Iščem -kupim kolo cross partizan ....

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:

Kar se pa commodorja tiče...sem ga sam prodajal pred ne vem ,pol leta ali pa celo letom. Še garancijski list zraven kot zanimivost. Sem ga moral na pol šenkat da ga je eden odpeljal..Žalostno ... Ampak zanimivo ,kakšen spectrum pa cene v nebo. Ampak se tudi ne proda nič.

lp

Sej ubistvu sploh ne prodajam, samo se mi je zdelo primerno za v temo
evil.gif

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:

Oprosti ,samo ko gledam tale bicikl imam občutek da so še rog nalepke že nalepili nekje na kitajskem...Tole mi nekako ni rogov izdelek niti pod razno..

lp

Hja, je "rog", no, delan na češkem, vendar so ga uvažali in prodajali pod svojo znamko. Star je pa pomoje 40+ let... Je pa to potrdil bivši zaposleni v rogu, ki jih je v tovarni sestavljal, uvažali pa so jih pred letom 80...
wink-1.gif

Original je bil malo drugačne barve...

Pa še dve slikce od drugih uporabnikov:

http://image.prntscr.com/image/15dd502f586c4d7cb6606df91db22775.png
http://image.prntscr.com/image/16a90550de98422db8edf53aa3645235.png

Ja možno vse ...

Ampk zanimivo ,da mi dejansko tale,
:
http://image.prntscr.com/image/16a90550de98422db8edf53aa3645235.png

sede dosti bolj v oko kot tisti tvoj..nažalost. Ne vem tiste gume pa črni blatniki na tvojem prav bodejo v oči.

Smo pač različni in različni pogledi...

lp

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
tale otroški je pa slab , v takem stanju je vreden lih 3 eur,....

Evo še enga skoraj novega Seniorja s konca 80-ih sem zmaknil s trga.....slikce sledijo......

Za Partizana si bom pa shranil kontakt, očasno naletim na kake dele, sedež ali balanco ali fedre,...lih balanco sem videl zadnjič ,...ni vrag da ne najdemo kakšnega celega
smile-1.gif
, kjer je volja tam je pot!
Čeprav meni ni zanimiv se ga pa spomnim z dvorišča , čeprav je zgledal kr OK ta model ni bil nikoli cenjen med mulci, ker je imel relativno malo uporabno vrednost,....BMX je bil razred višje, posebno tist z belimi litimi feltnami tam konec 80-ih ....

lp

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Ta kolo ,partizan ni bil neko čudo...čisto iz gole nostalgije ga iščem. Tudi dvomim da bi danes še imel kdo extra željo in voljo po vožnji z njim.

Tudi tisti zelo lepi ki so se prodali niso imeli nekib čudnih cen...tu gre bolj za nostalgijo,spomine...

Lp

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Koliko je vreden PE iz moje garaže? V letu 2012 obnovljen celoten pogonski sklop. Sicer ne prodajam, ampak kakšen Rogovec bi verjetno ubijal zanj..
grims-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
tale otroški je pa slab , v takem stanju je vreden lih 3 eur,....

lp

Tako stanje sem ga našel na kozolcu pri žlahti po 35 letih kar sem ga mel jaz kot mulc hehe. Sedaj je to tisti zeleno/črni malo višje
wink-1.gif

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Koliko je vreden PE iz moje garaže? V letu 2012 obnovljen celoten pogonski sklop. Sicer ne prodajam, ampak kakšen Rogovec bi verjetno ubijal zanj..
grims-1.gif

Ne bi vedel koliko so vredni,...na bolhi niso lih neke hude cene
frown-1.gif

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
grims-1.gif

To je zelo relativno s temi pony expressi,kot tudi z drugimi zadevami.

Na žalost še sama starost ne pomeni kup denarja. Tudi naziv OBNOVLJENO ni nič drastičnega.
Nekdo malo pofarba,pa je že kar obnovljeno. Pa kromirane felge prebarva z bronz barvo..itd...In potem ga užališ ko mu lepo poveš da to pač ni to to..

Najraje vidim original pa magari s kakšno prasko. To pomeni da je bilo vse skozi vsaj kolikor toliko vzdrževano. Ker praktično je najlažje nekaj zarjavelega pobrati izpod enega napušča in potem pobarvati, Tako na prvo oko dobiš res največji efekt. Realnost je pa nekaj drugega..

Tole je recimo original stanje. :

lp

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Se mogoče kaj spoznaš na tele šifre? Na starodobnik.net mi nihče ne odgovori. Baje se iz telih serijskih razbere letnik. Nisem siguren, da je tistole štirica.. 045190

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Se mogoče kaj spoznaš na tele šifre? Na starodobnik.net mi nihče ne odgovori. Baje se iz telih serijskih razbere letnik. Nisem siguren, da je tistole štirica.. 045190

045190

Druga skoraj iz tega ne more priti...vem kako izgledajo sekači številk.Sekač je ravn ,tsti del na katerem imaš številke je pa okroglina. In v katero stran je bil bolj nagnjen sekač,takšna je številka...

To je na mopedu ? Osebno ne vem kako je s temi ciframi..a sigurno je kje kdo ki pozna kako je s temu..?
Tablice še pa nima ?

Tudi tablice s podatki so se po prozvajalcih začele vgrajevati ob različnih letnicah. Ni pri vseh enako.
Sem pa siguren da sem še nedolgo nazaj nekje zasledil temo z ravno identično tematiko. se pravi letnico iz številk ? Samo kje ?

lp

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Ni nobene tablice. Tule je tema (ki pa je žal zamrla), kjer so uspešno ugotavljali letnice Ponyjev.

http://starodobnik.net/forum/showthread.php?7613-PONY-EXPRESS-SERIJSKE-%C5%A0TEVILKE-letnik

Zdaj glede na vse skupaj da papirjev itak nimaš ,no saj potem bi letnico tudi imel , je skoraj nepomembno ali je recimo letnik 71 ali 72 ..
Okvirno se pa da določiti če je v večinskem origanalu. Po mašini ,ruštu,vzmetenju....Menim da če že tisti link predelaš boš okvirno dobil vse željene odgovore.
wink-1.gif