Iščem Novega Ericssona T28S

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Iščem novega še Ericssona t28s ta telefon mi je tako zelo ostal v spominu, da si želim kupiti novega za obujanje nostalgije.

Preiskal sem vse. Imam paypal, ali kdo ve kak link kje prodajajo NOVEGA? Ebay? ali pa kak spletna tegovina?

1000x hvala tistemu ki kaj najde.

Aja rabljenega imam, rabim popolnoma neovega... :D

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
No če je varianta, hočem brand new in the box, pa dam tudi 50 eur zannj
smile-1.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
ja T28 je pa res legenda sem mel taprvega ki je stal 120.000 sit

jaz sem dal takrat 80.000 sit pa ga imam še zdej...
smile-1.gif

sem varčeval pol leta zanj
smile-1.gif

(srednja šola še takrat)

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Sicer ne vem kateri "jargang" je ta stroj, vendar na tem svetu obstaja ziher se x trgovin (v kakem zabacenem kraju, mestu...), kjer ga lahko dobis-novega (na orig. skatli pol kg prahu). Ampak, kje se nahajajo ti kraji, mesta, lokacije??
Tezka bo; raje priznajmo: nemogoca/neizvedljiva misija.
Nic ti nisem pomagal, ampak preprican sem, da si tudi ti ze na samem zacetku vedel, da je tako.
Lp

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Jaz se jih spomnem, ko so v izložbi viseli nasprot Name, vsaj 10 komadov na čisto tankih vrvicah. Čez kako leto ga je imel pa že vsak mujo.
rolleyes-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Pismo, men so teli starejši modeli tut zmerej hujši
cool-1.gif

T28, Nokia 8310, Motorola V50 - same hude legende
cheer.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Meni tudi:
Marantz 2110
Marantz 3250B
Marantz 170DC

Kaksna ohisja, cista analogija, kvaliteta izdelave, ko komponento zagrabis in dvignes v luft, oopaaa, tezke- imas kaj drzat v rokah.
Danes?? Hm: digitalno, ker pravijo, da je "boljse" in kvalitetneje, ampak: PLASTIK FANTASTIK. Ko te nafutrajo, da koncna stopnja premore 500W ,trafo v usmerniku pa je npr. 20W, se vprasam, ce je to morda cudez.

Lp

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
P800 je tudi ena dobra legenda.. sicer ne toliko star, samo spet ..
Sam je drek če kupuješ telefon ki si ga imel 5, 10, 15 let nazaj, za nostalgijo, ker te ob vsem razvajanju novodobnega sranja zagrabi krč ko vidiš da ne moreš delati prav nič razen klicati in pošiljati SMS-e. No ja mogoče zabijati žeblje.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
sem misli, da sem edini, ki ga grabi nostalgija po starih telefonih, pa vidim da nisem
smile-1.gif

ericsson t28
nokia 8810
nokia 8850
sony cmd z5
sony cmd z7
motorola startac 130
motorola v60
itd

same legende :D

je pa res, da je potem vprašanje ali bi tak telefon potem sploh uporabljal, ali bi ga imel spravljenega v predalu. ker meni je danes praktično nuja, da ima telefon email clienta, rss in pa spletni brskalnik..

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
sem misli, da sem edini, ki ga grabi nostalgija po starih telefonih, pa vidim da nisem
smile-1.gif

ericsson t28
nokia 8810
nokia 8850
sony cmd z5
sony cmd z7
motorola startac 130
motorola v60
itd

same legende :D

je pa res, da je potem vprašanje ali bi tak telefon potem sploh uporabljal, ali bi ga imel spravljenega v predalu. ker meni je danes praktično nuja, da ima telefon email clienta, rss in pa spletni brskalnik..

Dej nehi, včasih je bila igrica na telefonu WAW, se spomnite kače na nokii mislim da je bila 5110 pa še na starejših modelih? To je bilo več užitka kot danes! Potem je prišel barven zaslon, to je blo neki najbolj pomembnega za tiste čase. Pa VGA kamerce, pa MMS pa ko so telefoni začeli mp3 predvajat, pa ko je mobitel dal ven wap .. zdej maš pa vsakih par mesecev izboljšave izboljšanih stvari, ala 13 mp, zaslon xyzm x bnžg pixlov, podpora 3000ičim formatom, okoli interneta pa tudi toliko sranja da človek ne ve kaj bi z njim. Organizatorjev milijon, ki prou nič ne pomagajo ampak še bolj zmedejo, igrce gradijo samo še na grafiki, potem pa še miljavžnt butastih for naprimer štetje korakov, WTF
bonk.gif

Morem pa pohvalit GPS oz jst mam raje google maps ( ceneje pa mal bl možgane treniraš ) pa SE-jev TrackID, to je pa tudi to..
Zdej ubistvu vezje 'enega' telefona stlačijo v različne oblikovne modele, ki jim potem odvzemajo malenkosti in dobiš cenovne razrede ... ( M600 in P990 ).. Najbolj oh in sploh so pa različne edišn (walkman ), men je na prastarem p910 muska čist lepo špilala, vmesnik bolj domač, slušalke sem pa itak nabavil sennheiser z 2.5mm priključkom.

Stvari ratujejo ubistvu samo še bolj dolgočasne, ker že imamo vse kar potrebujemo si izmišljujejo nove stvari da ostane trg svež.