iPhone 5

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Kaj bi dal za uporaben pico projektor v telefonu, ki hkrati ne bi bil debel kot Bounty...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
hysterical-1.gif

Se ti zafrkavaš, al resno verjameš temu?? Predvsem verjameš holografskemu zaslonu ane?
Pa če bi bil tako tanek, kje bi bila baterija oz. koliko bi zdržala?

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Baterijo boš mel pa v drugem žepu al kaj?

Daj kdo še verjame sploh tem glupim računalniškim novicam, ki itak samo bedarije pišejo.

Še nikoli se ni vnaprej vedlo, kakšen bo iphone, tako da bo tudi sedaj potrebno počakati, da bo resnično predstavljen.

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Zgoraj navedeno je nateg. Vendar pa bo iPhone 5 moral prinesti nekaj novega, sicer bo to konec ere prevlade iPhona.. Tri leta nazaj se je sicer spraševalo: "kdo bo iPhone killer???". Danes je kar nekaj telefonov, ki so tehnološko, z ICS pa tudi softweraško na ravni iPhona, res pa noben ni tako prodajno uspešen.
Jutri??? Jutri tudi iPhone ne bo več pregovorno uspešen, če ne bo prinesel nekaj, nekaj česar konkurenca ne nudi. Za veliko ceno morajo tudi veliko dati....

nahrung002.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Saj že nudi nekaj več, deluje b.p.

Pri konkurenci pa povsod bereš pizdenje, zakaj še niso dobil nekakšnega sendviča, pa kje je moj sendvič, pa zakaj za moj model še ni sendviča. Ne vem, zgleda kljub nizki ceni potem nimajo za hrano. :D

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
"Smešno" bo, ker bodo morali dizajn vmesnika predelat, ker že ta zgleda gOLDdie in povečaz zaslon iz 3.5", kar pa je blo stalno prodajana kot idealna velikost zaslona.
smirk-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.115
10.968
113
kod Džej-Zija
Čudno, meni se je pa Safari na iOS 5 kar lepo sesuval. Pa nekatere druge aplikacije tudi. Potem sem se lotil brskaja po netu in ugotovil, da je pritožb na to temo kar nekaj. Vse pove en komentar, prebran na netu: "tudi Apple ni več to, kar je bil." Zato je tako poveličevanje in fanboy-izem čisto odveč. Seveda to velja za vse firme, ne samo za Apple.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
"Smešno" bo, ker bodo morali dizajn vmesnika predelat, ker že ta zgleda gOLDdie in povečaz zaslon iz 3.5", kar pa je blo stalno prodajana kot idealna velikost zaslona.
smirk-1.gif
Prav nekdo, ki se mu zdi zakon telefon z najbl useless vmesnikom sploh...
priden.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Artist pravi:
Zgoraj navedeno je nateg. Vendar pa bo iPhone 5 moral prinesti nekaj novega, sicer bo to konec ere prevlade iPhona.. Tri leta nazaj se je sicer spraševalo: "kdo bo iPhone killer???". Danes je kar nekaj telefonov, ki so tehnološko, z ICS pa tudi softweraško na ravni iPhona, res pa noben ni tako prodajno uspešen.
Jutri??? Jutri tudi iPhone ne bo več pregovorno uspešen, če ne bo prinesel nekaj, nekaj česar konkurenca ne nudi. Za veliko ceno morajo tudi veliko dati....

nahrung002.gif

Hahaha Preveč stvari je pri iphonu pomembnih/dobrih/zanesljivih, da se nebi več uspešno prodajal, kljub majhnim posodobitvam
wink-1.gif
Zakaj? Veselo branje

Citat:
Android flaws

1. Random
No, ne pomaga, prvič ko vklopiš podatkovno povezavo navkljub odstranjenim vsem kljukicam pri auto sync in podobnem sranju, google posynca vse kontakte v telefon. Stupid phone/google/whatever. Desire
Je,je,hitrejši je cel telefon,fotoaparat zopet dela normalne slike in ne temnih,GPS zopet deluje,ostalo še pa nisem preverjal.
Jap, sem tudi že sam "zgruntal" da tako pač je. Hebat ga, itaq ga nimam za poslušanje muske, ampak za druge zadeve in dokler ne poslušaš enga komada, je ok, potem pa pač izklopiš predvajalnik.

