Citat:
Ubožec. Kakšna krivica se dogaja Janezu Janši, prav neverjetno. Medtem ko je praktično vsem ostalim Slovencem pošta vročena brez težav, pa je Janši nesramni poštarji kar nočejo in nočejo vročiti.
Pozabil si upoštevati, da tvojih 90% predstavlja udeležencev na forumih kjer ni nujno, da je normalnih prisotnih toliko kot komunistekov.Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Ob pogledih na komentarje na rtvslo sem pomirjen. Tu pa tam se pojavi kak skrajnež, drugače pa je očitno, da gre ta plešasta spaka 90% ljudem tako na živce, da nima nobenih možnosti, da bi še kdaj postal kaj več od navadnega kriminalca.
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Ob pogledih na komentarje na rtvslo sem pomirjen. Tu pa tam se pojavi kak skrajnež, drugače pa je očitno, da gre ta plešasta spaka 90% ljudem tako na živce, da nima nobenih možnosti, da bi še kdaj postal kaj več od navadnega kriminalca.
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Ja saj ne vem... Zakaj mu poziva enostavno ne twitnejo...
Koder je javno povedal, da je Kučan dobil od Elana darila v vrednosti najmanj 400.000€ pa se mu nič ne zgodi...Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Ampak defacto se ga komunajzerji ne morjo znebit. Mislim, da 3/4 poslancev nebi znalo pojasnit premoženja. Unikum je tudi ta, da je za koruptivnega spoznala tudi glavnega tožilca... in ta še kar lepo zaseda stol...
Jankovič ne more pojasniti 2 miljona in.... nikjer ga ne iščejo
Jankovič ni plačal davka o prodaji podjetja in nikjer ga ne iščejo
Pavček ima kup premoženja nikjer ga ne preizkujejo
Zidar je preveč bolan
Rigelnika in njegov forum ter lupljenje Factor banke tudi ne
......
Skratka tole je farsa.
Še zmeraj čakamo obrnjen dokazni sistem, potem teh težav nebi blo... sam ti šment pol bojo tudi komunajzerji mogli dokazovat.. NE TO PA NE.... MI SMO NA PRAVI STRANI...