Istospolni bodo lahko sedaj posvajali otroke???

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pa poglejmo, kaj o tem menijo sami homoseksualci: x»Nič ni bolj groznega, kot da te vzgajata dva očeta«x

Nedavno je bil nekje članek o nekem balkanskem igralcu (?), ki sta ga vzgojila dva očeta, pa ga ne najdem. Seveda sta vzgojila sebi enakega.

Vse te raziskave bodo verodostojne, ko bodo not vključene izjave otrok. Do takrat lahko samo prebiramo brošurice, kako je fancy imeti dva očija ali dve mamici. Ker da so taki otroci deležni zbadanja sovrstnikov je 100%. V bistu je od istospolnih izredno sebično, da izkoriščajo oz. bi radi izkoriščali otroke, kateri ne morejo odločat. Če očejo imeti ljubljenčka, naj si omislijo kako žival.

Aja, pa predvidevam, da se ga tudi napijejo in stepejo med s sabo in nismo samo heteroseksualni tisti, ki pijani pretepamo partnerje in otroke. Če hočejo biti enakopravni naj bodo na vseh področjih.
evil.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
irelevantno, bi rekel pepe. gre namreč za mnenje zgolj ene osebe, torej čisto nereprezentativen vzorec. za povrhu gre pa še za homoseksualca, ki se je ukvarjal z moško prostitucijo, skratka povsem nekredibilna oseba.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Raziskave povedo nekaj običajno o tistem, ki jih je naročil in plačal. Homoseksualni lobij je bogat lobij. Podobno kot židovski. Zato se vsako leto spominjamo holokavstva z večjo vnemo kot ostali svetovnih krivic, zato obstajajo parade ponosa in zato bodo pač naročene homoseksualne študije pač nekaj pokazale. Kolikšen je sploh vzorec homoseksualnih staršev, da bi imela študija vsaj neko minimalno kredibilnost? Je to denimo vsaj 10 % vseh staršev in izmed teh so izbrali 1 %? Če vzorec ni velik, ne gre za naključno zbran vzorec in je družboslovna študija brez neke resne znanstvene osnove.
Homoseksualni pari naj imajo otroke. Svoje. Otrok ni last države in država nima nobene pravice, da katerega koli otroka da v posvojitev v skupnost v kateri se ne bi mogel nikakor roditi.
če je vatikan preveč škrt da bi naročal svoje raziskave potem je pač tako
evil.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.094
113
Citat:
Uporabnik sass pravi:lahko pa poskusimo v obratni smeri. glede na to , kako trdiš da so posvojeni otroci homoseksualnih parov v slabšem položaju, kot otroci posvojeni od obojespolnih parov, ti verjetno ne bo problem pokazati neodvisnih študij na to temo, ki niso bile naročene od takšnih ali drugačnih lobijev, z dovolj velikim vzorcem, da bi bilo zate kredibilno, tako da bi imele resno znanstveno osnovo? recimo vsaj pet študij, da bo enakovredno zgoraj predstavljenim študijam?
Ne moreš raziskovati nečesa, česar ni. Par primerkov ni dovolj za reprezentačni vzorec, ki ga nujno rabiš. Razumeš?
Če je takih staršev vsaj kak % se lahko greš neko znanost. Drugače tega enostavno nima smisla znanstveno preiskovati. Zakaj v Sloveniji ankete zajamejo ravno med 500 in 1000 ljudmi? Če hočeš v Sloveniji preiskovati istospolne pare in posvojitve in primerjati s heterospolnimi rabiš na obeh straneh cca 500 ljudi.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.094
113
Citat:
Uporabnik englishman pravi:Ne vem in ni pomembno, ker nihče od naju ni znanstvenik, zato je prekladanje o tem, kako velik vzorec je dovolj velik brezpredmetno - zaradi tega imamo 'peer review' in ne 'pepe in englishman review'. Do istega zaključka so prišle vse neodvisne študije - če temu ne verjameš, by all means, imaš do tega pravico.
Aha, kreden1 ima dodatni nick za pomoč.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa poglejmo, kaj o tem menijo sami homoseksualci: x»Nič ni bolj groznega, kot da te vzgajata dva očeta«x

Nedavno je bil nekje članek o nekem balkanskem igralcu (?), ki sta ga vzgojila dva očeta, pa ga ne najdem. Seveda sta vzgojila sebi enakega.