2. Samsung Galaxy S 2

aja a ma še kdo problem z wifi ?? ne vleče dobr če nisi tokaj bliz roterja.... (To je znan problem, je dal že en uporabnik link do threada...poišči po tej temi. )

Sem kar preko Odina posodobil, pa že dva dni brez restarta, ker na 2.3.6 se mi je zaradi buga vedno restartal...

Odkar sem posodobil na 2.3.6 se mi jebeni telefon 5x dnevno sam resetira. WTF?

Na mojme telefonu imam nameščeno mobilno banko In od banke Koper. pri verziji android 2.3.6 mi je delovalo vse brezhibno. Ko sem android posodobil na 4 mi mobilna banka nedeluje več. Mobilna banka mi deluje samo pri povezavi WIFI. Sem pri simobilu in na telefon sem naložil uradno verzijo androida.

pa le nisem edini
meni pa 2.3.6 1x na dva dni začne vklapljat/izklapljat omrežje, pri tem cvili, kot da bi se reštartal, pomaga izklop/vklop.
Čez par dni pa vse znova...

Kakorkoli, mene pa ICS jebe na polno in doma nazaj naložim 2.3.6... :s

pa še dogaja se mi - že dolgo, ne od updatea - da mi telefon kar prekine pogovor po kakšnih 5min.... čist random... različni klicatelji, različne lokacije....

Meni avtomatsko tudi noče.
Posdobitev preko kiesa pa ne najdem opcije...posodobi

Kaj mi lahko kdo pove zakaj kot simobilov uporabnik ne morem nagradit android na v.4. Probal sem preko kiesa in neuspešno. Posodablja mi več kot uro in na koncu se ne zgodi nič.

pismo.enostavno se mi noče povezat telefon z pcjom tako da bi ga lahko upgrejdal. skoz se mi poveže kot mass storage.

Ima morda kdo to verzijo I9100XXLPJ 4.0.3 na telefonu.Opazil sem,da nekaterih programov z marketa sploh noče namestiti,javi napako "Namestitev na pomnilnik USB ali kartico SD ni bila mogoča"
Morda kdo ve za rešitev tega problema?

Exchange mail, mi včasih ne pushne mailov tekoče. Se še komu to dogaja? Ko odprem aplikacijo, pa avtomatsko naloži vse neprejete maile.

A je kdo že ugotovil ko snemaš z resolucijo 1920x1080( full HD ) se slika vsake tok časa zamegli ??? pri resoluciji 1280x720 ( HD ) pa dela normalno, nikoli se ne zamegli slika..... A ma kdo kak nasvet zakaj se to dogaja ??? Aja a je kdo ugotovil kako se izklopi sound kamere ???

S traffice counterjem sem ugotovil, da mi je v zadnjih treh dneh Mobilna TV požrla 6 MB. Aplikacije nisem niti odprl. A je komu jasno tole? Aplikacije ne morem odinštalirat ali onemogočit. Dodatno sem ugotovil, da mi je MS Exchange sinhronizacija požrla 30 MB v zadnjih treh dneh! WTF? Sem naložil Touchdown, pa da vidimo.

Dva smsa skupi sta pa RES proza. Tole je en ogaben fail.

A se komu sanja zakaj mi pr navigaciji k je orginal v gsmju napise pri vklopu cakam lokacijo in nikakor noce delat? Aja pa te Samsung butli dajo gumb za vklop glih tm k se ga drzi. in pol ga vgasas in przigas ko hoces glasnost spreminjat. Totaln fail!! Desire je tuki biu bolsi. Kje se pa Igo navigacija dobi,partis?

Zakoj potemtakem, ko ga hočem posodobit mi kaže, da ni novejših posodobitev. Imam pa različico 2.3.3? Sam je pa to čist bedno, da moram za en navadn update, narest celotno operacijo! Pr HTC-ju, je to blo čist v izi! Čisti fail, če mene vprašate!

Sam še vedno mi dela probleme ta imenik!Kljub temu, da sm nastavu, da mi bere samo iz telefona je razlika med iskanjem kontakta v tipkovnici ali imeniku! Če iščem eno osebo, preko tipkovnice, mi napiše številko, pod katero je nekoč bila shranjena. Če pa iščem pod imenik, mi pa prikaže številko pod katero je sedaj shranjena! Kako naj nastavim, da im pokaže preko tipkovnice enako številko, kot preko imenika??

V čem je fora da je wifi upload tako zelo počasen??Zagnal sem Kies in se preko wifi povezal na pc in prenašal filmčke. Prenos je par kB/s s telefona na računalnik.Enako hitrost ima tudi File Expert program, ki ima podobno funkcijo kot Kies.

