Iščem taka sončna očala

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Samo mora bit steklo tako srebrno in odsevno, kot ogledalo. New znam razložit.
confused-1.gif

raybantrend2.jpg

31gt3JfpjpL._AA280_.jpg

4.jpg

Evo take šipce približno:
end2634.jpg

Če kdo ve kje se dobi v LJ pa kolko stanejo?
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ma saj nebi dal ravno 200 eur za špegle, ker prej al slej ti padejo/se usedeš gor....ray banke take so 160 EUR, sam jih ne najdem s takimi šipcami samo z zelenimi. Pa tudi drugače so mi predrage. Kje bi našel kako drugo firmo pa da so take? Pa cenejše seveda. A v new yorkerju majo take al kako? Še nikoli nisem bil tam.

unfuckable

Pripravnik
18. avg 2007
127
0
16
Bom tole temo uporabil za svoje vprašanje, ki je tudi vezano na Ray Ban.
Nekako sem se odločil za nakup Ray Ban 3239 http://www.framesdirect.com/framesfp/RayBan-tcneki/lb.html .
Vprašanje, ki pa se glasi: Kje jih dobiti najceneje? V Sloveniji je en milijon optik..nekje v Ljubljani mi jih ponujajo za 160 eur. Ali bi se morebiti bolj splačalo kupiti pri Framesdirect, kjer me pridejo 65 eur + 20 eur poštnine + ddv (20%), ajde vse skupaj okoli 110 eur. Nakup iz ZDA se očitno res splača, saj je dolar nizak, toda zaenkrat bi vseeno raje pogledal v Sloveniji...če pa ima kdo pozitivne vtise s kupovanjem sončnih očal iz ZDA, pa prosim, da nam jih zaupa
rolleyes-1.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Sem ti že odgovoril, tukaj pa še slika koliko skupaj košta, kot si spraševal.
nahrung002.gif

29, 98 $ ali 19,27 € (primer na sliki)
334114-odg.jpg

Priponke

• 334114-odg.jpg
    334114-odg.jpg
    40,9 KB · Ogledi: 223

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Potem pa pomagaj Spidiju, ker nima računa in mu jih ti naroči, denar naj ti pa senda na TRR, pa še poštnina bo manjša, ker piše da je za naslednje nakupe ....
334131-spidi.jpg

Priponke

• 334131-spidi.jpg
    334131-spidi.jpg
    13,3 KB · Ogledi: 211

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Potem pa pomagaj Spidiju, ker nima računa in mu jih ti naroči, denar naj ti pa senda na TRR, pa še poštnina bo manjša, ker piše da je za naslednje nakupe ....
Žal to ne bo držalo. Poštnina je manjša za dodatna očala ob HKRATNEM nakupu. Torej, če kupiš dvoja očala, plačaš za druga le tisto poštnino, Če pa enkrat v prihodnosti, plačaš pa kar original poštnino
wink-1.gif
.
Se ti pa mislim, da ne splača vzet dveh hkrati, ker potem te pa cepijo na naši carini (seveda, če so samo ena pod 22 EUR).

PS: Še malo me rajcajte s tem sranjem, pa si bom moral še sam kupit ene: toliko, da bodo na armaturki od avta
grin1.gif
.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Se je tudi meni zdelo logično, ko sem šel še enkrat brat.

Za na armaturko so super.
zmaga.gif
Eh, tolikokrat kot jih jaz rabim, so tudi za nosit.
cheer.gif

No, če nabavim se bom odpravil do optika, da ''zmeri'' to stvar.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
A bi lahko še zame nekdo tole naročil...pa mi magari pošlje paket kar naprej samo v drugo ovojnico pa plačam po povzetju, še najbolj ajnfoh...bi bil kdo pripravljen? Rad pa bi tiste ray ban, od uporabnika sonnyqiu ( LINK )

Ve kdo kaka je razlika med temi dvemi?
Pa če mi bo kdo naročil naj mi prosim pove prej, da se zmeniva glede cene in tega, prosim prek privat sporočila, da se vse fiksno zmeniva preden se naroči.

Mtl a bi ti tudi vzel? Morda lahko ti naročiš za naju?

Hvala vsem, če pa bo kdo pomagal in mi lahko naročil ter mi poslal pa mu bom neizmerno hvaležen.

p.s.: Denarja v naprej nebi pošiljal, ker pač ne gre zupat neznancem. Ampak če mi kdo pošlje po pošti očala tistih 20 EUR oz. za kolikor se bova pač zmenila bom itak plačal, zato mislim da je po povzetju najboljša in najcenejša varijanta.

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Meni jih je tudi nekdo drug narocil.

Drugace si pa smesen - ti nekomu nemislis vnaprej dajati denarja ker mu ne zaupas, a nekdo naj pa tebi zaupa in ti naroca ocala ki jih bo placal namesto tebe...
smirk-1.gif

LP

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ja kaj pa naj? Ne morem zdej 10 folka poslat 20 EUR pa čakat "eden mi bo že poslal". Mater že ta cajt ko iščem te špegle je vreden več kot teh 20 EUR, a zdej jih bom pa kaj...zavrnil poštarju kao ne ne bom jih vzel?
confused-1.gif
Hočem samo da so ene od unih dveh prodajalcev zgoraj (moj prejšnji post - linki so zraven) pa da me oseba ki bi mi jih naročila kontaktira prek zasebnega sporočila PREDEN jih naroči da se dogovoriva kaj in kako da ne bo pol kej narobe.

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:Drugace si pa smesen - ti nekomu nemislis vnaprej dajati denarja ker mu ne zaupas, a nekdo naj pa tebi zaupa in ti naroca ocala ki jih bo placal namesto tebe...
smirk-1.gif

LP
aplauz.gif

Naročil že marsikomu marsikaj, ampak takšnega pa še ne.
grin1.gif