Italija : Slovenija

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Koren bo dal gol!
cheer.gif

Avtogoli ne štejejo.

Izjavi Keka:
"Smo zelo motivirani, saj nimamo več izbire"
"Doma vedno izgubimo. Na srečo tokrat igramo v gosteh, zato se počutim bolj miren"

hysterical-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Se dobro, da Italjani niso Estonci po realizaciji, sicer bi nas res nabili vsaj 3 : 0.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ksz.

Kaj mi gre na organ to javno odstavljanje Keka. Pa kaj bi Slovenceljni sploh radi? Da bomo Barcelona (ker je ravno v modi) in se poigraval z nasprotniki in z lahkoto osvojil Euro al kaj? Posebej, ker vecina nima pol zenfa pojma kaj se sploh dogaja v ozadju.

Bili smo na WC, pokopali Ruse, Slovake, Poljake, se pravi Kek ni ravno nesposobno govedo, kot ga vecina po 3h porazih skusa prikazat, ne? Na WC nas ni noben osmesil, kot se je pricakovali tudi od veliko Slovenceljnev. Ces, zdaj nas bodo pa amerikanci 3-0 nabil, Anglezi pa 5-0.

Pac je taka kvaliteta igralcev, kot je pri nas. Te kvalifikacije nam ni uspelo, prejsnje ni uspelo Hrvatom, Anglezem, Cehom, Rusom pa se komu s kvalitetnejsim kadrom, kot ga imamo mi.

Jaz sem cisto za to, da Kek ostane selektor (ce sploh hoce, ker nasi mediji ne zaostajajo veliko za angleskimi ali italjanskimi, na zalost), postima kar je za postimat in se igra naprej. Kdo bi ga pa sploh lahko nadomestil? Prasnikar? Oblak? Verdenik? Stojanovic? Kosic? Milanic? Vsak od teh ima eno svojo vizijo in spet leto/dve cakat, ce se bo njegova vizija obnesla (ce se bo, ce se ne bo spet zahtevalo njegovo glavo po dveh porazih) in bomo v koncni fazi priblizno dosegli Kekove rezultate je brezvezna potrata casa.

Sicer se osebno vcasih ne strinjam s Kekovo postavo, samo on je selektor, ne jaz. On stvari pozna v nulo, ne jaz - kavc fan.

Naj dajo te blesavi mediji in glup narod cloveku cajt, sploh voljo do dela in naj se pocasi vsi sprijaznejo, da nismo top 3 reprezentanca na svetu.

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Bili smo na WC, pokopali Ruse, Slovake, Poljake, se pravi Kek ni ravno nesposobno govedo, kot ga vecina po 3h porazih skusa prikazat, ne? Na WC nas ni noben osmesil, kot se je pricakovali tudi od veliko Slovenceljnev.

Slovaki so bili pred nami v kvalifikacijski skupini, dosegli so tudi boljsi rezultat na prvenstvu, Americani so nas pa dejansko osmesili (podobno kot Jugoslavija leta 2000). Kljub temu nisem nikoli (niti ob zdajsnjih polomih) napisal, da bi morali Keka odstreliti. Dejstvo pa je, da bi nekatere primadone, ki so zabetonirane v reprezentanci, pocasi lahko predale mesto mlajsim, ki se imajo energijo za tekanje po igriscu in celo za kaksen strel.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
S Slovaki smo med seboj kako igral?

USA nas je ponizala, kako? S 3-0, 5-0, 7-0, 8-0?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
ksz.

Kaj mi gre na organ to javno odstavljanje Keka. Pa kaj bi Slovenceljni sploh radi? Da bomo Barcelona (ker je ravno v modi) in se poigraval z nasprotniki in z lahkoto osvojil Euro al kaj? Posebej, ker vecina nima pol zenfa pojma kaj se sploh dogaja v ozadju.

Bili smo na WC, pokopali Ruse, Slovake, Poljake, se pravi Kek ni ravno nesposobno govedo, kot ga vecina po 3h porazih skusa prikazat, ne? Na WC nas ni noben osmesil, kot se je pricakovali tudi od veliko Slovenceljnev. Ces, zdaj nas bodo pa amerikanci 3-0 nabil, Anglezi pa 5-0.

