Citat:
Uporabnik Steve pravi:
@morilska kura, z militantnimi jabolcniki tvojega kova vec naceloma ne diskutiram, ker je debata z steno recimo bolj zanimiva. Ampak ce me ze vprasas, zakaj bi umrl od srece? Cenim jabolcne produkte, imel sem jih vec kot jih ti znas iz glave nastet, imel pa sem tudi ze vse zivo drugo. Tisto fancy, inn sceno sem prerasel in pogled na stvari se je zjasnil. Javi ko bos ti tam. Od jabke ne kjupim vec nic. Edino kar pri njih cenim je osx in to bi se kupil na kakem macbooku recimo. Te ipade in ifone ki jijh zdaj stancajo brez repa in glave, ki so ze ko pridejo ven na marsikaterem podrocju zastareli, se povoham ne.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Dokler bo trajala inercija bo še šlo, potem pa... Pomankanje inovativnosti in aroganca se že vračata kot bumerang. Sicer imajo veliko bazo vernikov, zraven pa še večjo bazo smrtnih sovražnikov in so s tem sami sebi omejili trg. Po drugi strani za samsunga vsem dol visi, oni pa samo prodajajo in prodajajo vsak dan več.
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Dokler bo trajala inercija bo še šlo, potem pa... Pomankanje inovativnosti in aroganca se že vračata kot bumerang. Sicer imajo veliko bazo vernikov, zraven pa še večjo bazo smrtnih sovražnikov in so s tem sami sebi omejili trg. Po drugi strani za samsunga vsem dol visi, oni pa samo prodajajo in prodajajo vsak dan več.
No ravno anketa na to temo
http://www.siol.net/Data/Ankete/Tehnologija/2012/12/Pametni_telefon.aspx
Apple 26,2% 539
Samsung 43,2% 889
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Anketa gor, anketa dol mislim, da ni smiselno sploh primerjati iOS proti androidu, še manj pa to v temi o iphonu 5S oz. kakorkoli se bo že imenoval. O tem se prcajte v kakšni drugi temi, ne pa da je vsaka tema posvinjana z vojno med iOS in androidom.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
mi pokazes prosim recimo 3 anti japka posta v zadnjem mesecu? hvala