Islamski skrajneži obglavili ameriškega novinarja

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.106
16.310
113
...ksz...

ISIS destroyed 6000 years old artifacts in Mosul

P33sda jim matrna opičja nerazvita zaostala, če je to res
jezen.gif

http://aftertheshift.blogspot.com/2015/02/isis-destroying-6000-years-old.html

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.106
16.310
113
Pri skrajnežih pridejo na vrsto vsi, tudi sami skrajneži. Muslimani nasploh pa me ne ganejo. Tako kot me ti in tvoji ne.

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

jezen.gif

Zakaj te to tako prizadane, v vsaki vojni je enako. Npr. ZDA so razdejale kultuno dediščino Vietnama (ker nimamo video posentka, nas to ne gane), nenazadnje pa se je šele prejšnji teden odprl osrednji narodni iraški muzej, ki je bil razdejan kot posledica invazije 2003. Tile posnetki so pač propaganda, katere namen je, da se razpizdi.š

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.106
16.310
113
Gane me vsako uničevanje zgodovinskih artefaktov. Glede Vietnama si si pa že sam odgovoril namesto mene - če ne veš, ne boli. To sem pa pač videl in me jezi, kaj zdaj treba pametovati?

Enako bedasta fora kot "white guilt". Ker so Evropejci pred stoletji delali štalo po svetu moram biti kar po dafaultu danes tiho glede določenih drugih stvari, kjer je zdaj bela raza na slabšem? Dafaq no....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Gane me vsako uničevanje zgodovinskih artefaktov. Glede vietnama si si pa že sam odgovoril namesto mene - če ne veš, ne boli. To sem pa pač videl in me jezi.

Kakor pripadnika cloveske vrste bi te morala bolj jeziti smrt 100.000 ljudi... stvari se vedno lahko "popravijo" oziroma obnovijo..... konec koncev so samo stvari.

Sicer pa vsaka stvar ima svojo ceno, tudi suznjelastnistvo
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.940
6.015
113
Baje s temi zadevami na veliko trgujejo na črnem trgu.
Pred kamerami recimo razbijejo duplikat, original potem čez nekaj časa prodajo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.106
16.310
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Gane me vsako uničevanje zgodovinskih artefaktov. Glede vietnama si si pa že sam odgovoril namesto mene - če ne veš, ne boli. To sem pa pač videl in me jezi.

Kakor pripadnika cloveske vrste bi te morala bolj jeziti smrt 100.000 ljudi... stvari se vedno lahko "popravijo" oziroma obnovijo..... konec koncev so samo stvari.

Sicer pa vsaka stvar ima svojo ceno, tudi suznjelastnistvo
smirk-1.gif
Sem kje napisal, da me smrt ljudi ne gane? A je treba v vsakem postu, ko se osredotočiš na nekaj poleg aktualne zadeve na mimogrede se zjasnit še glede 10.000.000.000.000.000.000.000 drugih stvari?

In ne, določenih stvari se ne da popraviti in/ali obnoviti.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.106
16.310
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Baje s temi zadevami na veliko trgujejo na črnem trgu.
Pred kamerami recimo razbijejo duplikat, original potem čez nekaj časa prodajo.

Makes sense. Samo to jim je moral nekdo predlagati saj se sami tega 100% niso spomnili
grin1.gif

Aja pa hvala ker si odgovoril v smislu tematike mojega sporočila in se nisi spravil name kaj se sploh oglašam če....
nahrung002.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:Sem kje napisal, da me smrt ljudi ne gane? A je treba v vsakem postu, ko se osredotočiš na nekaj poleg aktualne zadeve na mimogrede se zjasnit še glede 10.000.000.000.000.000.000.000 drugih stvari?

Glede na to kaj se dogaja v svetu je moraliziranje glede spomenikov pateticno... Tako zgledajo mesta po Siriji...
aleppo-destruction-02192013.jpg

Poleg tega da vsakodnevno umira XX nedolznih ljudi....

