Italija

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj samo sprašujem ali rabim ali ne, pa je do sedaj Snecer rekel da ni problema, nekdo drug je rekel da je problem, no sedaj pa človek res ne ve več kaj je prav in kaj ne.

Kot so ti že napisali ostali - 'dvonogi' ozki priključki gredo not brez problema (adapter za mobitel), okrogli z ozemljitvijo, ki imajo debelejše 'noge', pa ne, ker imajo oni na na ozkem med obema nogama še luleka za ozemljitev.

Mimogrede - italijanski kabli so super za težave z brumom pri prenosnikih - odlomiš srednjega luleka, daš na napajalnik in bruma ni več
grin1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
V Vatikanu še nimajo štroma. Kurijo sveče. Se pravi, da rabiš en ornk svečnik. Na mesto mobilcev imajo pa zvonove.
evil.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.328
3.001
113
Lublana
Obišči stran
Kjerkoli v Italiji sem bil sem povsod po hotelih in apartmajih brez težav uporabljal njihove vtičnice zal polnilce, brivnike, sušilec za lase... Pravzaprav sem celo v Britaniji v hotelih našel vtičnice za naše aparate.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
ksz

tud debeli vtikači grejo not... preverjeno

ampak: Don't force it, use larger hammer!
cool-1.gif

kaj se zgodi če pa vtakneš not eno zadevo, ki naj bi bila ozemljena, pa zdej ni... bojo pa štromarji povedal...

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.653
4.381
113
Nja po navadi nič razen kakšen pralni stroj bi znal malo trest tega pa ne boš sabo vlačil

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz še nisem videl tistih vtičnic, s katerimi strašijo.
Ne po hotelih, ne po garnijih itd.

Tudi Vatikan ima po moje "normalne"

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
no, na tele sm velikokrat naletel

GW_10203_vti%C4%8Dnica_italijanski_standard_1M_2P_16A_bel_Gewiss_chorus.jpg

ampak kot rečeno, se da vse not vtaknit (ven gre mal težje, ampak pustimo to... )
cool-1.gif

tac

Pripravnik
25. sep 2007
152
0
16
Lblana
glih frišno iz smučanja v enem srednje starem apartmaju. Kot povedano, ozki - ploščati (brez ozemljitve) gredo povsod, za prenosnik (šuko) sem moral malo po apartmaju pobrskat in sem s srednjo mero sile potisnil not.
Povzetek, za ploščate vtiče kot npr polnilec za telefon, električna ščetka brez problema, šuko vtičnice (prenosnik) znajo biti problem brez pretvornika.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.425
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz še nisem videl tistih vtičnic, s katerimi strašijo.
Ne po hotelih, ne po garnijih itd.

Tudi Vatikan ima po moje "normalne"
Vatikan ima normalne...sicer pa ozemljitev brez ozemljitve...nic dokler naprava ne zacne prebijat na ohisje...