Citat:
Uporabnik hovi pravi:
sem misli, da sem edini, ki ga grabi nostalgija po starih telefonih, pa vidim da nisem
ericsson t28
nokia 8810
nokia 8850
sony cmd z5
sony cmd z7
motorola startac 130
motorola v60
itd
same legende
je pa res, da je potem vprašanje ali bi tak telefon potem sploh uporabljal, ali bi ga imel spravljenega v predalu. ker meni je danes praktično nuja, da ima telefon email clienta, rss in pa spletni brskalnik..
Dej nehi, včasih je bila igrica na telefonu WAW, se spomnite kače na nokii mislim da je bila 5110 pa še na starejših modelih? To je bilo več užitka kot danes! Potem je prišel barven zaslon, to je blo neki najbolj pomembnega za tiste čase. Pa VGA kamerce, pa MMS pa ko so telefoni začeli mp3 predvajat, pa ko je mobitel dal ven wap .. zdej maš pa vsakih par mesecev izboljšave izboljšanih stvari, ala 13 mp, zaslon xyzm x bnžg pixlov, podpora 3000ičim formatom, okoli interneta pa tudi toliko sranja da človek ne ve kaj bi z njim. Organizatorjev milijon, ki prou nič ne pomagajo ampak še bolj zmedejo, igrce gradijo samo še na grafiki, potem pa še miljavžnt butastih for naprimer štetje korakov, WTF
Morem pa pohvalit GPS oz jst mam raje google maps ( ceneje pa mal bl možgane treniraš ) pa SE-jev TrackID, to je pa tudi to..
Zdej ubistvu vezje 'enega' telefona stlačijo v različne oblikovne modele, ki jim potem odvzemajo malenkosti in dobiš cenovne razrede ... ( M600 in P990 ).. Najbolj oh in sploh so pa različne edišn (walkman ), men je na prastarem p910 muska čist lepo špilala, vmesnik bolj domač, slušalke sem pa itak nabavil sennheiser z 2.5mm priključkom.
Stvari ratujejo ubistvu samo še bolj dolgočasne, ker že imamo vse kar potrebujemo si izmišljujejo nove stvari da ostane trg svež.