Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Sem šel direkt na firmo in so me napotili na agencijo, kjer sem oddal europass, prošnjo in opravil razgovor s svetovalko in sedaj že 4 tedne čakam na klic pa ni nič od tega. Sem pa v bazi podatkov od MPS, Trenkwalder, Manpower,....pa en [cenzura] keri kaj zrihta.
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Iščem delo za v Avstriji (do Gradca) v proizvodnji, lahko tudi tekoči trak.
Sem iz Mb
Citat:
Uporabnik Zetor pravi:
Fantje vse lepo in prav ampak nasi cetniki pripravljajo za dnevne emigrante nek super davek,potem ko naj bi nasi pridni delavci v avstriji in italiji placali vse dajatve kot njihovi sodelavci italiani ali avstrijci naj bi jih se domaca drzava oropala za dodatnih 5 do 7 k€ letno..., vse je se v fazi pripravljanja te lopovscine ampak kjer je dim je tudi ogenj !!!
Torej ne razmisljati o pridnosti in delavnosti ampak razmisljajte raje po slovensko v sluzbo na pocitek do 14 ali max do 15 nato pa treking, bari, babe....in na koncu meseca si gol in ti drzava nudi socialno pomoc.,ti placa vrtec....zakaj delat ce te potem drzava ubija ????
daj ne nabijaj!Citat:
Uporabnik Zetor pravi:
Fantje vse lepo in prav ampak nasi cetniki pripravljajo za dnevne emigrante nek super davek,potem ko naj bi nasi pridni delavci v avstriji in italiji placali vse dajatve kot njihovi sodelavci italiani ali avstrijci naj bi jih se domaca drzava oropala za dodatnih 5 do 7 k€ letno..., vse je se v fazi pripravljanja te lopovscine ampak kjer je dim je tudi ogenj !!!
Torej ne razmisljati o pridnosti in delavnosti ampak razmisljajte raje po slovensko v sluzbo na pocitek do 14 ali max do 15 nato pa treking, bari, babe....in na koncu meseca si gol in ti drzava nudi socialno pomoc.,ti placa vrtec....zakaj delat ce te potem drzava ubija ????
ne sekirajte se za delavne navade teh ljudi ki gredo ven to so ljudje z jajci in zeljo po postenem delu in postenem placilu zato se bodo navadili jezika in se cesa drugega.Citat:
Če se že spuščate v tujino se prej vsaj naučite tisti jezik, ker če ste že zgubljeni tam lahko vsaj za pot vprašate. Kje se bo dalo delodajalcu z vami ubadat, nemščina pa tudi ni tak težki jezik.