Ivan, je stalno ob neznanem času neznano kje...

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
http://www.rtvslo.si/crna-kron...362942#comments ---
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tako kot je nekdo na rtv.slo odgovoril: "Na ustavno sodišče naj naslovijo, saj ga je ono izpustilo na prostost."

Jaz bi dodal še, da če ga ne najdejo, naj kar ustavni sodniki krijejo škodo, stroške in tudi morebitno kazen, če mu je bila predpisana.
Z obrestmi in v svarilo, saj so krepko plačani za svoje delo in v službi naroda!

Ps. : nikomur nočem nič slabega, ampak red mora biti! Če država od mene kot povprečnega državljana striktno zahteva red in ga tudi izvaja, naj ga tudi od kakega vidnejšega funkcionarja. Saj jo plačujem za to!
10.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.397
113
Edino kar mi pri politikih ni jasno zakaj ne pošljejo po pošti in se šteje da je 15 dan prejel

Je kje kakšna luknjica v zakonu da to ne gre ?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Ubožec. Kakšna krivica se dogaja Janezu Janši, prav neverjetno. Medtem ko je praktično vsem ostalim Slovencem pošta vročena brez težav, pa je Janši nesramni poštarji kar nočejo in nočejo vročiti.

hysterical-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.724
6.499
113
jansapogresan.jpg

Glede na 24ur naj bi sicer proti vročevalcu uvedli postopek zaradi nepravilnosti.

Ima pa "izgubljenec" čas za tvitanje. Malo je ljubosumen, ker je Pahor gostil oskarjevca.

jansapahormoore.jpg

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Ob pogledih na komentarje na rtvslo sem pomirjen. Tu pa tam se pojavi kak skrajnež, drugače pa je očitno, da gre ta plešasta spaka 90% ljudem tako na živce, da nima nobenih možnosti, da bi še kdaj postal kaj več od navadnega kriminalca.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Ob pogledih na komentarje na rtvslo sem pomirjen. Tu pa tam se pojavi kak skrajnež, drugače pa je očitno, da gre ta plešasta spaka 90% ljudem tako na živce, da nima nobenih možnosti, da bi še kdaj postal kaj več od navadnega kriminalca.
Pozabil si upoštevati, da tvojih 90% predstavlja udeležencev na forumih kjer ni nujno, da je normalnih prisotnih toliko kot komunistekov.

Drugače pa: oseba je javna, Je poslanec in predsednik stranke. Je prisoten na javnih mestih, medijih... Le kako ga lahko najde vsak absolutni i-d-d-o-t le sodni vročevalec ne
stupid-1.gif

PS normalni vemo, komunisteki se pa zgražajo

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:

Iz tvojih ust v božja ušesa...
zmaga.gif

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
201
43
Mogoče pa nima poštnega nabiralnika in mu ne morejo poštarji dostaviti?!?
hysterical-1.gif

Ti lumpek Janezek ti!

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Boomslang je že pravilno ugotovil, na kater naslov naj mu dostavijo... Twitterjev.
wink-1.gif

Tam skos visi kot pijanc za lokalnim šankom. Če bi ga hoteli dobiti in mu nekaj izročiti, bi mu že.
Če ne drugače, naj en sodni izvršitelj kampira pred parlamentom, drug pred SDS hedkvotrsom, tret pa pred sodnijo, saj v teh krogih se stalno in vsakodnevno giblje.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
https://www.dnevnik.si/1042711...bolj-malo-hodi- --- Janez Janša je bil na začetku parlamentarnih sej v zadnjem mesecu največkrat omenjen poslanec. Predsednik parlamenta je namreč ob navajanju parlamentarcev, ki se seje ne morejo udeležiti, redno izpostavljal njegovo ime. Kot smo lahko razbrali iz magnetogramov sej in izpiskov glasovanj, je poslanec Janša svojo odsotnost naznanil za kar šest od sedmih dni zasedanj. Še tisti dan, ko tega ni storil, pa na nobenem od 23 glasovanj ni pritisnil tipke. Čeprav se je odločalo tudi o zakonih, ki jih je predlagala poslanska skupina SDS. Tudi člani parlamentarnega odbora za zunanjo politiko, katerega član je Janša, poudarjajo, da se prvak SDS redko prikaže na sejah tega odbora oziroma je na njih navzoč zgolj nekaj minut.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
V drugi temi sem pisal, da naj poslanec sklene pogodbo o zaposlitvi za minimalno plačo (oziroma dobi vsaj minimalno plačo po zakonodaji). Če je 100 % prisoten v službi pa dobi tiste 4 jurje € bruto. Če se nekdo ukvarja s svojo stranko, svojimi volivci ali XY rečjo, je to mogoče politično korektno, ni pa primerno, da je za ta čas plačan kot poslanec. Naj najde drug vir.
Ne vem, kako je ravno za stvari v katerih so udeleženi politiki nujno osebno vročanje...
Skoraj sam sebi ne verjamem, ampak v tem primeru bi lahko bil vzor Zoran Jankoviæ, ki je priznal, da ne bo hodil v parlament in po neznanju seštevanja pri mandarstvu odstopil kot poslanec.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Ampak defacto se ga komunajzerji ne morjo znebit. Mislim, da 3/4 poslancev nebi znalo pojasnit premoženja. Unikum je tudi ta, da je za koruptivnega spoznala tudi glavnega tožilca... in ta še kar lepo zaseda stol...

Jankovič ne more pojasniti 2 miljona in.... nikjer ga ne iščejo
Jankovič ni plačal davka o prodaji podjetja in nikjer ga ne iščejo
Pavček ima kup premoženja nikjer ga ne preizkujejo
Zidar je preveč bolan
Rigelnika in njegov forum ter lupljenje Factor banke tudi ne
......

Skratka tole je farsa.
Še zmeraj čakamo obrnjen dokazni sistem, potem teh težav nebi blo... sam ti šment pol bojo tudi komunajzerji mogli dokazovat.. NE TO PA NE.... MI SMO NA PRAVI STRANI...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Ampak defacto se ga komunajzerji ne morjo znebit. Mislim, da 3/4 poslancev nebi znalo pojasnit premoženja. Unikum je tudi ta, da je za koruptivnega spoznala tudi glavnega tožilca... in ta še kar lepo zaseda stol...

Jankovič ne more pojasniti 2 miljona in.... nikjer ga ne iščejo
Jankovič ni plačal davka o prodaji podjetja in nikjer ga ne iščejo
Pavček ima kup premoženja nikjer ga ne preizkujejo
Zidar je preveč bolan
Rigelnika in njegov forum ter lupljenje Factor banke tudi ne
......

Skratka tole je farsa.
Še zmeraj čakamo obrnjen dokazni sistem, potem teh težav nebi blo... sam ti šment pol bojo tudi komunajzerji mogli dokazovat.. NE TO PA NE.... MI SMO NA PRAVI STRANI...
Koder je javno povedal, da je Kučan dobil od Elana darila v vrednosti najmanj 400.000€ pa se mu nič ne zgodi...

Ja, očitno so eni bolj enaki kot vsi ostali
stupid-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz

hmmmm, a se niso v parlamentu pol leta ukvarjali, kako bi Janškota nagnali ven iz parlamenta?
Zdaj, ko pa ga v parlamentu ni, ga pa pogrešajo.

@ snečer, a si me zadnjič še dolgo čakal pri tvojem priprošniku Kidriču?