Iščem Novega Ericssona T28S

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Prodas kaj?
Upam, da niso fejk.
evil.gif

damo

Majstr
4. sep 2007
1.024
153
63
Če kdo rabi legende A1018s, jih imam, nerabljene, originalno zapakirane.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
SAD, nope.

GA628 imam jaz, samo ne vem, kako bi ti deloval. Ko je bil postavljen v predal, je bil polno delujoč, 5 let nazaj. Je pa gor še lepa pisana ploščica.

Mogoče bi se kje našel še GH688 (MOGOČE), samo bi moral celo sobo okoli obrnit.
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Evo ti jo, majstore. Prižgala se je takoj, ko sem jo priklopil na polnilec (po x-letih). Imam pa S!mobil kartico, zato piše "Napačna kartica", ker je bil telefon kupljen v mobi paketu (mobi reglja). Marsikateri alterjevec bi to rešil v 2 minutah.
smile-1.gif

Pa še primerjava z modernim telefonom.
grin1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Moj stari ate ma še zdej ga628 in je v operativnem stanju. Baterija zdrži sicer 1 dan pa kaj češ.
Drugače se mi pa od "retro" telefonov najbolj dopade benefon Q. Ga mam še zdej v predalu in ga kdaj pa kdaj za foro pržgem da se spomnem na dobre stare čase.
Se pa spomnem ko sem malo bolj resno začel spremljat telefonijo pa je ate kupoval connect revije ipd pa sem gledal kere funkcije ma ker telefon. Najprej so meli uro, potem igre........... ko je pa WAP pršel sem pa mislu da je to višek telefonov. Kako sem se zmotu
hysterical-1.gif

Pa ko sem razmišlau o tem da bodo morda telefoni nekoč tako veliki kot baterija od ga 628. Se mi je zdelo vse skupaj precej utopično. No ja spet sem ga mimo vsekal.
Bli so to cajti ja.

Nazadnje urejeno:

Mr_Fizl

Zelenc'
6. sep 2007
19
0
1
Sem naročnik M@ tako da mislim da ne bi smelo biti problema. Dej a se lahko kako dogovoriva (cena in podobno).

Mr_Fizl

Zelenc'
6. sep 2007
19
0
1
Citat:
Uporabnik Mr_Fizl pravi:
Sem naročnik M@ tako da mislim da ne bi smelo biti problema. Dej a se lahko kako dogovoriva (cena in podobno).

Sem ze dobil, ponosni lastnik cegla.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Ej zdej pa zares! Ali mi lahko da kak link na ebayu za res ugodnega t28s seveda nov po možnosti v europi da ne bo carine, pa če bo kdo šše kakega kupil naj pove, bom v petek naročal...

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Pa ne zato ker bi bil len in ne bi iskal na ebayu amapk zato ker grem na ebay.com in vpišem ericsson t28s new mi jih sploh ne najde. tle gor ste pa miljon linkov našli.... ali jaz kej narobe delam ko tako iščem, po ebayu?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.150
4.132
113
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Pa ne zato ker bi bil len in ne bi iskal na ebayu amapk zato ker grem na ebay.com in vpišem ericsson t28s new mi jih sploh ne najde. tle gor ste pa miljon linkov našli.... ali jaz kej narobe delam ko tako iščem, po ebayu?

Ebay.com je ameriški ebay. Tam se po možnosti tvoj telefon sploh ni prodajal .. preveri na ebay.uk, ebay.de, ... recimo tole bo ok?

Sicer pa da se pohvalim, moj siemens m35 je imel ta mesec 10 let od nakupa in je še vedno moj primarni telefon!
cheer.gif

Edit: vidim da je tisti na oglasu dummy (predstavitveni) telefon, se oproscam

Nazadnje urejeno:

elth

Pripravnik
20. avg 2007
418
24
18
Kavčke
Doma v predalu počiva pod 5 rezervo T28s ki sem ga preko posredniške trgovine kupil v Kranjski Gori in to od Nine Osenar.Takrat je dala par telefonov prijateljici ki je tam delala v odprodajo.Takrat še ni bila toliko znana,bolj smo jo poznali da hodi z nekom iz glasbene skupine Kocka.Ampak to je že mnogo mnogo let nazaj.