Ja, unicene oh in sploh spomenika je zelo tragicna zadeva. Dejmo prizigat svece v znak protesta.
smirk-1.gif

2. sep 2007
1.535
833
113
Dolenjska
Kaj, ko bi ti že enkrat zaprl g.obec s tem svojim opravičevanjem musličev? Tole ni tema o mrtvih civilistih ampak o uničevanju kulturne dediščine s strani debilnih musli ekstremistov. Mater si zaplankan bebec. Zgini v Sirijo, Irak,... kamorkoli ti paše in se jim pridruži, če so ti tako všeč.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.106
16.310
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ja, unicene oh in sploh spomenika je zelo tragicna zadeva. Dejmo prizigat svece v znak protesta.
smirk-1.gif

Iz vidika zgodovine našega planeta Zemlja je to definitivno zelo tragična zadeva. Če se tebi ne zdi pomembno to pač še ne pomeni, da dejansko ni. Konec koncev gre za kipe najstarejših zemeljskih civilizacij in ne za kip oz. spomenik Sadama Huseina, ki je padel v Iraku.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.106
16.310
113
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Kaj, ko bi ti že enkrat zaprl g.obec s tem svojim opravičevanjem musličev? Tole ni tema o mrtvih civilistih ampak o uničevanju kulturne dediščine s strani debilnih musli ekstremistov..

V bistvu to je tema o mrtvih civilistih (pa necivilih tudi) ampak o takšnih, ki so bili umorjeni s strani ISISa. Zdaj so se pa neandertalci spravili še na zgodovinske umetnine oz.najstarejšo kulturno dediščino možno, verjetno so žalili njihovega preroka, druge ni
stupid-1.gif

In res nisem hotel odpreti še ene teme o tej hordi zaostalih ljudi.

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Najboljši potezi v 2. svetovni vojni sta bila Fat Man in Little Boy... enega ''debelinka'' bi mogli spustit tudi tu, pa bi bilo hitro rešeno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.106
16.310
113
Ah kje. Z atomskim bombandiranjem izgubimo vsi + planet, največ pa nedolžni civilisti iz tistih in okoliških koncev. Če bi bil resen interes po očiščenju ISISovih sil, potem bi se to lahko brez problema izpeljalo na "klasičen" način ampak več kot očitno tu recimo USA ne vidi potrebe po uvozu demokracije. Eni bi pa kar atomske metali
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Torej, dokazali smo, da je povsem normalno, da potrošiš velike denarje, da ustaviš nek zelo poceni izstrelek, če s tem preprečiš še veliko večjo škodo. Neprebojni jopič reši življenje, ki je precej precej več kot stane neprebojec.
evil.gif

Veš, iron dome prestreza samo tiste rakete, ki katerih izračuna, da utegnejo pasti na naselje oz podobne cilje, tisto kar bo padle 'sredi puščave negev', ne prestreza. In ja, rakete, ki letijo v pm, bi bilo res nesmiselno prestrezati...

Lepo da si sam povedal, da kljub raketni ofenzivi iz gaze ni bilo čisto nič ddoatnih žrtev in škode. Torej je iron dome zelo dobro opravil svojo nalogo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:Sem kje napisal, da me smrt ljudi ne gane? A je treba v vsakem postu, ko se osredotočiš na nekaj poleg aktualne zadeve na mimogrede se zjasnit še glede 10.000.000.000.000.000.000.000 drugih stvari?

Glede na to kaj se dogaja v svetu je moraliziranje glede spomenikov pateticno... Tako zgledajo mesta po Siriji...
aleppo-destruction-02192013.jpg

Poleg tega da vsakodnevno umira XX nedolznih ljudi....

smirk-1.gif

Tebe najbrž niti uničenje 'črnega kamna' ne bi ganilo, kenede? Pa ne mi sedaj pametovati, da so ga že enkrat spravili na kose 's katapultom', pa da je bil kao obnovoljen

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

jezen.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MnLUOqo6prM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pIZqqVYgRJI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ko bodo zmagali, bodo vse napravili "i lepše i starije"
uf-1.gif