Vse te raziskave bodo verodostojne, ko bodo not vključene izjave otrok. Do takrat lahko samo prebiramo brošurice, kako je fancy imeti dva očija ali dve mamici. Ker da so taki otroci deležni zbadanja sovrstnikov je 100%. V bistu je od istospolnih izredno sebično, da izkoriščajo oz. bi radi izkoriščali otroke, kateri ne morejo odločat. Če očejo imeti ljubljenčka, naj si omislijo kako žival.

Aja, pa predvidevam, da se ga tudi napijejo in stepejo med s sabo in nismo samo heteroseksualni tisti, ki pijani pretepamo partnerje in otroke. Če hočejo biti enakopravni naj bodo na vseh področjih.
evil.gif
Se pravi lahko jaz kot heteroseksualec napišem poročilo kako grozno je bilo moje otroštvo ker sem imel tradicionalne starše in bi to bil argument proti tradicionalnim družinam?
Jaz ne vem če ste eni res tak konkretno podhranjeni na možganih ali se delate norce, ker da z takimi ven prideš ...
KAKO ZA VRAGA LAHKO VZGOJIŠ OTROKA V HOMOSEKSUALCA ALI PA V HETEROSEKSUALCA?! Od kje ti take ideje?
Zanimivo, homoseksualci hočejo otroka za ljubljenčka? Zakj pa to? Mogoče navajaš lastne želje, ker ti kurca veš kaj si drugi želi.
Zbadanje sovrstnikov je pa posledica takih staršev, ki to vzpodbujajo in kvečjemu argument za družine z isto usmerjenimi pari! Take bi jaz kaznoval zaradi vzpodbujanja nestrpnosti!
Bom še tretjič ponovil moje vprašanje. 5-10% verjetnost je, da bo tvoj sin/hčerka homoseksualec. Pri 3 otrocih je ta procent že 15-30%, da bo eden homoseksualec. Verjetnost, da boš oče ali dedek homoseksualnemu otroku/vnuku pa je 45-90% (glede na to, da ni zanesljivih raziskav o točnem % homoseksualcev, ker jih je veliko še vedno skritih ali pa se nočejo identificirat kot take). % da boš imel biseksualne potomce pa je še veliko večji.
Kaj boš naredil, če je tvoj sin homoseksualec, tvoja vnukinja homoseksualka?!?

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik englishman pravi:Ne vem in ni pomembno, ker nihče od naju ni znanstvenik, zato je prekladanje o tem, kako velik vzorec je dovolj velik brezpredmetno - zaradi tega imamo 'peer review' in ne 'pepe in englishman review'. Do istega zaključka so prišle vse neodvisne študije - če temu ne verjameš, by all means, imaš do tega pravico.
Aha, kreden1 ima dodatni nick za pomoč.
bonk.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
A ni bilo pred časom v medijih kako so enega bosančeka sošolci zbadali? Bi bila rešitev prepoved otrok vsem takim staršem katerih otroci so lahko tarča zbadanja?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ne vem, če lahko otroka 'vzgojiš' v geja, mislim, da ne. Po drugi strani pa ostaja neodgovorjeno moje razmišljanje o dejstvu, da so tako rekoč vsi moški Špartanci zapadali v homoseksualne spolne odnose, ne 5-10% ampak kar vsi (okej, mogoče so bile kje kakšne izjeme)

Aja, pred časom se je govorilo o nekje 3 do 4% deleži 'istospolne' populacije, sedaj je pa že kar 5.10%, naj ugibam, čez 10 let bo ta delež že kaj 10-15% ali kako? Aja, pa šše 'biseksualci'...mislim, da gre za umetno napihnjene številke, ki jih lansirajo geji sami, da bi s tem lažje dosegali svoje družbene cilje

Aja, še vedno ne vemo, če si že razodel okolici, da si 'topli'?

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
2. V ogromno šolah se nažalost še vedno uči, da je družina oče, mama, otrok. Zakaj pa družina ne more biti oče, oče, otrok? Sklicevanje na vero in sklicevanje na tradicijo sta eni umed osnovnih zmot v filozofiji!

