iPhone 6S 6S+ IN 6c

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Smo manj kot en mesec od predstavitve izboljšanega telefona, ampak vidim da Apple izgublja rapidno svoje zveste die-hard fane.

Kaj pa ti misliš?

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Katere točno? Namreč Apple vako leto poveča št. prodanih mobilnikov mene nevedneža zanima, od kje tebi, velepametnemu ta informacija? Statistiko imaš tule:http://www.statista.com/statistics/263401/global-apple-iphone-sales-since-3rd-quarter-2007/

Nazadnje urejeno:

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Kaj izgublja. Od kje ti ideja, da bo predstavitev za manj kot mesec. Bo nekje jeseni, nobeden pa še ne ve kdaj. Drugače pa po govoricah bo zadeva top, mene moti če bo res zgubil ( na račun debeline) 3,5 mm audio out (slušalke). Naj bi delal samo na slušalke original preko lightening porta ali modrega zoba. škoda za uporabo kvalitetnejših slušal, ampak konverter bo obstajal.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
vidim da Apple izgublja rapidno svoje zveste die-hard fane.

Ne vem kako je z die-hard fani in kam naj bi ti odhajali? Kupovati androide z zevajočo varnostno luknjo?
Sicer pa kolikor vem, samo pridobivajo kupce, ne pa obratno.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.869
694
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Katere točno? Namreč Apple vako leto poveča št. prodanih mobilnikov mene nevedneža zanima, od kje tebi, velepametnemu ta informacija? Statistiko imaš tule:http://www.statista.com/statistics/263401/global-apple-iphone-sales-since-3rd-quarter-2007/

Statistiko je vedno treba upoštevati v kontekstu. Vsako leto je namreč tudi več smrti, pa še to ne pomeni da je umiranje popularno
rolleyes-1.gif

Svet se razvija, vedno več ljudi si lahko privošči drag telefon. Posledično je vedno večja prodaja. Za realno stanje pa boš moral prilepiti še številke konkurence
wink-1.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Katere točno?

Jaz poznam kar nekaj ljudi ki so bili die hard fani, ampak so letos že na Samsungih in podobnih napravah...

Sam si tudi lastim 6 plus in me mika note 5...

Če te zanima po imenih: Jože, Tone, Franc, Alojz, Matevž, in Huso...
evil.gif

Drugače pa poglej kakšen porast imajo drugje....

Verjamem za porast, govorim o upadanju Die-hard fanov, ki so se zbudili iz kulta in so videli da je drugje tudi dobro...

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Katere točno?

Jaz poznam kar nekaj ljudi ki so bili die hard fani, ampak so letos že na Samsungih in podobnih napravah...

evil.gif

Verjamem za porast, govorim o upadanju Die-hard fanov, ki so se zbudili iz kulta in so videli da je drugje tudi dobro...

Moje sožalje za tvoje frende. čez kako leto, ko se samsungom rok dobrega delovanja izteče bodo nazaj. razen če za nove oh in sploh S6 samsunge plačujejo 24 obrokov. Potem bodo komaj čakali konec aneksa in trg rabljenih samsungov se bo podvojil.
evil.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Uf, tudi jaz poznam kar nekaj takih, ki so čisto razočarani nad 6-tko, šteka, zmrzne, baterija zdrži pol dneva... Gredo od doma s 60% baterije, pa ne vedo, če bo zdržalo par ur izleta
rolleyes-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.869
694
113
Vsi omenjate "šestke", s tem da eni mislite iPhone 6, drugi pa Samsung Galaxy S6. Konkretno iz tvojega posta se sploh ne da razbrati kaj si mislil
rolleyes-1.gif

Drugače pa je tema o novih iPhonih, ne pa o starih, še manj pa o Samsungih.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Katere točno?

evil.gif

Aha, potem si ugotovil, da je 6+ en sekret od telefona. Glede na to, da si situacijo dobro preštudiral, ti jaz za tale tvoj jajc ponujam recimo 250 eur:) Vrhunska ponudba. Si za?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Uf, tudi jaz poznam kar nekaj takih, ki so čisto razočarani nad 6-tko, šteka, zmrzne, baterija zdrži pol dneva... Gredo od doma s 60% baterije, pa ne vedo, če bo zdržalo par ur izleta
rolleyes-1.gif

Pa dobro, kaj delajo na izletu. Jaz imam firmo, stranke samo preko gsm naročijo, kakšnih 40 klicev dnevno, nonstop bt v avtu, mail in mi komot zdrži 3 dni, in sem zelo zadovoljen z telefonom. Pa šteka in zmrzne tudi ne. Mulci pa verjamem da pokurijo baterijo v enem dnevu, ker imajo telefon za vse drugo kot pa za telefoniranje.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
rolleyes-1.gif

Pa dobro, kaj delajo na izletu. Jaz imam firmo, stranke samo preko gsm naročijo, kakšnih 40 klicev dnevno, nonstop bt v avtu, mail in mi komot zdrži 3 dni, in sem zelo zadovoljen z telefonom. Pa šteka in zmrzne tudi ne. Mulci pa verjamem da pokurijo baterijo v enem dnevu, ker imajo telefon za vse drugo kot pa za telefoniranje.

6 ali 6+?

Šestka meni drži dober dan. 6+ kolegu komot dva dni.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
rolleyes-1.gif

Vedno je tako, da poznaš sestro od kolega, ki ima fanta, ki je enkrat srečal enga, ki ima probleme z iphonom
rolleyes-1.gif

Mogoče pa imajo kak tisti kitajski ponaredek. Ker moje izkušnje z šestko so čisto drugačne.

I

Izbrisan uporabnik 3287

KO/ČE bi bil android pol tako dober kot ios, bi bile prodajne stevilke res zanimive. dokler pa je/bo android "pusiona" bo iphone kar razred visje. zal. haters gone hate

I

Izbrisan uporabnik 3287

omenja se 9 September za predstavitev in se: one more thing (kao apple tv).

igi

Guru
13. okt 2007
5.637
1.224
113
Celje
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Katere točno?

evil.gif

Tudi jaz poznam nekaj takšnih, ki so šli k androidnim... Večina sedaj raje ne komentira zadev.
Dosti jih poznam, ki so prisegali na "samsunga". In ko so enkrat zbrali dovolj € in poskusili jabučka so tam ostali.

Tudi sam sem malce skakal sem in tja in za moje potrebe je jabolka to kar rabim. Ne da se mi ukvarjati s testiranjem. Rabim za posel.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Sem bil na iOS, šel na android, sem nazaj na iOS. Pač nasedel sem android bebcem. Kaj tako nedodelanega in nekonsistentnega še nisem videl. iPhone je pač kralj med telefoni in tako bo zgleda še nekaj časa.