Iščem zadevo eno

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.240
4.214
113
Domain name (mdf-recycling.com) is not currently registered!
17758-icon_confused.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Tut za tega frenda ko furam, mu kar dobro dela posel, ma pošten avto, sedaj kupuje novejši model,
stanovanje, sedaj bo še eno garsonjerco vzel pa bo oddajal, skratka kar lepo špila ta posel, tut sam dobim
pošten kos pogače če opravim kak prevoz...

Je biznis že s starim papirjem, jemljema pri dveh papirnicah po dve toni tedensko, nato še nafehtama offset plošče za
smešne pare, tako da če znaš kje dobit poceni, se da dobro delat.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ma vem jst vse to, sm bil zravn dostikrat ko se je kolega pogaju za ceno pa še zgledal je k da sm bodyguard
evil.gif

Nebi vrjel kake dnarje se da služt s tem če nebi vidu na lastne oči
shocked-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Sram? Mene nikoli in nikdar
ne-ne-1.gif

Sram je lahko tiste ki so sposobni pa vlečejo 450€ od zavoda in se jim gabi kako umazano delo zagrabit
rolleyes-1.gif

ne morš vrjet ko je kolega dal objavo da išče 8 mladcev za selitev , se jih je javlo sam 3je in to če bi dal 15€+ /h
17758-icon_confused.gif

tko da smo moral klicart vse kolege in znance da smo to porihtal!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
MA točno isto študiram, ker moja primarna služba načeloma ni umazana, terensko/pisarniški stil malo na terenu malo not,
in mi vseeno ni težko sest v zjahan kombi in se peljat po nekaj in nato to na tretjo stran. Na denarju ne piše od kod je prišel...

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Točno tko, ko delava z kolegom sva ponavadi umazana ko vratu a kaj ko pade v 2-3urah tud do 500€
wink-1.gif

Zadnič sm mu pomagu 2h pa sm dobu 100€
cheer.gif
(nč posebno težkega ni blo)

On ima s.p. in dela vse legalno tko da se resno odločam da bi zamenju poklic
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Evo idejo za zbiralce barvnih kovin. Kako to počno Estonci
evil.gif

Meni je kolegica z ukraine ki živi pri nas rekla, da se čudi, ker pri njih vse pokradejo, kak lesen podes pred kako kafano, ga sfali
čez noč, reklamne table, skratka več ali manj vse zakar se da dobit nahitro 20€, ker je to pri njih nekaterim tut četrt plače...

digg

Pripravnik
10. okt 2008
316
0
16
Mx; doma se mi je nabralo starega železja za cirka tono ali več in bi rad to nekam spravil. Kje se trenutno dobi največ? Mb in okolica, nekam čez Trojane nebom vlačil tega. Pa da še mi davččna ne diha za ovratnik. Kakšne so sploh cene pri nas?
Najbolje bi bilo da mi kdo postavi keson in noter namečem, pa pride pol čez par dni po njega.

Necivilom ga več zastonj dajal bom ne.