Zakaj pa potem ne more bit družina npr.: oče, oče, mama, mama, otrok ali pa dedek, dedek, teta, oče, oče, otrok? Ali pa, da ima pravico vsak sam zase določit, kaj bo za njega družina?
Ene stvari so take, da se ne dajo po svoje razlagat. Iz osnov biologije je jasno, da sta 2 spola in za potomce sta potrbna moški in ženska.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik englishman pravi:
Ne, večina otrok ga bo sprejela normalno, gotovo pa se bo našel kakšen sin/hči orangutanski staršev, ki se bo usajal, kot se ponekod takšni osebki znašajo nad priseljenci, istospolnimi, sramežljivimi itd. Da pa zaradi nekaj orangutanov ne bi sprejeli zakona, ta je pa bosa - potem se lahko vprašaš, zakaj smo sprejeli emancipacijo žensk, medrasne zakone, versko svobodo itd - veš koliko ljudem je eksplodirala glava, ko so sprejeli te zadeve?
Jaz pa se bojim, da ga ne bodo sprejeli normalno ravno otroci tistih staršev, ki druge zmerjajo z orangutani.

2. sep 2007
1.537
828
113
Dolenjska
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ne vem, če lahko otroka 'vzgojiš' v geja, mislim, da ne. Po drugi strani pa ostaja neodgovorjeno moje razmišljanje o dejstvu, da so tako rekoč vsi moški Špartanci zapadali v homoseksualne spolne odnose, ne 5-10% ampak kar vsi (okej, mogoče so bile kje kakšne izjeme)

Aja, pred časom se je govorilo o nekje 3 do 4% deleži 'istospolne' populacije, sedaj je pa že kar 5.10%, naj ugibam, čez 10 let bo ta delež že kaj 10-15% ali kako? Aja, pa šše 'biseksualci'...mislim, da gre za umetno napihnjene številke, ki jih lansirajo geji sami, da bi s tem lažje dosegali svoje družbene cilje

Seveda so cifre napihnjene. Zakaj pa misliš, da je Kitajcev več kot 1.3 milijarde. Ker če bi cifre držale + politika enega otroka, bi jih bilo vedno manj.

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Bolano,nenormalno,potrebno zdravljenja....pa sem precej open mind....samo neki takega ne morem oz nocen razumet,ksj srle da podpiram....to je proti naravi....ce hocejo met otroka naj si ga naredijo preko tazadnje luknje not pa cez usta ven....me ne motijo zaprti med 4 stenami...samo ne da iscejo neke pravice....

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.422
2.505
113
SV SLO
467716-post_slo.gif

moje mnenje je isto. Nič nimam proti istospolnežem ampak, da bi posvajali otroke pa je res bolano(otroci niso igrače ali hišni ljubljenčki
). Če se bo to dovolilo mora celotna zakonodajalna oblast na zdravljenje.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.003
6.230
113
blizu močvirne prestolnice
Iščeš dlake v jeziku. Seveda se ne odpoveš svoji krvi, vendar zato se ti vseno ni treba strinjati s tem. Pač otrok živi svoje življenje, da pa so tile homiči postali nasilni pa je že prav bolano. Skoraj vsak dan je na nacionalnem mmc vsaj en članek o tem kako so oh in sploh, zakaj ne povejo, da tudi oni niso to kar se grejo, se kregajo, se tudi tepejo, pijančujejo, zloraba otrok...tako kot hetero ampak ne kot da so homiči tip top.
V glavnem kakor razberem, 95% nima problema s tem da si uredijo status, ima pa vsaj 80% probleme da bi posvajali. Pa še to, ker tako radi povdarjate kako je lahko imel prej svoje otroke potem pa je šel med homiče. Za mene je tak nič vreden, saj je zavajal vse v okolici najbolj pa svojo ženo! Ne moreš se ožent, pa briga te okolica, če že od pubertete dalja veš da so ti všeč fantje!