Namreč, če mi kdo iz Outlooka pošlje meeting request ga ne dobim v koledar, ampak samo mail, kjer na morem nič razbrati niti ga ne shkraniti v koledar. Pri BlackBarry - ju je to delovali vrunsko.

A se komu kej sanja, zakaj po polnenju, ko ugasnem telefon mi se prkaže, zank za prevročo baterijo, čeprov ta ni! Pa še pržgat ga nemorš, dokler ga na polnilnc ne vklopš. Sm dau baterijo narazen in spet skupaj, pa se problem ponovno pojavi.

Evo posodobil sem si telefon.Sem pa izgubil VSEEEEE kaj sem imel prej gor,tak da maddog malce si me napeljal.Najbolj me je zjebalo to da sem vse fonske z telefona izgubil,pa se slike ki sem jih imel gor.

A ve morda kdo zakaj mi včasih na tem telefonu ne uspe vzpostavit pogovora ... pogovor se na zaslonu vzpostavi vendar klicočega ni možno slišat.. Potem prekinem in še enkrat pokličem potem pa je ok...

js pa opažam zadne dni da mi ne dela zvok ko tipakam po zaslonu se ne cuje zvok pac ko pritisnes na display , restartam fon neki casa ok ... pol pa spet ne dela ...

Mene pa zanima kako nastaviti aplikacijo Gmail tako, da ne bo pozabila opozarjati na maile in tako, da ne bo trikrat obveščala za isti mail.

kje naj ugasnem zvok fotoaparata pri omenjenem telefonu.V nastavitvah kamere ne najdem.Ce dam telefon na mute skljocanje se vedno prisotno

Kakšna ideja zakaj ne morem odpreti programa My Files? Melje in melje, nabije proc na ful tako da moram ubiti proces

mene pa zanima, če se komu sanja kako rešit zadevo, ker mi pri Android Marketu začne pač downloadat ampak ne zloada do konca.Oziroma sploh ne začne.

Odgovori na to sporočilo Odgovori Odgovori na to sporočilo S citatom Hitri odgovor Hitri odgovor Brezžično ni meni še nikoli delala posodobitev na Galays S2 (conection error blabla). Vedno bilo potrebno prek kabla in Kies...

Ja START time pa END time česa? To se nanaša na wirelles al na nevem kero pizdarijo, skratka kje piše da se to nanaša na sinhronizacijo? Pa še ko sem to aplikacijo mel gori mi je nonstop kar samodejno vklapljalo WiFi... kr nekaj...

Meni pa ne dela voice talk z ukazom" Hi Galaxy" zelena lučka sveti ...hm

Meni je tudi metalo ven tisto ja... potem pa javilo napako da ne gre... nevem, sem šel nazaj na 2.3.6...

Po updajtu nimam ščž.A se da to kako zrihtat nazaj?

Jaz sem opazil, da mi kar ugasne zaslon. Oz...kako bi razložil. Telefon ne crkne, samo zaslon je čisto črn. S tipko za vklop zaslona ni nič...telefon se ne odziva, še ugasnit ga ne morem. Edino kar pomaga je baterija ven in nazaj notri.Pa od zadnjega FW-ja se mi zdi, da GPS slabše najde satalite oz. počasneje.

Ko namestim KIES mi sploh noče zaznat telefona. Ko pa hočem upgrejdat prek FOTE, pa mi pravi da imam zadnjo posodobitev 3.2.5. WTF?? Zakaj nemorem updejtat na ISC?

Jaz bom to generacijo /sgs3)preskočil in počakal na S4, kljub temu da me včasih telefon tako razjezi da bi ga rad pobližje spoznal s zidom (upam da bo ICA odpravil te nevšečnosti in ta tiste nevšečnosti, ki pridejo v paketu s ICSom, ne bojo tako tečne). Kar najbolj upam da popravijo v S3 in S4 je fotoaparat.

3. HTC Sensation

ksz... sem opazil da mi po updejtu ne beleži vseh klicev na netu ne najdem nic na to temo...

Poleg težav z wifi , ki ga zna povzročit nepravilno držanje telefona aka death grip , se pojavlja tudi problem z zaslonom oz. senzorjem za dotik.

http://www.gsmarena.com/htc_sensation_suffering_from_touchscreen_issue-news-2956.php

Meni po updateu gmail kr naenkrat ogromno bandwitha požre, dans že 100 MB, pa nimam pojma od kod, glede na to da so nastavitve ostale iste kot so ble pred updateom, ma kdo idejo kaj bi povzročalo ta problem?

