Iščem film

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Torej iščem film, v katerem američani (WW2) napadajo en japonski otok, scena je podobna kot v Call of Duty 5
Mogoče kdo ve naslov? Prov znan je... Pa ladje se vozijo v formaciji najprej in en pade v morje in ga pustijo kar za sabo.... To je vse kar se spomnim.
Anyone?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Ta drugi, ker je ameriška zgodba. Prvi je japonska.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Torej iščem 20 let star film, kjer se na koncu gusarska ladja ob ameriški obali vozi.

Prej je bila pa v eni jami, več se pa ne spomnim.
rolleyes-1.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
UUU se pa spomnim tega!! pa en kao quasimodo je bil grbav k gha je mt neki terala pa eni otroc so se ene pirate al neki šli...
zmaga.gif

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Pozna kdo starejšo komedijo, ko so študenje al ka so bli tekmoval v spustu z rafti, pa ful so ble zanimive štorije, nakoncu so celo spremenil tok reke?
Sem ga večkrat gledal ko sem bil še majhen pubec, pa se ne spomnem naslova!

hvala

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz pa iščem film, po moje iz 70-tih, celoten film se dogaja v vojaški baraki (spalnici), kamera izven nje sploh ne gre. Če se prav spomnim se je en še ubil v baraki, kaj več se pa ne spomnim.

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Iščem film, ki prikazuje skupino fantov, kako grejo v Las Vegas na fantovščino, vendar negre vse po načrtih saj jih ugrabijo, nakoncu pa ugotovijo, da je vse to bilo en velik štos. Nekak tko no :D

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Sem najdu, original naslov je up the creek, samo sedaj še najdet kje bom to dol potegnu, to bo bol problem!!
5*
cheer.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Iščem film, ki prikazuje skupino fantov, kako grejo v Las Vegas na fantovščino, vendar negre vse po načrtih saj jih ugrabijo, nakoncu pa ugotovijo, da je vse to bilo en velik štos. Nekak tko no :D

Bachelor Party Vegas?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:

Free Willy

in the VIP
hysterical-1.gif