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Številke niso napihnjene, so del raziskav, ki jih niso izvajali homoseksualci. Pravzaprav je to realna številka tudi realnem svetu, vsaj med mladimi. Veš zakaj je bila prej mala številka? Zato, ker še 10 let nazaj je bilo to da si homoseksualec dejanje, ki bi te izklučilo iz 99% družbe in družine. Tak je potem pač nadaljeval svoje življenje z miselnostjo "bom pač potrpel pa živel z žensko". Tu sta žrtvi družbe oba!
Glej, če obstaja % homoseksualcev, ki si želijo ne vem kake oh in sploh pozornosti, ki hodi okoli z čivavami, se nosi, si dela frizure še ne pomeni, da so to vsi. Ti vidiš nekoga takega in ga takoj predpostaviš za gaya, pa ni nujno da to je. Koliko homoseksualcev pa gre mimo tebe pa si niti ne mislis da je homoseksualec, ker pač se od tebe razlikuje le v tem, da so mu všeč moški. % odstopanja obstaja v vsakem delu populacije, mislim da si dovolj pametn da to razumeš, ampak se delaš norega, da lahko to dejstvo obravnavaš za slabo samo pri eni strani!
Še enkrat, spolna usmerjenost je določena pred rojstvom (99%), kar pomeni da tvoja družina in družba nima pri tem nič. Predstavljaj si, da družba naenkrat ne obravnava tega, da so tebi všeč ženske, vsi prijatelji te bodo zavrgli, ker se jim gnusi, da so ti všeč ženske. Kaj bi naredil? Kako bi živel? Se ti ne zdi žalostno, da se popolnoma normalni otroci ubijajo zato, ker so izgubili vse, družino, prijatelje?
Da povdarim, če bi ti pripeljal 100 naključnih homoseksualcev, ti za 70% ne bi vedel, da to so! Zakaj? Ker imaš v glavo vtaknjene neke stereotipe o tem kako se obnaša in izgleda gay. Poglej si malo današnjo mladino (do 18 let recimo), po teh stereotipih bi jaz za 70% lahko rekel da so homoseksualci, pa to niso. Pač se ujemajo s trendom, ki se prekriva s trendom stereotipnega homoseksualca.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.531
7.050
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:lahko pa poskusimo v obratni smeri. glede na to , kako trdiš da so posvojeni otroci homoseksualnih parov v slabšem položaju, kot otroci posvojeni od obojespolnih parov, ti verjetno ne bo problem pokazati neodvisnih študij na to temo, ki niso bile naročene od takšnih ali drugačnih lobijev, z dovolj velikim vzorcem, da bi bilo zate kredibilno, tako da bi imele resno znanstveno osnovo? recimo vsaj pet študij, da bo enakovredno zgoraj predstavljenim študijam?
Ne moreš raziskovati nečesa, česar ni. Par primerkov ni dovolj za reprezentačni vzorec, ki ga nujno rabiš. Razumeš?
Če je takih staršev vsaj kak % se lahko greš neko znanost. Drugače tega enostavno nima smisla znanstveno preiskovati. Zakaj v Sloveniji ankete zajamejo ravno med 500 in 1000 ljudmi? Če hočeš v Sloveniji preiskovati istospolne pare in posvojitve in primerjati s heterospolnimi rabiš na obeh straneh cca 500 ljudi.

Pustimo to, o čem gre tema. Definitivno je, da večji je vzorec boljši je. Vprašanje pa je kako velik mora biti reprezentativni vzorec. Imamo statistika tu gori? Meni že malo spomin šepa, vendar jaz imam v glavi, da za vsak parameter ki ga preiskuješ rabiš 10 komadov. Definitivno je, da pri taki zadevi ne moreš preiskovati samo enega parametra, vedno več in medsebojni vpliv. Vendar 50 (za 500) pa spet ne. Max 10, pa že to je ogromno.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, kakor sem jaz pobrskal, je delež LGBT populacije tam mogoče 4%, z izjemo brazilcev, tako da ne bluzi.

Če je verjeti ex iranskemu predsedniku, pa recimo gejev v iranu pač ni.
evil.gif

Mogoče ne dojameš, ampak v letu 2015 velika večina prebivalstva tolerira geje, moti pa jo 'vsiljevanje' gejevsta in medijsko posiljevanje, kako super kul ej biti gej, v bistvu je s človekom celo enkaj narobe, če ni vsaj malo 'gej'.

In ja, moti tudi to, da na vsak način hočete biti 'enaki', če je treba tudi na račun otrok, evo tu je pa problem.

In ja, geji ste različni...od skrajno antipatičnega blažiča, do skuliranega lobnika.

Mene ne motite, dokler generalno populacijo pustite pri miru z vsiljevanjem svojega 'prav' in teženjem s strašno silno frustracijo, da pa ste na nekem področju 'drugačni' in na vsak način hočete biti 'enaki', ne glede na posledice pri okolici.

Pojdi se malo skulirat v gymnasium. Ki btw, obstaja ziher že kakih 15 let, pa noben okoličan še ni ničesar storil kakšnemu obiskovalcu. In prav je tako.