Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Meni tudi ustreza 4S, če apple naredi večje ekrane, to še ne pomeni, da se lastniki applov strinjamo s tovrstno spremembo, ko bi nekateri tako radi težili s tisto foro o upravljanju z enim prstom. To je samo telefon, ne religija.
Je pa res, da bom ostal na ifonu, ko bom končno prisiljen menjati gsm, ker mi ustreza applov ekosistem, ni šans da grem na nek androshit.
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Do 5inčev ni problem, in za to brezveze, da razglabljate kar je bolše ker je sigurno večji zaslon boljši! Ampak samo do mere, kjer je telefon uporaben z eno roko, kar je cca 5inčev. Jaz si ne morem predstavljat da bi hodil po mestu pa tipkal z obema rokama, ali pa v postli, ali kjerkoli pravzaprav ker se mi zdi bedasto.
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
mel prej 4s zdej sm na 5s, in mi je bila velikost 4s bolj vsec. How about that?
Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
Ko je bil 3.5, je bila ta velikost za ofce idealna. Vse,kar je blo več je bilo drek. Še sam Jokes je nekaj okoli tega komentiral. Vržejo ven 4'' telefon. Po novem je bila to idealna velikost. Vse kar je več,je drek. Zdaj,ko se govori o do 5'' (4.5-4.7 natančno) ifonu, je po novem ta velikost še idealna, vse ostalo je drek. Če bi Apple v prodajo dal 70'' telefon, bi potem rekli, da je ta velikost idealna, ker lahko z glavo butaš tipkovnico, pa še cela družina lahko gleda film? =]