iPhone lightning kabel

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Micro USB kabel je načeloma vseeno katerega nabaviš, ker je samo žica noter. Lightning kabel je bolj problematičen neorginalni, ker ima čipe noter. Se pravi nabaviš ta adapter in kak poceni 2 meterski micro usb kabel s kitajske.

@Alien: Apple je tej direktivi zadostil z adapterji (slika zgoraj)

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik doto pravi:

@Alien: Apple je tej direktivi zadostil z adapterji (slika zgoraj)

Ja ampak pošteno bi bilo, da bi bili potem le ti priloženi ob nakupu applovih proizvodov
rolleyes-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Zanimivo je, da jih pogrešajo samo tisti, ki si ne lastijo applovih izdelkov. Kabla in konverterja ne bodo dali. Če že izbiram, pa raje zraven dobim kabel.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
To je res zanimivo ja. Če pa misliš mene direkt pa imam pri hiši jabček (žena.press), tako da ne prehitro na prvo žogo ok?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Pol pa ženo vpraši, če ga pogreša
smile-1.gif

Ko bo kdaj imela prazno baterijo in na voljo same micro USB polnilce, takrat ga bo sigurno pogrešala
smirk-1.gif

Sicer pa se je ta EU direktiva letos nekaj spremenila in mislim da bo zdaj enoten konektor postal obligatoren. Vprašanje kako bo to vplivalo na iPhone.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
ksz

Naroči na ebayu 3 komade za 6€ pa menjaj in cao,jaz sem kablov zamenjal že vsaj 5, original ne kupim ker se je v avtu uničil enako hitro kot kopija in to je to.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Jaz sem kupil original adapter iz 30PIN na lightning. Kable z 30PIN konektorjem pa na eBayu. Pa ni še noben crknil. lažem, original je že crknil (kontakti).
Za avto: noben adapter za vžigalnik, ki ne sproducira vsaj 1A ti ne bo polnil japke. Po tem pa ni blema, uporabljam take za nekaj EUR s temi kabli in ni problem.
Adapter z micro USB... Vse spodobni non-android naprave so imele napajalnik, kateri ima konektor za USB. Android šit z 800mA pa ti japke ne bo polnil...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
včeraj sem v happy shoping (kitajska trgovina v btc) videl, da imajo kable po 4€, 90cm dolge, raznih barv. Embalaža je pa tudi taka, da bi se dalo pri blagajni probat, če dela.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Jest sem zadnjic preko mislim da fasttecha kupil kabel od Belkina, 4€.. in mu deluje bolj kvaliteten od originala