visek_izobrazbe
Guru
casio drugače če ti ni predlaeč johnson controls tudi menda stalno zaposluje, pa na celjskem šumer d.o.o. tudi zna biti opcija
srečno in uspešno
srečno in uspešno
Citat:
Uporabnik AndrejEnej pravi:
Sicer me pa stil pisanja uporabnika Casio zelo spominja na stil pisanja Alpine-a
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Po izobrazbi sem računalniški tehnik in še zraven znam dosti elektro zadev. Dober sem praktično vsem, ko se stvari priučim. Komot postavim kopalnico če je trebarazen v športu in dvigovanju težkih stvari. Kondicije mi sicer ne manjka in nisem debel...prej presuh grem proti 25 letom. Delam že od 18 rojstnega dne. Na začetku prek študenta, kasneje zaposlitev. Delal sem lažja in fizična dela po prireditvah, trgovina, popravilo računalnikov....
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Mi je razlagal cistokrvni svaba da ko je srecal cistokrvnega low life stajerskega jodlara, ga dejansko ni razumel. Pa ni samo stvar dialekta, se besede majo pogosto cisto svoje
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
JC je sedaj Adient.
Citat:
....Tudi jaz imam veliko izkušenj pa nimam šol visokih ampak sem dobila izkušnje od opazovanja nadrejenih.
Bila sem hišnica stara komaj 16 let Po mene so prišli eno popoldan če se strinjam da delam za polovični delovni čas.Seveda popravljala sem elektriko,vodovod nosila pošto,hodila na banko kosila travo,..in sem dobila izkušnje.
Naslednja moja služba je bila kot rasekovalec v mesnici Tudi tu nisem imela izkušenj ampak sem poprijela za vsako delo.Po enem letu mi je direktor med 250 ljudmi povedal ti moreš znati vse si skakač ko bo kdo na bolniški si na njegovem mestu.Od tega vsega mlada stara komaj 20 let znam imam že več izkušenj kot kakšen mesar.
Po nekaj letih sem se zaposlila na občini imela sem končano samo vrtnarsko šolo iskali so delovodjo za 35 moških za celo občino.Tudi tu se mi še sanjalo ni kaj bi radi od mene ampak smo bili zelo dobra ekipa ter smo uspeli izpolniti vse naloge katere smo dobili.In še marsikaj bi vam rada in lahko povedala.Dragi delodajaci ni vse v šoli.Držite se nekega stereo tipa probajte zaposliti nekoga brez šol, brez prakse brez vez.Šele tedaj boste vi in jaz uspešni.