iPhone 6 in iWatch

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Mene bolj zanima kakšen bo iWatch in njegove funkcije. Enkrat sem kupil tisto Nike zapestinico za nekih 100 EUR in sem jo naslednji dan nazaj nesel, ker mi je v spanju naštela 30 korakov. Prodajalec je takrat rekel, da jih na veliko nazaj nosijo.

Nekaj sem bral o appih za zdravje - ve kdo kaj več? Srčni utrip bi bil bomba

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
iWatch naj bi meril srčni utrip, kar je čisto možno. Pojavljale so se tudi neke novice, da naj bi meril vrednost sladkorja v krvi, samo tega pomojem ne bo. Se pa bo skoraj sigurno pojavila povezava iWatch z domačimi napravami za zdravje (srčni utrip/tlak, sladkor, teža ...) (HealthKit). Bi pa naj ura delovala sama in za delovanje ne bi rabla povezave z iPhonom, kar bi znalo bit zanimivo.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Ja kdo bi si mislu da se v spanju premikamo. Eni pa res mislijo da je vsak gadget do milimetera natančen, pa pozabljajo da je to le gadget ne pa profesionalna oprema.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Meni je zanimivo da obstaja nesteto slik in celo videoposnetki delujocega iphone 6, o uri pa ni nic od nic. Ali sem kaj zamudil? Pomoje bo danes o uri samo to da coming in 2015
smile-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
ksz...
Applov event ne bo mogoče gledati na win pcjih, ker preverjajo podatke brskalnika.
Rešitev je spoofanje teh (User Agent) podatkov.
Rabiš tale extension: https://chrome.google.com/webstore/detail/user-agent-switcher-for-c/djflhoibgkdhkhhcedjiklpkjnoahfmg

Potem pa klikneš na ikonco in izbereš: Safari -> OSX Safari 5

In dela:
Your Browser User Agent String is
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_7_3) AppleWebKit/534.55.3 (KHTML, like Gecko) Version/5.1.3 Safari/534.53.10

Operating System:Macintosh
Platform:MacOSX
Internet Browser:Safari 5.1.3

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Dobra! Bomo probali pol
smile-1.gif

iWatch pa je očitno top secret in morda šele v testni fazi in bo danes le nek preview.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
ksz...
Dajte se prosim v tej temi držati iWatch in iPhone 6 tematike...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
hahahaha, kako so bogi ej...ker imaš Windows PC ne boš mogu gledat, razen če ne daš ne vem kaj gor. Kaj so užaljeni, ker ima več ljudi Windowse al kaj? haha
hysterical-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Verjetno zaradi omejenega števila gledalcev (upstream) in pač ogled omogočajo samo svojim uporabnikom, jaz ne vidim nekega big deala v tem. Google ima recimo že ustvarjeno platformo za to (youtube) in logično tako omogoča recimo Samsungu.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Verjetno zaradi omejenega števila gledalcev (upstream) in pač ogled omogočajo samo svojim uporabnikom, jaz ne vidim nekega big deala v tem. Google ima recimo že ustvarjeno platformo za to (youtube) in logično tako omogoča recimo Samsungu.

Jaz pa vidm.. Kajti, marketing bi mogu delat ravno v tej smeri, da pritegnejo tiste uporabnike, ki še nimajo iOs-a... Kk bodo pa to naredl s to predstavitvijo... Bolj težko
grin1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik iMM pravi:

Menda je youtube javno dostopen vsem (ok, pustimo kitajčke in ostale države, ki imajo svoje glupe fore in omejujejo kolikor se le da, da ne pride do kake vojne znotraj države) in ni omejen samo ne Win recimo. Vsaj kolikor vem no, če je kaj drugače mi pa lahko poveš.
Pa preko youtubea se streama OGROMNO stvari v živo. Recimo vse press conference po tekmi SP-ja v košarki lahko gledaš preko youtubea če hočeš. Poleti sem gledal CrossFit Gamese preko youtubea. Tudi Apple bi lahko to storil, ampak oni so fensi šmensi in mislijo da so nekaj več, pa bodo zaprli da lahko gledajo samo njihovi verniki oz. uporabniki.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Že to da sploh bo live stream je že velik dosežek. Mislim, da je tole šele kakšen 3 ali četrti live strem keynote-a sploh. V osnovi gre za predstavitev novinarjem. Pa še to samo "požegnanim". Včasih ni dobil vsak povabila. Še posebej, če je v "town hall", ki je bolj majhna dvorana.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
No meni ni čudno, da na youtube ni live streama, ker je YT pač googlova storitev in nočejo podpirati konkurence...
Lahko bi pa dali na ustream.tv, ki je bolj nevtralen...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ma koga briga za brezvezno nakladanje in za live stream, ob 19h je predstavitev, ob 20h pač pogledaš na gsmareno kaj prinaša nov telefon in ura... to je to, kdo pa bo tratil čas in poslušal nakladanje
smile-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Saj je logično, da ne streamajo preko konkurence, kaj enim dela no..
Koliko je meni znano ta event ni namenjen nobenemo neposrednemu oglaševanju, ampak predstavitev novinarjem (ki bodo objavljali članke) ter Apple fanom (od letos dalje, prej je bil live stream samo WWDC za razvijalce, ter iPad event).

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
ksz...
Applov event ne bo mogoče gledati na win pcjih, ker preverjajo podatke brskalnika.
Rešitev je spoofanje teh (User Agent) podatkov.
Rabiš tale extension: https://chrome.google.com/webstore/detail/user-agent-switcher-for-c/djflhoibgkdhkhhcedjiklpkjnoahfmg

Potem pa klikneš na ikonco in izbereš: Safari -> OSX Safari 5

In dela:
Your Browser User Agent String is
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_7_3) AppleWebKit/534.55.3 (KHTML, like Gecko) Version/5.1.3 Safari/534.53.10

Operating System:Macintosh
Platform:MacOSX
Internet Browser:Safari 5.1.3

Pa si tole probal na dejanskem streamu? Ker mislim, da ni problem v detekciji browserja, ampak v applovi streaming tehnologiji live http streaming, ki je chrome in ostali browserji ne podpirajo. Lahko pa m3u8 file odpreš v vlc. Tam bi pa moralo delat.