iPod

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Torej načrtujem nakup nana 8gb različice (sploh zelenga
cheer.gif
- nekateri bojo rekli, da sem brez okusa, samo takega nima vsak), pa me zanima če se da dobiti tiste "dodatne" vsebine kako zaston (igre itd...) Aja a kdo ve če imajo v Bofu zelenega?
Edit: Mogoče naročim tu
smile-1.gif
http://www.mimovrste.com/artikel/1580057127/q=ipod/mp3-predvajalnik-apple-ipod-nano-8gb-zelen

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Na iPodih (nano in classic) boš bolj težko dobil kakšne free aplikacije. V bistvu niti niso tako zelo razširjene, kot pri iPhoneu in Touchu... maš večinoma samo igre, katere imajo pa itak simbolično ceno.

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
dej nehi z nanojem,
touch-a uzem,

je ni bolse napravice trenutno
Ma ne bom kupil toucha, ker mi ga bo kdo ukradel...
Zvok pa je iste kvalitete.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.692
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
LOL, a mafija se boji, da ji bod kej vkradli ?
wink-1.gif

drgac pa, kolk je zdej nano nevem, ampak touch 8GB dobis za cca. 219€ + ponekod ti prlozijo se kaksno dobroto zraven,
recimo 25€ za iTuns trgovino, torbico oz. ovitek

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Na linku malo višje piše, da je zelen nano 8 GB 151 €
Če ne rabi nič drugega, kot muziko, potem je brez veze dat 219 € za toucha

Tega zelenega je treba paziti, da ti ga kdo pomotoma ne pomoči v čaj, sicer pa zgleda fensi

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
ksz
ravno gledam najnovejše App na touchu
Pošte Slovenije so se prebile na lestvici "Top Free" na tretje mesto
cheer.gif

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Možno, da se točkuje in rangira glede na število downloadov v regiji.

Je pa čudno, da se včasih zelo visoko najde tudi kakšna Korejska aplikacija (naprimer njihov metro urnik) , ki verjetno nikogar v Evropi ne zanima in prav veliko downloadov tudi ne more imeti
17758-icon_confused.gif

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
No, da obnovim temo, sedaj sem se odločil za touch sicer 8GB varjanto, ker je najcenejša. Pa me še zanima vaše mnenje, je to premalo placa? Varjetno bom imel nekaj aplikacij (kake so povprečne velikosti) muziko in nekaj filmov, bo dovolj?

Hvala

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pomojem boš mel dovolj placa.Ko pa/če sfali placa, pa pač pobrišeš in naložiš drugo.Super je tudi hitro pretakanje fajlov po usb2 => 5gb muzike je na iphonu v 35 min.Dvomim, da je na ipodu kaj drugače.
wink-1.gif

Aplikacije so velike okoli 1MB in več, čisto odvisno kaka je. Igre pa tudi, maš od 1MB ša vse do 250 MB za CSI miami. Mam okoli 120 aplikacij in iger 40/60 in to zasede 1.3 GB = povprečje je 10.8 MB

Pazi samo, da vzameš pravi ipod, če želiš zastojn progame in igre. Sem bral nekje, da se na novo verzijo še ne da nalagat krekanih zadev.

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Mah saj je varjetno tudi veliko free zadevšin
smile-1.gif

Varjetno bom naročil na mimovrste, ker je tam kar vredu cena.
Hvala dobiš 5*

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.439
422
83
Citat:
Uporabnik mihi pravi:
Je pa čudno, da se včasih zelo visoko najde tudi kakšna Korejska aplikacija (naprimer njihov metro urnik) , ki verjetno nikogar v Evropi ne zanima in prav veliko downloadov tudi ne more imeti
17758-icon_confused.gif

Azijci imajo malo drugačen GSM sistem kot mi, iPhone-manija pa je segla tudi do njih. In ker slednji pri njih ni uporaben (1. generacija), so pač navalili na iTouch. In imajo posledično tudi precej več uporabnikov kot ostali svet, ki je (verjetno) raje posegel po iTelefonu.

Zgolj moja ugibanja... pred časom sva namreč s kolegom iz Singapurja zapravljala v Apple Storeu: jaz iPhone, on pa iTouch, zaradi omenjene težave.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.692
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ee, sn ti reku, da toucha kup

men je 8gb čist zadost, mam za okol 3gb muske (poslušam manj kot tretjino tega)
pa v povprečju dva filma, ki ju po ogledu nadomestim z novima
+ cel kup app + nekej podcastov
in vedno mam še cca 1gb frej

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.692
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Folija za ekran je pomoje nepotrebna, ker je steklo skoraj neuničljivo.
Sn mel dva ovitka, ki pa ju ne uporabljam več, ker sta po nepotrebnem odebelila toucha
za malo opraskan hrbtni del se pa ne sekiram