Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
vidim da Apple izgublja rapidno svoje zveste die-hard fane.
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
http://www.macworld.co.uk/news...-event-3589633/
18 september prestavitev
Tako kot še vsako leto...
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Katere točno? Namreč Apple vako leto poveča št. prodanih mobilnikov mene nevedneža zanima, od kje tebi, velepametnemu ta informacija? Statistiko imaš tule:http://www.statista.com/statistics/263401/global-apple-iphone-sales-since-3rd-quarter-2007/
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Katere točno?
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Katere točno?
Jaz poznam kar nekaj ljudi ki so bili die hard fani, ampak so letos že na Samsungih in podobnih napravah...
Sam si tudi lastim 6 plus in me mika note 5...
Če te zanima po imenih: Jože, Tone, Franc, Alojz, Matevž, in Huso...
Drugače pa poglej kakšen porast imajo drugje....
Verjamem za porast, govorim o upadanju Die-hard fanov, ki so se zbudili iz kulta in so videli da je drugje tudi dobro...
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Katere točno?
Jaz poznam kar nekaj ljudi ki so bili die hard fani, ampak so letos že na Samsungih in podobnih napravah...
Verjamem za porast, govorim o upadanju Die-hard fanov, ki so se zbudili iz kulta in so videli da je drugje tudi dobro...
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Uf, tudi jaz poznam kar nekaj takih, ki so čisto razočarani nad 6-tko, šteka, zmrzne, baterija zdrži pol dneva... Gredo od doma s 60% baterije, pa ne vedo, če bo zdržalo par ur izleta
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uf, tudi jaz poznam kar nekaj takih, ki so čisto razočarani nad 6-tko, šteka, zmrzne, baterija zdrži pol dneva... Gredo od doma s 60% baterije, pa ne vedo, če bo zdržalo par ur izleta
Pa dobro, kaj delajo na izletu. Jaz imam firmo, stranke samo preko gsm naročijo, kakšnih 40 klicev dnevno, nonstop bt v avtu, mail in mi komot zdrži 3 dni, in sem zelo zadovoljen z telefonom. Pa šteka in zmrzne tudi ne. Mulci pa verjamem da pokurijo baterijo v enem dnevu, ker imajo telefon za vse drugo kot pa za telefoniranje.
Citat:
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Katere točno?