Pac je taka kvaliteta igralcev, kot je pri nas. Te kvalifikacije nam ni uspelo, prejsnje ni uspelo Hrvatom, Anglezem, Cehom, Rusom pa se komu s kvalitetnejsim kadrom, kot ga imamo mi.

Jaz sem cisto za to, da Kek ostane selektor (ce sploh hoce, ker nasi mediji ne zaostajajo veliko za angleskimi ali italjanskimi, na zalost), postima kar je za postimat in se igra naprej. Kdo bi ga pa sploh lahko nadomestil? Prasnikar? Oblak? Verdenik? Stojanovic? Kosic? Milanic? Vsak od teh ima eno svojo vizijo in spet leto/dve cakat, ce se bo njegova vizija obnesla (ce se bo, ce se ne bo spet zahtevalo njegovo glavo po dveh porazih) in bomo v koncni fazi priblizno dosegli Kekove rezultate je brezvezna potrata casa.

Sicer se osebno vcasih ne strinjam s Kekovo postavo, samo on je selektor, ne jaz. On stvari pozna v nulo, ne jaz - kavc fan.

Naj dajo te blesavi mediji in glup narod cloveku cajt, sploh voljo do dela in naj se pocasi vsi sprijaznejo, da nismo top 3 reprezentanca na svetu.

+1

I

Izbrisan uporabnik 474

Post, katerega sem si že sam želel napista... Ni kaj dodati.

Kek je dokazal, da zna sestavit dobro ekipo, ki igra uigrano. Kaj nam pomagajo "zvezdniki" v ekipi, ko pa se med sabo ne poznajo? Proti Estoniji so igrali vsi vaši omiljeni "zvezdniki" (Vršič, Pečnik, Matavž) in kako se je končala tekma v Ljubljani? Proti bistveno nižje rangirani ekipi?

Kek pozna fante, dela z njimi in vidi, kako se med seboj vključujejo, dopolnjujejo. a mislite, da na pripravh ne poizkuša 1001 kombinacijo in postavo? Na koncu izbere tisto, katera po njegovem mnenju najbolje ustreza tekmecu. Pa če to pomeni Korena in Novakoviča, pač pomeni ta dva.

Važno je, da imamo kavč in šank stratege, ki bi z Nafto in Muro motali Real in Barcelono...

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
ma kak novakovic lepo te prosim pr njemu sta sam 2 opcije

2. caka sred igrisa na zogo , ce pa ze dobi pa itak mimo al pa na zadane dober
1. lavfa naprej brez zoge - offsajd ...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Fuzbal pregovor pravi: napadalec je toliko vreden, kot sredina..

Me je vceraj Udovic spet spomnil na ta ze pozabljen pregovor.
grin1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
S Slovaki smo med seboj kako igral?

USA nas je ponizala, kako? S 3-0, 5-0, 7-0, 8-0?

Ker ne igramo kar naprej samo proti Slovakom, je za uvrstitev na SP (ali na jakostni lestvici) povsem nepomembno kako smo igrali dvakrat proti njim. Zakaj ? Nic nam ne pomagata zmagi proti njim, ce ne zmoremo nabiti Estonije (bos tudi tukaj omenil prejsnje tekme z njimi ?) ali Severne Irske, kaj sele kaksne boljse ekipe.

Porazu po gladkem vodsstvu in prevladi v igri ne mores reci drugace kot popoln polom. Nasi so se takrat pokazali kot izjemno labilna ekipa. Ce te Amerikanci (ki niso pojem kaksne silne kvalitete v nogometu) tako demolirajo, res ne mores reci drugace, kot da gre za ponizanje. Tako visokega rezultata pa niso sposobni spraviti Amerikanci skupaj niti proti Luksemburgu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne filozofiraj...

potem smo mi tudi njih totalno ponižali z vodstvom 2:0 (oz. 3:0 za srbe)
rolleyes-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Nogomet spremljam od daleč. In tako od daleč ocenjujem, da gre z reprezentanco navzdol od uvrstitve v JAR. Imam občutek, da je "zvezdam" toliko zrastel greben, da so prevzeli nadzor, kar se je pokazalo že v JAR (razdelitev denarja, Simič...) in da Kek ni več tisti, ki o vsem odloča. Drugače si ne znam razlagati nekaterih kadrovskih odločitev.

@Gargy: hmm, a temu se po novem reče uigranost?

Nazadnje urejeno: