iPhone 5

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa dej ne najedi s to obliko.

Eno je monoblok oblika (VSI touchscreen telefoni), drugo je ocitna kopija.

Eno je to: Oboje SUV, oba imata 4 kolesa, volan, sedeze, sipe. Ampak sta si razlicna (tako kot vecina smartphonov danes).

Drugo je pa to: Oboje SUV, oba imata 4 kolesa, volan, sedeze, sipe. Ampak prvi na sliki je prej prisel na trg, drugi je pa precej podoben prvemu, anede? (3GS vs Galaxy S1).

Zdaj pa dovolj tega brezveznega drkanja. Sam sem sprobal skoraj vse, vse ima pluse in minuse.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Prodanih 250 milijonov primerkov iPhone-a

Glede na statistične podatke, ki jih je objavilo podjetje Strategy Analytics, se je od izdaja prvega modela (leto 2007) pa vse do danes prodalo že 250 milijonov primerkov pametnega telefona iPhone. Od junija 2007., ko je bil predstavljen prvi iPhone, je Apple na vseh svojih različicah mobilnega telefona ustvaril že za 150 milijard dolarjev prometa. Slednja številka zajema zgolj prodajo strojne opreme, brez kakršnih koli dodatkov, aplikacij in storitev, ki običajno ustvarijo tudi od 3 do 5 odstotkov Applovih prihodkov.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Nima je, neposredno.Rahlo smetim.Ampak, ker novice o i5 prihajajo redko, bom med tem časom, da tema ne ponikne, objavljal raznorazne novice, povezane z iphoni.

Ko bo prodanih 350 milijonov iphonov, bomo vedli, da je bilo iphonov 6. generacije prodanih skoraj 100 miljonov
wink-1.gif

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Nima je, neposredno.Rahlo smetim.Ampak, ker novice o i5 prihajajo redko, bom med tem časom, da tema ne ponikne, objavljal raznorazne novice, povezane z iphoni.

Dokler ni jasno kaj in kako, ti tega res ni treba. Pa brez zamere. Ker si tudi o Galaxy S4 ne želim nobenih pravljic in pripovedk...dokler seveda to ne bo uradno.
Lahko pa si daš duška seveda...samo če bom 2x prebral neko neumnost, se bom tej temi izognim, kolikor se bo le dalo.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
85432.png

Home gumbek je za odtenek bolj stisnjen med zaslon in spodnji del zaradi večjega zaslona.

85434.png

Dejansko je isto širok kot 4/4s, le da je slab centimeter višji.
17758-icon_confused.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Edino, kar ne zastopim, je naslednje: le kako bodo sedaj apple uporabniki telefonirali s tako velikim ceglom...?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Edino, kar ne zastopim, je naslednje: le kako bodo sedaj apple uporabniki telefonirali s tako velikim ceglom...?

zakaj to tebe skrbi ?
grin1.gif

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Če bo zgledal vsaj približno tako, kot so te slike, mi je zelo všeč. Kdaj pa naj bi "prišel" vn? Razmišljam o menjavi mojega starega HTC Desire in trenutno mi ni noben telefon "wow" razen iPhone 4/4s. S2 in S3 za moje želje prevelika telefona, sony experia S tudi preveč škatlast in težak.

Je kdo, ki je šel iz androida na iPhone in je razočaran?
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
Je kdo, ki je šel iz androida na iPhone in je razočaran?
tongue-1.gif

Takih ljudi ni, sem pa že slišal kontra. Ljudje so navdušeni
evil.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Jaz sem šel iz iPhone-a na Android za pol leta. Ko je prišel 4s, sem šel nazaj.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Si šel iz 3gs? Katerega androida si mel? Kaj je blo na 4s, da ti je manjkalo na androidu oz. zakaj si šel nazaj na ios? Če že smetite, pol me pač zanima...

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Iz 4 -ke na SGS , ki sem ga dobil kot službeni telefon. Razlog je bil predvsem finančni, da sem za 4-ko še kaj dobil. Samo gingerbread na SGS je bil katastrofa. Poskusil sem cel kup romov, nič ni pomagalo. Na koncu sem ga uporabljal samo za klicanje.

Še vedno ga imam za testiranje. Sedaj imam gor SlimICS, ki deluje precej bolje kot gingerbread. Samo aplikacije z marketa so pa še vedno počasne.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Edino, kar ne zastopim , je naslednje: le kako bodo sedaj apple uporabniki telefonirali s tako velikim ceglom...?

zakaj to tebe skrbi ?
grin1.gif
In kje si prebral, da me skrbi?
grin1.gif

več kot očitno je da ti ne da mira
grin1.gif
Še kar ne vem, od kje si razbral, da me skrbi? Zastopim pa res ne...
grin1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Še vedno pišeš sem, torej razmišljaš o tem.Ne da ti miru, te čisto rahlo psihira v podzavesti in te zato skrbi. !!
grin1.gif