Sodelavcu sem včeraj nadgradil Androida na ICS (uraden OTA update). Danes zjutraj pa prišiba ves žalosten na šiht, da je včeraj dobil preko 100 smsov o spremembi bazne postaje. Čim se kam premakne in mu zamenja bazno postajo ga o tem obvesti preko smsja.

eno vprašanje za Sensation user-je...
Dobim SMS, v kateri je besedilo in številka (e). Kako hudiča to številko shranit? Imam že instaliran 4.0.3

po updejtu na ICS si telefon po rebootu ali po priklopu na USB (kot diskovni pogon), kar sam zamenja zvonenje nazaj na privzeto...
kot sem opazil po googlanju, to ni problem samo HTC/sensationa, ampak tudi drugih izvedenk Androida in drugih znamk...

ITD
evil.gif

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
No, samo definitivno se mi pa zdi, da je konkurenca precej blizje kot recimo 5 let nazaj (ce ne ob boku) in se tako strinjam z Artistom, da bo moral Apple dejansko pocasi zaceti ponujati spet nekaj novega. Aja, caki, ne bo treba, apple fani itak pokupijo vse
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Sem ti hotel napisat odgovore glede na vsak problem, pa vidim, da je za 95% zgoraj omenjenih probelmov kriv uporabnik sam. Nije žvaka za seljaka. Če se boš potrudil, boš našel enak spisek za iPhone/windows 7 Mobile/Symbian/Bada... itd.

Zadnji telefon, vreden naziva iPhone, je bil 3GS. Pri 4 se mu je ob bok povsem spodobno postavil Galaxy S - eni trdijo, da je boljši iPhone, eni da je Galaxy S. Resnica je vmes, sta povsem enakovredna. 5 ne bo prinsela nič revolucionarnega, Apple je povzročil, da se je trg mobilnih telefonov močno zganil in prestavil v višjo prestavo, Apple pa (žal) ne zdrže tempa. Kriva je njegova filozofija in trma, zdaj ko nimajo več guruja, pa jim bo še toliko težje - predvsem predstavljati tehnološko preživete stvari kot uber novost (facetime anyone?)

Apple se bo skril v sivo povprečje...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ne jokat no...
priden.gif

Saj verjamem, da te zbega kak drug interfejs ja.
tongue-1.gif

Izgled je subjektiven in moje mnenje je pač tako. Pritrjuje mi pa tudi podatek na papirju, tako dolgo ne bi brez "dizajnerske" prenove živela nobena stvar v svetu rač. oz. zabavne elektronike. Da živi oz. lahko živi so pa zaslužni.....
tongue-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:

Po zmogljivostih že mogoče, po prodaji pa dvomim. Apple je pač firma, ki ima cel kup gorečih privržencev, ki jim je glavno samo to, da ima njihova naprava jabolko nekje na njej. Ostale podrobnosti so postranskega pomena, glavno da je iphone, ipad, ipod,imac...i akrkoli. Druge firme take ogromne količine gorečih privržencev pač nimajo in se dejansko morajo trudit naredit čimbolši produkt na trgu da stopijo iz povprečja, pri applu pa vejo, da imajo zagotovljeno ogromno bazo uporabnikov.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Sem ti hotel napisat odgovore glede na vsak problem, pa vidim, da je za 95% zgoraj omenjenih probelmov kriv uporabnik sam. Nije žvaka za seljaka. Če se boš potrudil, boš našel enak spisek za iPhone/windows 7 Mobile/Symbian/Bada... itd.

Zadnji telefon, vreden naziva iPhone, je bil 3GS. Pri 4 se mu je ob bok povsem spodobno postavil Galaxy S - eni trdijo, da je boljši iPhone, eni da je Galaxy S. Resnica je vmes, sta povsem enakovredna. 5 ne bo prinsela nič revolucionarnega, Apple je povzročil, da se je trg mobilnih telefonov močno zganil in prestavil v višjo prestavo, Apple pa (žal) ne zdrže tempa. Kriva je njegova filozofija in trma, zdaj ko nimajo več guruja, pa jim bo še toliko težje - predvsem predstavljati tehnološko preživete stvari kot uber novost (facetime anyone?)

Aha, torej če ima uporabnik z androidom težave je neumen kmet, če pa na iphonu je pa kriv apple?

Torej smo uporabniki iphonov nezmotljivi veleumi? Ok hvala.