iPhone 5

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Mikroekrani na zmogljivih telefonih so zgodovina. Koncno so to tudi jabolcniki skapirali. Zal sele takrat ko jim je konkurenca popapala velik del krace.
Ampak zaslepljeni militantni fanatiki tega seveda ne opazijo, ker iphone je ja menda uberfon al ne?
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Če pa je 3.5" "just the right dimension" ???

Kdo te je te to napizdo?
grin1.gif
Jaz sem samo povedal pred časom resnico, da se tak velikega telefona kot je sgs2 in večjega skorajda ne da upravljat z eno roko.Nismo 2metraši s šapami.In raje imam 4 inčni zaslon, kot pa 4,5 inčni... Predvsem mi je pomembna velikost telefona, šele zatem pa velikost zaslona.Pri i5 pa so šli samo v višino.Bo treba v živo videt pa sprobat, če je za kaj. Če ne pa pač grem na 4s...

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Jaz sem pred iPhone 4-ko imel 4inč androida.
Sem mislil da se bom težko navadil na manjši ekran, pa ni bilo panike.
Če bo ekran večji ni nič narobe, samo da ne povečajo telefona preveč.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Vsakemu človeku paše nekaj drugega, saj tudi nimamo vsi enako velikih rok itd... Recimo jaz Galaxy Nexusa z 4.65" brez problema uporabljam z eno roko, Nota sem tudi še za silo z eno roko upravljal če sem se potrudil.

Dizajn iphone 4/s je bil lep, če so pa ekran samo v višino raztegnili in je to slika legitimnega prototipa pol je pa za bruhat tole. So mal v temo brcni pomoje s tem dizajnom.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Se strinjam. Če bi na račun daljšega ekrana skenslali home gumb bi še mogoče šlo, tole je pa totalni fail.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Upam, da so to fejki. Ker tako bo grd za popizdit. Pa kje je fora 16/9 zaslona pri tako malih zadevah? Zaslon bi moral biti 4.0 do max 4.2.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.692
9.906
113
40
MB
torej alter napoveduje slabo prodajo in propad appla? da vem da ne kupujem delnic
grin1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Se ni za bat, je dovolj jabolčnih fanatikov, ki bojo požrli vsako servirano sranje, tudi 16:9 razmerje na iOSu, zaradi katerega se Jobs že obrača v grobu.
evil.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
In kako to sklepaš iz gornjega videa? Na videu se nič ne vidi kaj je notri. Video tudi ni dokaz, da dejansko to res je iphone. Lahko je nek mockup. Boot animacijo pa tudi ni neka umetnost fakeat.

Bodo pa zgleda spremenjene proporcije displaya. Mene bolj zanima kako so rešili prikaz 600k+ aplikacij, ki so že v app storeu. Upam da ne bo le črni rob
10.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Meni je zanimivo kako lastnike iphonov briga za android fane, slednji pa kar nabijajo, spremljajo nove modele iphonov in se na splošno blazno sekirajo. Mene prav briga kateri XX android gsm model pride ali katera XX verzija androidne tablice pride ven. Vse sama generična jajca.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
A android uporabniki si ne smejo ogledovati prihajajoč iPhone 5? Če bo dober, ga mogoče kupim. Pa imam android GSM odkar so na trgu.

Če ne bo dober, ga bom skurcal.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Lej na alterju je ena tema o iphonu in par deset tem o raznih nijansah androidov. Pa še v tej večinoma trolajo droidfani.

Kar se pa mene tiče, mi sama izdelava in design iPhona na splošno ni nikoli bil všeč. Stekleni sprednji in zadnji del je bil totalni mimosun. Tu priznam SGS, ki ga še imam tudi doma, da bolje paše v roko in na uho, ker nima stekla. Samo programska oprema je pa druga zgodba. Tu, vsaj zame, androidu še vedno manjka precej poliranja in integracije , da bo prišel na nivo iOS. Edina stvar, ki jo res pogrešam, ki jo ima recimo S3, je predvajanje videa, medtem, ko delaš v drugi aplikaciji. Pač sem s pc-ja navajen, da mi v ozadju dela tv, ko kaj delam. Potem pa lahko na hitro preklopim.