iPhone 5

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
in to pomeni, da je frekvenca nepomembna za hitrost procesorja?
hysterical-1.gif
kapo dol, vsak dan znova me presenečaš s svojo logiko

Potrebno je prebrati tudi to, komu sem namenil tisto sporočilo, potem pa bo jasno, kaj sem želel povedati.

Sma tudi v vrsti, kjer se je delilo znanje branja, bila v začelju ?

Eh, s tabo se kaj poskusit zmenit, je kot da bi se z drevesom prerekal. Nima smisla.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.040
113
Jeboteboga, saj pa ti je te blo jasno kaj sem mislil, če un bluzi da ima iphone 11% nizjo frekvenco pa je še vedno boljsi od S3...pa sem mu pač povedal, da frekvenca ni vse pri procesorju, da ne bo dalje bluzil
wink-1.gif

Tak, zmejeno zaj, po domače?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Dejstvo, da da A6 na jedro, na MHz veliko več od konkurence. Kar pomeni, da ima veliko boljši single thread performance. To je pa še vedno zelo pomembno, ker večina aplikacij ne zna izkoriščati več jeder. Pomeni pa tudi, da imajo v Coupertinu še veliko rezerve.

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
pri mobilcu so vazne se druge vrline procesne enote, ne samo kolko je takt...in seveda koliko je sam sistem pisan za to, in tukaj je velika razlika med androidom ter ios...ker ce bi vsi delali tako, da bi razvijali iz nule, hw kot sam os, bi bilo drugace...tako pa ze imajo neko osnovo in morajo izhajat iz nje...iphone pa raste z sistemom, dober komplet ki pa ima napake katerih ne morem spregledati..da bi ga posedoval, sama komunikacija z ostalimi enotami, to je prvo, ter kot drugo kako je nastavljen sam sitem, rabim vec svobode, na pa 25 klikov da izvedem neko stvar...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.040
113
no, podobno kot iphone in ios je sedaj windows phone 8, za katerega nekateri pravijo, da tudi dela zelo tekoče, ker je optimiziran v nulo.

bomo videli, kako pa bo z uspehom. android je dosegel izjemen uspeh, če gledamo da je OS slab.

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
praviloma bi moralo to delovati takole, android se izdeluje samo pri enem, se pravi glavni je google, ostali delajo zraven samo hw...in bi bili rezultati boljsi...zdaj pa ima android samo osnovo, ki jo razposlje, naprej pa se j... sami...in si ga nastavite na svoj hw...je lepo vidno kako lepo deluje na nexusu, in da so tako popravki...ne mi delamo os, tak kot je, vi pa priredite temu hw, mi pa bomo optmirali za taksen in taksen sistem, in pol je skupek driverjev za vsako hw osnovo posebej...kaj pa pri htc, sony samsungu vedo, cesa je sposoben android...dodelajo svoj ui, in to je to, ter namecejo tolko bw da to ni nicemu podobno... cemu je market, market sluzi temu, da si jaz sam priredim zadevo po svojih zahtevah...za kar je potrebn pol root in spet gre uporabniku cas...ampak nas, ki rabimo to, je le pescica, ostalo krdelo tako neve cemu so novi pametni telefoni in bi jim zadoscala stara reglja ce se nebi slo za statusni simbol, in kdo ma daljsi falus =)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
467716-post_slo.gif

Ne strinjam se edino, da Samsungovi ali HTC-jevi ljudje ne vedo kaj vse Android ponuja. Po moje še predobro, samo se jim gre za to, da dodajo svoj bloatware, dajo prednost ''svojim'' aplikacijam...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Jaz sem naložil na iPad 2 ampak še nisem nič testiral. Edino kar sem opazil da so v nastavitvah malo drugače razporejene stvari in nekaj je novih možnosti
smile-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
youtube so skinli, navigacija je sedaj turn by turn samo ne od googla, mas nekaj dodatnih moznosti pri sprejemu klica (reminderje), privacy si lahko anstavljas na novo, oziroma vidis katere aplikacije ti posegajo v imenik in pa lokacijske storitve, panoramsko slikanje, kaj dosti drugega pa nisem se pogruntal, safari dela hitreje se mi zdi...nisem pa pogledal ce je siri v slovenscini

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
...panoramsko slikanje

hysterical-1.gif

Pa to je ista bedarija (pa še z istim hypom jo predstavljajo), kot Facetaime..

Only by Apple iSheep

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.124
10.985
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
youtube so skinli, navigacija je sedaj turn by turn samo ne od googla, mas nekaj dodatnih moznosti pri sprejemu klica (reminderje), privacy si lahko anstavljas na novo, oziroma vidis katere aplikacije ti posegajo v imenik in pa lokacijske storitve, panoramsko slikanje, kaj dosti drugega pa nisem se pogruntal, safari dela hitreje se mi zdi...nisem pa pogledal ce je siri v slovenscini

Safari zdaj res leti.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Nalaganje slik preko browserja zdaj končno dela
cheer.gif
To bo razveselilo vse, ki se bunijo, da ne morejo nalagati slik na avto.net

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
KSZ.

Ugasnjen iPhone je na videz enak Galaxyu S2.
grims-1.gif
4-ka je (bila) res lepa.
Zdej bodo imeli pa Applovci res težave na sodiščih, ko jim bodo pokazali ugasnjene telefone in jih bo treba ločiti med sabo.
hysterical-1.gif