sem imel v pol leta več na servisih kot v garaži..
rolleyes-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Jaz sem pred leti skoraj bankrotiral na laguni pripeljani iz ITA...Pač nepremišljen nakup. Tolk zjeb*anega avtomobila ne najdeš v slo..Avto sem imel v pol leta več na servisih kot v garaži..
rolleyes-1.gif

laguna 1.9dci je lahko nova iz salona poguba za denarnico,ne rabi bit iz ITA

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Vsaj 2 leti v tem primeru ne, saj ima garancijo. Razen če preferiraš da raje sam nosiš stroške.
Sem pa mnenja, da je za velik del takih težav (rabljena vozila) kriv prvi lastnik, ki se mu fučka... Avta se mu niti do pooblaščene delavnice ne da zapeljati da se okvara odpravi v okviru garancijskega popravila (kjer po pogodbi t.j. splošnih pogojih vedno dobiš nadomestno vozilo) ampak tako malo pokrpa, toliko da je.
Ko se zadeve nakopičijo ali potencirajo pa se vozilo zakamuflira in proda ter obenem pyzdi nad znamko. Nima veze, katero.
Nov lastnik ima pa nepričakovano veselico.